Jongedame (20) verkracht in lijnbus door chauffeur in Suriname

50

Een 20-jarige jongedame is eerder deze week verkracht in een lijnbus door de chauffeur in het district Para. Dit gebeurde toen zij onderweg naar de stad was en in slaap viel, meldt de Surinaamse krant Times of Suriname in haar editie van vandaag.

Volgens de krant pakte het slachtoffer de lijnbus in het district om naar de stad te gaan. Op een bepaald moment viel zij in slaap. Toen zij weer wakker was merkte zij op dat de bus in het bos was. Ze probeerde uit de bus te gaan, maar de deur was op slot. De chauffeur kwam toen in de bus en de jongedame vroeg hem wat er aan de hand was. Hij gaf toen aan dat hij seks met haar wilde hebben, liep naar haar toe en trok haar broek uit. Daarbij hield hij de handen van de 20-jarige vast en verkrachtte haar. Zij stribbelde tegen, maar werd geslagen in het gezicht.

Verder meldt de krant dat na de daad de chauffeur haar mobiele telefoon en identiteitskaart heeft afgepakt. Vervolgens duwde hij haar uit de bus en reed weg. Het slachtoffer ging de straat op en zag dat zij op de weg was naar Overbridge. Zij rende vervolgens naar een woning voor hulp. De bewoners brachten haar naar de politie waarna zij aangifte heeft gedaan van de verkrachting. De chauffeur is al in beeld gebracht, maar de politie werkt nog aan zijn aanhouding.

50 REACTIES

 1. De familie vn deze dame moet deze daggoe oppakken n zwaar mishandelen n verminken zodat hy nooit meet n styve krygt voordat d politie hem te pakken krygt.


  Maak melding

 2. Sari torie !! Bus waarin dit is gebeurd, in beslag nemen en openbaar op de veiling !!
  Hoeveel straf zal deze snodaard krijgen ?? Naam ook bekend maken .


  Maak melding

 3. Deze verkrachter moeten zij voorgoed opbergen 35 jaar celstraf. Deze jongedame zit op de middelbare school en met zijn daad heeft hij haar toekomst voorgoed verpest. Getraumatiseerd voor het leven. Castreren en voor de piranha’s gooien. Het zal je kind of familie van je zijn die dit vreselijk gebeuren is overkomen. Je hoeft niet te bedenken, welk ras dit heeft gedaan. Eentje met een kroeskop en dikke lippen. Hij staat erom bekend dat hij jonge meisjes lastig valt. Hij moet voorgoed van de straat worden weggehaald. Deze jongedame moet een AIDS test ondergaan en hij ook. Er heerst veel HIV in ons land en de cijfers zijn bekend. Meer dan 50.000 hebben in ons land HIV die zich laten behandelen en toch de ziekte overdragen. Doen alsof hun neus bloed.
  De politie moet deze kinderverkrachter snel achter slot en grendel zetten. Straffen volgens de Amerikaanse maatstaven. Laat hij daar gaan zitten wegrotten.

  Sarie Torie.


  Maak melding

 4. In beeld gebracht en werken op zijn aanhouding??? Is dat wat prade bedoel laat hem lopen een tijdje nog zodat hij meer slachtoffers kan maken. Hoe moeilijk is het om hem op te pakken.
  Su is dedorven


  Maak melding

 5. Hitman 24 augustus 2019 at 09:46
  Naam en adres v deze Dagoe Chauffeur graag 😡😡😡😡😡

  En dan ? Ga je vanuit Nederland naar Suriname komen om hem op te pakken ? Blijf liever in Nederland hoor en ga niet de stoere jongen uithangen want daarvan lopen veel rond.


  Maak melding

 6. allemaal gelul van prade dat hi criminaliteit gaan aanpakken, eerste voorbeeld is er al. in beeld gebracht maar kan nog niet oppakken. wat een lul verhaal nu.


  Maak melding

 7. De politie weet wat zij doet. Ondanks het feit dat men een beeld heeft van de dader is dat geen 100% zekerheid. De politie moet zeker weten om welk persoon het gaat. In alle geheim zijn zij bezig de persoon op te sporen. Zij moeten DNA sporen veiligstellen op het slachtoffer en in de bus.


  Maak melding

 8. Snode en amorele daad. De dader moet wel gauw op te sporen zijn. DE politie is God niet! In dit soort gevallen kun je de politie niets verwijten. Het enige wat rest is de dader oppakken. Er wordt voorlichting gegeven. Mensen hebben hun stukje verantwoordelijkheid . De politie is niet bij machte dit soort excessen te voorkomen. Niet de Surinaamse politie ,niet de Nederlandse politie ,noch de Amerikaanse politie of de Mexicaanse politie. Kortom ,geen enkele politiemacht. Dit is een maatschappelijk probleem. Tevens een probleem dat terug te voeren is naar het individu dat dit soort misdrijven pleegt . Maatschappelijk, omdat dit soort dingen wel vaker voorkomen. Vandaag is het de chauffeur die amoreel bezig is, morgen is het de oom en overmorgen je buurman.


  Maak melding

 9. Om de fish lady te krijgen heeft de pikin ingi boi zijn vriend Mahadew vermoord middels verdrinking.En heeft hij nog bij mij weten 61 mensen laten verdwijnen.Waaronder zijn wapen broeder uit de zestien Tolud.


  Maak melding

 10. Er is maar één manier om deze man voor de maatschappij te beschermen. Hem oppakken en laten castreren. Doe je dit niet dan gaat hij weer hetzelfde doen zodra hij terug is in de maatschappij. Wie weet hoeveel keren hij dat al heeft gedaan, maar uit schaamte willen vrouwen geen aangifte doen. Ook agenten kijken er scheef van; je zal wel lekker hebben gevonden.

  Geen veroordeling want dit kost de burgers alleen maar geld die ze niet hebben.
  En de vrouwen zijn hiermee niet beschermd tegen deze schorems.


  Maak melding

 11. Men moet nu gewoon zulke daders op social media zetten…..en elke dag delen…er zult zeker iemand zijn die hem een lesje gaat leren……
  Geen enkele meisje of same is veilig om zulke dagoes.
  Om hem wordt andere mannen (chauffeur )z wart gemaakt die op eerlijke manier zijn werk doet en zijn gezin verzorgd…..alle chauffeurs gaan nu schuins gekeken worden…erg met zulke sukkels!!!!!!!


  Maak melding

 12. Je zit in een bus en slaapt zo diep dat je niet eens merkt dat de bus zo lang rijdt, over de ribbels rijdt. Het kan dat ze ontvoerd en verkracht is maar kan ook dat ze met hem op stap is geweest en ze geen sex wilde en hij wel. Heel triest. Jonge dames beveilig jezelf


  Maak melding

 13. Ach….de moordenaar van 15 onschuldige en ongewapende landgenoten hebben ze ook al 37 jr in beeld. En vervolgens beloond het laffe, lamlendige volk deze mega-crimineel met het presidentschap. Dus begrijp de selectieve verontwaardiging van hypocriete Surinamers op dit forum niet.


  Maak melding

 14. Is het verhaal niet zo. Dame valt in slaap en begint te dromen dat deze knappe chauffeur haar meeneemt naar een bos en zich vergrijpt aan haar. In haar droom dacht ze dat ze wakker was en het allemaal beleefde.
  Wie weet blijkt uit onderzoek dat dit de waarheid blijkt te zijn..


  Maak melding

 15. Ik vraag me af hoeveel straf deze Dagoe gaat krijgen.
  Hij is hondsbrutaal DIE KLOOTZAK!!!!!!!
  Die familie van haar moet hem een flinke kottie go geven kottie go srefi weinig !!!!


  Maak melding

 16. @Wendy, jij geeft een goede kijk/blik op deze situatie. Ik ga ervan uit dat de speurders in Suriname ook zich het een en ander zullen afvragen. Ik vroeg me ook af waarom deze vrouw alleen in deze lijnbus zat van Para naar Paramaribo. Ik geef haar het voordeel van de twijfel, maar de kans is groot dat er een ander verhaal achter dit voorval zit.


  Maak melding

 17. Ho ho ,even halt op de plaats. Even afwachten. WE praten over een vrouw die aangifte gedaan heeft over verkrachting. Zolang het tegendeel niet blijkt, gaan we uit van de informatie die bekend is. We gaan mee met de vrouw, tenzij het tegenovergestelde gebleken is. In Zweden zou je al de lul zijn. Het feit dat de vrouw aangifte heeft gedaan, houdt dus in dat iets niet koosjer is verlopen. DE aanklacht blijft dus overeind.


  Maak melding

 18. een man die zulks uithaald heefd zichzelf vervloekt, ik zeg altydt zo,n meisje moet een broer hebben die deze pedofiel opbreng en daarna uitleverd aan de politie.
  of de vader van deze dame,mag hem ook opbrengen, als vader van een paar dochters vraag ik me af als zo iemandt zelfs geen kinderen heeft


  Maak melding

 19. @robg
  Je hoeft je helemaal niet af te vragen waarom deze vrouw alleen in die lijnbus zat.Ze kan best de laatste passagier geweest zijn.En al zat ze schaars gekleed of naakt in die bus dan noch is erg geen enkele reden om aan haar te zitten.


  Maak melding

 20. @@@Rbrown
  Dame is 20 jaar en man nog pedofiel.
  Hoe kan dit.

  Coll forumschrijvers.
  Deze dame is uit de bus gezet. Dus reden genoeg om aan te nemen dat tegen haar wil seks is bedreven.
  En uiteraard kende de bus chauffeur de dame in kwestie. Ik ga er van uit dat zij geen onbekende is bij de mannen. Daarom dat de onbekende rit haar niet opviel en steeds is maar blijven slapen.
  NACHTWERK GEDAAN!!!!


  Maak melding

 21. ALLE SURINAMERS ZIJN VERKRACHT:

  PARAMARIBO – Nieuwe onderhandelingen met Alcoa zijn niet meer mogelijk, hoe graag leden van het parlement dat ook willen. Na felle discussies in het parlement zei minister Sergio Akiemboto van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) dat parlement en regering niet anders kunnen dan te komen tot een acceptatiedocument.


  Maak melding

 22. @@@Rosita
  Helemaal gelijk.

  Het rijdende vervoer dus de chauffers zijn nu aan zet. Zij moeten massaal hun afkeuring uitspreken en duidelijk zeggen; dit willen we niet. Hun bond en wanner zij die niet hebben moeten ze gaan verenigen en beleid uitstippelen, waarmee slechte chauffers of chauffers die niet deugen buiten de vergunninghouders organisatie gooien.
  Waarom dit.
  Omdat bij het rijdend personeel heel wat mis is. Dit is niet het eerste geval en zal ook niet de laatse zijn. Drugs en alcohol in het spel. Geen geldig rijbewijs. Rijden zonder vergunning. Onfatsoenlijk gedrag jegens passagiers. Enkele keren komt zelfs berovingen voor. Tijd voor zelfreflectie!!!!!


  Maak melding

 23. Ik zie mijn eerdere reactie niet dus nogmaals: zaken als pepperspray en tasers zouden eigenlijk gelegaliseerd moeten worden zodat mensen zich kunnen beschermen en verdedigen. Als die jongedame dat bij zich had gehad dan was 1 spray in de ogen van de belager en een stroomstoot tegen z’n ballen voldoende geweest om hem uit te schakelen en om de tijd te krijgen om te kunnen ontvluchten.

  Helaas is het zo dat de overheid niet wilt dat burgers de wapens kunnen krijgen om zichzelf te verdedigen want overheden zien hun burgers het liefst als makke en afhankelijke schapen die moeten bedelen bij de politie (welke ook bestaat uit heel wat boeven) voor bescherming.


  Maak melding

 24. Jay, goedzo lucht je hartje, ik ben jeugd werker en herken heel veel verdriet in jouw comment, Jay je bent ooit slachtoffer geweest of ben je nog steeds slachtoffer?


  Maak melding

 25. Ik zie mensen hier reageren dat het vreemd is dat die dame in slaap is gevallen.
  Is normaal als je een lange reis moet maken.
  En waarschijnlijk was ze sexy gekleed en die tering lijer kon het niet weerstaan.
  In slaap gevallen of niet!!
  Die tering lijer moest van haar afblijven.
  Dames die hier vinden dat die dame liegt etc.
  WANNEER men je kleindochter/dochter gaat verkrachten/misbruiken ga je anders piepen.
  Zolang je niet verkracht of misbruikt bent, weet je niet hoe het voelt.
  Te a Doro na I MOFO Doro jo piki anders!!
  Die arme meid heeft vanaf nu een trauma door een lummel die zijn poten niet thuis kon houden.


  Maak melding

 26. Hypo stuur jij me gasten om mij te verkrachten dan laat ik je hele familie uitroeien.
  Iedereen weet dat para- parbo een heel andere route is dan rijden nr overbridge. Daar heb je ribbels over de zoveel km. Er liegen zoveel vrouwen over verkrachtingen. Weet je hoeveel mensen daar jaren opgesloten hebben gezeten maar ze waren onschuldig. Die man moet opgeroepen worden en ondervraagd


  Maak melding

 27. @ Ricardo, sorry voor mijn opgekropte woede uitbarsting, jij bent de 1e die mij door grond, jaren lang ben ik idd misbruikt. Ik heb geleerd mij wraak gevoelens een plek te geven. Thanks.


  Maak melding

 28. De reactie van 15:48 is zeker NIET door mij gepost maar door die kanker boeler Ricardo die onder mijn naam grappig probeert te doen. Hij zal zeker die verkrachter zijn. Ik hoop dat hij opgespoord en gecastreerd wordt.


  Maak melding

 29. Beste mensen de verkrachter is inmiddels bekend en het is die LOSER en kanker boeler “Ricardo” die hier zit te posten als een loser onder fake accounts.


  Maak melding

 30. Jullie zijn vreselijk
  Ik wordt kotsmisselijk van jullie.
  Wendy ben jij een gecastreerd mannetje daar je zo respectloos naar het slachtoffer praat
  Ga eerst werken aan jou zelfrespect als vrouw zijnde want jij zet vrouwen voor schut snap je dat niet
  Zieke ziel dat je bent
  Alsof het niet erg genoeg is wat er gebeurd is gooi jij nog meer olie op het vuur
  Mafkees


  Maak melding

 31. zulke barbaarse levende dieren, moet je gewoon bij de handen ophangen en net zolang linchen, zolang hij beweegd adem haalt.. andere soorten straffen zijn er niet.. opsluiten kost de gemeenschap alleen geld, die er niet is..

  geen tje potie belijdt..


  Maak melding

 32. @Percival,
  Het onderwerp verkrachting is een zeer heikel maar ook een twijfelachtig onderwerp.Het is een gevoelig onderwerp omdat een man die beschuldigd wordt van verkrachting bij voorbaat met 10 tegen 0 achterstaat. Een echte verkrachter dient zwaar gestraft te worden. Maar stel je voor dat de verdachte valselijk wordt beschuldigd. De schade die aan de man, de vermeende verkrachter zijn leven is aangericht is niet meer herstelbaar. Ook al wordt hij in het gelijk gesteld en staat onomstotelijk vast dat hij uit rancune vals is beschuldigd.


  Maak melding

 33. In dit geval denk ik niet dat het gaat om een valse aangifte omdat het slachtoffer gelijk na het gebeuren hulp heeft gezocht en aangifte heeft gedaan.

  Ze heeft niet jaren gewacht zoals bij die zogenaamde “me too” gevallen om aangifte te doen want dat zijn aangiftes die ik niet vertrouw aangezien die vals kunnen zijn omdat men op zoek is naar hun 15 minutes of fame of omdat men een appeltje te schillen heeft met een ex of een baas.

  Dus ja, Wendy heeft gedeeltelijk gelijk als ze zegt dat er mannen onschuldig vastzitten vanwege zedendelicten maar in dit geval denk ik niet dat die vlieger opgaat en dat er geen sprake is van een valse aangifte.

  Ik blijf van mening dat zaken als peppersprays en tasers (non lethal middelen) gelegaliseerd moeten worden zodat men zich daarmee kan bewapenen om zichzelf te kunnen verdedigen. De politie kan niet overal tegelijk zijn om veiligheid te bieden en als er wat gebeurt dan ben je in de eerste plaats op jezelf aangewezen.


  Maak melding

 34. De bus verkopen dat als schadevergoeding
  Betalen aan de dame. Dames gelet de situatie in srimaribo adviseer ik jullie een kuisheidsgordel te dragen. Tjauw…😁


  Maak melding

 35. @RobG.
  Die man heeft de schijn tegen.Waarom was hij niet op zijn route maar in het bos.Waarom was de deur op slot?
  Mensen moeten goed beseffen dat een verkrachting mentaal vreselijk is voor het slachtoffer.En daarbij maakt de sexe niks uit.Ik hoop voor hem dat hij met een goed verhaal komt.


  Maak melding

 36. Het incident in Assen laat weer zien dat zedenmisdrijven heikele onderwerpen zijn. Dit vraagstuk ligt zo gevoelig in de samenleving dat bij een groot aantal mensen de stoppen letterlijk doorslaan als zij in de nabijheid van een mogelijke dader zijn. Het is maar de vraag of de man die in Assen is komen te overlijden ook daadwerkelijk strafbare feiten heeft gepleegd. Hij kan namelijk niet meer gehoord worden.De personen die hem met geweld hebben vastgehouden hebben nu een groot probleem.Hen zal doodslag ten laste worden gelegd.


  Maak melding

 37. @RobG
  Zelf hier zit je te typen zonder je verstand te gebruiken.
  Zijn DNA is na de verkrachting eenvoudig vast te stellen. Ook het DNA van de chauffeur dus is snel duidelijk of dit ook de chauffeur was. De gegevens van de chauffeur zijn bij de vergunnign houder bekend en daarmee is snel een foto uit de basis administratie te halen.
  Als hij een strafblad heeft dan is zijn DNA mogelijk al bekend.en dus snel te matchen met het gevonden DNA.
  De politie kan dus al direct zijn huis bezoeken, familie informeren en bevragen.
  N 7 dagen kunnen ze dan zijn foto i de media plaatsen. Hij heeft er zelf om gevraagd.
  Als hij dat wil voorkomen kan hij beter direct naar de politie gaan.


  Maak melding

 38. Perdiep op je teentje getrapt he. Maar je zegt niks tegen boeboe bit sjorie die begon met kroeshaar en dikke lippen. En ja gebeurt mischien ook in ghana maar niet 3x daags als in india m…f…kr


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.