BBS’er probeert vechtende broers uit elkaar te halen; schiet één in zitvlak

5
politie Suriname

Een lid van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname heeft donderdagavond in Paramaribo een 40-jarige man in zijn zitvlak beschoten. Dit gebeurde toen de veiligheidsambtenaar met zijn dienstwapen schoot in een poging om twee vechtende broers uit elkaar te halen.

Het slachtoffer moest met de ambulance vervoerd worden voor medische behandeling meldt de Surinaamse krant Times of Suriname. De BBS’er verklaarde dat hij zag dat de twee mannen elkaar te lijf gingen met houwers. Daarbij probeerde hij hen uit elkaar te halen en schoot met het wapen. De 40-jarige werd bij die gelegenheid geraakt

Volgens de krant verklaarde het slachtoffer dat zijn broer met een houwer tekeerging. Hij sprak zijn broer aan en het gelukte hem na een schermutseling de houwer afhandig te maken. Plotseling merkte hij daarna dat er op hem is geschoten. De politie werd ingeschakeld na het voorval. De veiligheidsambtenaar heeft zich aangemeld bij de politie voor het onderzoek.

5 REACTIES

 1. Broederliefde bestaat niet meer. Elkaar afmaken en verwonden met houwers dat kan met tegenwoordig heel goed. De ambtenaar heeft in deze erger kunnen voorkomen, door een kogel in zijn achterwerk te jagen zodat zij kunnen ophouden met vechten. Praten is niet meer van toepassing hebben zij verleerd. Agressie speelt een grote hoofdrol voor beide heet hoofden. Nu mag hij zijn wonden gaan aflikken.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. 40 jaar en vecht nog met zijn broer, duidelijk iemand met een intelectuele handicap, moet wel toegeven aan de agent een kogel op zijn bil is makkelijker dan een schop op zijn bil.


  Maak melding

 3. Het is tegenwoordig de normaalste gebeuren dat twee broers het met elkaar niet kunnen vinden. Sinds de mensheid bestaat heb je familie problemen. En het zal ook nooit eindigen zo lang de aarde bestaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.