Rehabilitatie vierde sectie van Zwartenhovenbrugstraat in volle gang

15
Rehabilitatie vierde sectie van Zwartenhovenbrugstraat in volle gang

Het rehabilitatieproject van de bekende Zwartenhovenbrugstraat in Suriname is in volle gang. Momenteel is men bezig met rehabilitatiewerkzaamheden aan de vierde sectie van de straat en wel het stuk tussen de Drambrandersgracht en het Molenpad. Werknemers van het aannemingsbedrijf Baitali NV zijn drukdoende met de bestratingswerkzaamheden, om de weg te finaliseren voor de asfaltering. De eerste asfaltlaag zal mogelijk rond medio september worden aangelegd.

Projectingenieur Kishan Narain, zegt dat het werk in deze sectie obstakels heeft ondervonden, vanwege de vele kabels en leidingen. Ook de enorme regens hebben ervoor gezorgd er dagen, soms weken niet gewerkt kon worden. Narain vraagt de Surinaamse burgers en ondernemers om nog wat geduld te betrachten.

Wanneer de werkers klaar zijn met sectie 4, gaan zij het weggedeelte tussen de Drambrandersgracht en de Dr. Sophie Redmondstraat aanpakken. “Het volledige rehabilitatieproject van de Zwartenhovenbrugstraat zal mogelijk in mei 2020 zijn afgerond”, laat Narain weten aan het Nationaal Informatie Instituut.

15 REACTIES

 1. Ja mang dat hebben de Vorige Regering niet kunnen jaren en nogmaals Jaren is de zwart en hovenbrugstraat zo geweest geen NPS geen VHP nog de Front Regering hebben er wat gedaan ,dan zullen ze weer lopen schreeuwen politieke stunt ,want deze mensen zijn blij voor de Mensen daar in Suriname ze hebben altijd van die domme uitspraken die mensen hun onderstel gaat er aan van hun auto’s daar houdt niemand rekening mee nu wordt het na 40 jaar Gerehabiliteerd πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘is net als de Academische ziekenhuis is na 50 Jaar weer een beurt gehad wat deden die gasten die daar voor daar zaten geen Moer nu ziet De ziekenhuis er weer perfect uit πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘βœŒοΈπŸ‘βœŒοΈ


  Maak melding

 2. Dit alles wordt met geleend geld gedaan dus ik ben er totaal niet van onder de indruk. Het zal ooit eens terug betaald moeten worden MET rente waardoor je sowiezo duurder uitkomt dan wanneer je het zou financieren met de eigen financiele middelen.

  Iedere hersenloze.idioot kan miljarden gaan lenen, een paar projecten daarmee uitvoeren terwijl men ondertussen de helft van dat geld in de eigen corrupte zak steekt en iemand anders opzadelt met de terugbetaling van al die leningen.

  Ik zou pas onder de indruk zijn als men projecten zou uitvoeren middels financiering uit de eigen middelen EN op een corruptievrije manier. Dat zou pas een prestatie zijn.

  Deze NDP regering houdt van infrastructurele projecten want dat zijn de meest corruptie gevoelige projecten waardoor men zichzelf flink kan verrijken. Feit is en blijft dat de corruptie onder de NDP record hoogten heeft bereikt.


  Maak melding

 3. De oude politiek had eerst Meerzorg-Albina 160 km
  Zanderij – West Suriname 400 km
  Paramaribo – Nickerie 260 km en nog 65 km naar de veer pont
  Ai nog Brokopondo van af Paranam tot Centrum Brokopondo 180 km tijdens Vene Regering .
  Centrum is dat de Ring weg naar BoBo Bouterse daar was het maar een paar Kilometers .

  Wat nu door de staat Rovers word gedaan word op de poft gedaan dus op borg de bedrijf schiet de kosten voor want de overheid onder NDP kunnen niet gelijk betalen .

  Zelf kinderen van de basis school weten wat oude Politiek gedaan heeft er staan boeken vol wat gedaan is .

  Ga maar rustig over Wageningen SML van af 1980 hebben de mensen of beleid makers van NDP Wageningen gesloop .

  Sedert 2000 bouwen ze een ziekenhuis dat is haast 10 jaren door China zo ook de Cassave Fabriek start 20 mei 2010 .

  Stelletje Brandstichters jullie hadden toch de hoofd buro van politie in de fik gestoken .

  Ai Love oude Politiek en Suriname .
  .


  Maak melding

 4. Beste lezers

  Ik vraag me af hoeveel deze hele operatie gekost heeft
  En welke garantie er op staat

  Ik ben van overtuigt dat deze weg binnen 5 jaar weer een ramp weg word vol schuren en gaten.

  Zie maar de coesewijne straat .. KULDIPSINGH heeft die straat geasfalteerd .. nog geen 3 jaar af.. zit vol scheuren en gaten..Als het effe heeft geregend lijkt die str op een zwembad.. over 2 jaar wrd de coesewijne str ook een ramp straat

  KULDIPSINGH KAN GEEN WEGEN MAKEN
  ik kan me niet voorstellen dat ze zo een belangrijke verkeers ader aan een KUT KULDIPSINGH HBBN GEGEVEN..

  Ik zou dat eerder aan Balasnedam hadden toe vertrouwd.. gaat mischien wat duurde kosten.maar dan weet men tenminsten wat men heeft


  Maak melding

 5. Beste lezers

  Ik vraag me af hoeveel deze hele operatie gekost heeft.
  En welk garantie er op staat.
  Is een heel belangerijke verkeers aader

  Ik hoop niet dat die binnen 5 jaar weer een ramp weg word vol scheuren en gaten..

  De Coesewijne straat drijgt nu al een ramp weg te worden.. is pas 2 jaar af.. zit al vol scheuren spoedig komen die gaten..Firma KULDIPSINGH heeft de Coesewijne str gemaakt

  Als het effe regent mag je met je kids daar gaan zwemmen .. kola kreek hoef niet meer

  Ik kan me niet voorstellen dat men zo een belangerijk verkeers aader Aan Firma KULDIPSINGH heeft toe vertrouwt.. ze kunnen geen wegen maken.

  Waarom heeft men niet vr Balasnedam gekozen.. die zou mischien wat meer gaan kosten maar dan weet men wat we tenminste hadden.


  Maak melding

 6. @@ DDamsco

  Is algemeen bekend dat je hoog geschoold ben
  Is algemeen bekend dat jou ABN (algemeen beschaaf nederlands) boven gemiddelde is..

  Waarom ben je dan geen tekst schrijver van de NDP geworden

  Dat snap ik niet…

  DAMSCO .. Jou woordenschat die valt op.. Universiteit onderbouwd ik snap niet wat je op deze site komt doen

  Ik denk dat jij een onderliggende stornis hb..


  Maak melding

 7. Hey Damsco ga maar de kont van je meester en afgod bouta verder likken hoor yo kaolo paarse rioolrat want je lult hier als een achterlijke aap zonder kop.


  Maak melding

 8. West Suriname was toch geen geleend Geld daar hebben ze toch miljarden verbrast of niet wat er tot de dag met West Suriname gebeurt niemand praat over dat Geld die Regering NPS heeft verbrast dus oprotten met jullie oude Politiek daarom hebben ze vandaag de Dag niks als de oude Politiek het zo beter deed waren ze niet van 16 zetels naar 2 zetels gezakt ,hoe kom dat jullie zover zijn gezakt als jullie het goed deden dan zouden ze minstens 2 Zetels verliezen maar geen 14 zetels dan betekent slecht beleid dag NPS πŸ˜ŒπŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” en ze hoeven niet te denken dat ze terug komen net als de PVDA hier in Amsterdam die hebben ook veel zetels verloren ,VVD blijft aan de Macht en VVD is voor de Rijke en niet voor de Arme mensen ,Kabinet Rutte is drie keer gevallen maar elke keer komen ze weer sterk Terug .NPS het is voorbij met de NPS .


  Maak melding

 9. NPS hoefde geen Geld te lenen maar waarom hebben ze nooit die projecten gedaan dat vraagt ik mij af je hoeft niet te lenen maar waarom doe je het dan niet ,wel deze gasten lenen wel ,en nogmaals ontwikkelingshulp bestaat niet meer in geen enkele Land wij leven in een andere Tijd mensen ,Noord-Zuidlijn hier in Nederland was bereken op 8Miljard einde dienst was het op 18Miljard maar ik hoor niemand hier klagen wie het gaat betalen ,Maar ik weet dat zijn de mensen en klein kinderen die er komen gaan het betalen punt uit .en zo gaat het overal ter wereld alleen de Surinamer Alleen denkt nog steeds dat alles Gratis is πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ ,ze hebben nog steeds de Bedel cultuur ophouden Nederland geeft geen Ontwikkelingshulp meer ,A KBA .


  Maak melding

 10. Het kost driemaal zoveel want enkele ndper’ s verdienen grof geld over de hoofden van land en volk, maar hehehehe gelukkig ook al die oerdomme paarse ndp paria’ s.


  Maak melding

 11. Nationale Devaluatie Partij verdienen alle paarse dwazen, debielen en idiote ndp paria’ s. Ai baas en Boefdraad meki deng salaris devalueer no ka. Dus niet klage hoor paarse stommelingen maar drage jullie paarse stront ddb last. Ga wee voo veif.


  Maak melding

 12. Links om of rechtsom: Suriname heeft infrastructurele projecten nodig om de infrastructuur te verbeteren en uit te breiden (en regelmatig onderhoud te plegen). Heel jammer dat dit met geleend geld gefinancierd wordt, maar blijkbaar is dat momenteel niet anders.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.