VIDEO: Man doet beklag over beschadiging van auto door poclain van LVV

39
VIDEO: Man doet beklag over beschadiging van auto door poclain van LVV

De meneer in onderstaande video is niet te spreken over de manier waarop de Surinaamse overheid met hem is omgegaan. Dit nadat zijn auto beschadigd zou zijn door een poclain van het ministerie van LVV, die met werkzaamheden langs de weg bezig was.

Nadat zijn auto beschadigd was zocht hij contact met het ministerie. Maar noch de districtscommissaris, noch de directeur van LVV willen hem helpen. Ze verklaren dat hij niet opgelet heeft tijdens het rijden. Bovendien zou de poclain niet verzekerd zijn.

Luister hier naar zijn verhaal:

https://www.facebook.com/ActionnieuwsSuriname/videos/378342489758934/

39 REACTIES

 1. Hij ziet er als een oplichter uit, kenmerken, geen paarse auto. Hoe komt ie aan de auto, heeft ie geldig rijbewijs, is ie een cubaan, baard?


  Maak melding

 2. Voor zover ik weet mag een onverzekerde poclain niet op de openbare weg. Ik zou de politie erbij hebben gehaald en een proces verbaal laten maken. Je ziet dat deze man verkeerd wordt geinformeerd. In Suriname sta je machteloos als je geen contacten hebt in de politiek.


  Maak melding

 3. Hoe kan LVV met de eigenaar van poclain met een onverzekerde werknemer in zee gaan. Dit getuigd van grove nalatigheid van LVV. En nu geeft LVV niet thuis. Elke kleine ondernemer hoort een voertuig verzekering te hebben. Weten de leeghoofden die bij de overheid werkzaam zijn dit nog niet. Wanneer je iemand voor een klus in dienst neemt, hoor je na te gaan of de persoon verzekerd is bij calamiteiten. Nog nooit gehoord van een aansprakelijkheidsverzekering?????. Elk vak brengt risico’s met zich mee. Ik geloof deze man zijn verhaal. Het zal je zelf overkomen en je kunt nergens terecht voor de nodige hulp. LVV schiet weer chronisch tekort in deze. De verzekering van deze man, als hij tenminste verzekerd is, kan de schade verhalen op de betrokkenen. LVV moet zich diep schamen. Hersenloze paria’s. Het komt zo nooit goed in ons landje. Een ieder is hier een nummer wanneer je samenwerkt met de NDP. Schaamteloos gedrag.
  Bedrijven zijn verplicht zowel hun werknemers zich te verzekeren. Een aansprakelijkheidsverzekering is geen luxe. FOEI FOEI FOEI. Deze man wordt van het kastje naar de muur gestuurd met andere woorden A NO MIE. LVV wat ben je schaamteloos.


  Maak melding

 4. Is hij eigenaar van: De douane heeft deze week in totaal bijna 3.000 kilo cocaïne onderschept tijdens controles op de Rotterdamse Maasvlakte, meldt het Openbaar


  Maak melding

 5. Weer dom geleuter om de cocaïne vangsten in Europa erbij te halen. Echte NDP tactieken om over iets anders te praten dan het probleem. Deze man heeft schade gelden door in Suriname te gaan wonen en is niet zwart genoeg!! Mensen geen
  Robleem. Het land is weer armer geworden en iedereen wordt opgelicht door de alcoa deal. Over drie jaren ( ja de ndp gaat de verkiezingen winnen) krijgen we hier Venezuelaanse toestanden.
  In Nickerie is er al een gebrek aan insuline. Geen punt want het zijn vooral de Hindoestanen die dit nodig hebben. Die zijn ook niet zwart genoeg. Wat een armoe in dit land met zoveel papegaaien die nog steeds denken dat NDP jullie redding is. Maar de hangmat ligt lekker dus blijf volhouden.


  Maak melding

 6. Ik kan waarschijnlijk verkeerd zijn, maar zover ik weet is Poclain een merk. Net zoals je Cat en Hyundai hebt. Bedoelt deze onfortuinlijke man misschien een graafmachine?


  Maak melding

 7. De chinezen zorgen voor ellende niet de NDP, lees, leer, oordeel:

  Tijgerdelen worden verkocht als decoratie en voor de lucratieve Chinese geneesmiddelenmarkt. (Foto: Reuters)
  Meer dan 2.300 tijgers zijn in deze eeuw afgeslacht en illegaal verhandeld. Dat staat in een nieuw rapport dat aandringt op meer actie om de grote katten te beschermen. Ondanks een toename van de wereldwijde tijgerpopulatie, vertoont de illegale handel geen tekenen van afname, zegt een rapport van Conservation group Traffic.


  Maak melding

 8. Er word keihard gewerkt in suriname en als het om een Witteman gaat moet hij maar z’n sop gaar koken en dat is de mentaliteit van de surinamer wees daar trots op en dan maar praten over lapzwansen goede woord je u s voor een Surinamer de goede daar gelaten sorry.
  En al de half zachte die hier boven reageren ,en er weer drugs bij halen ,zou ik willen zeggen , ga aan het werk met z’n allen ,dan hoef je minder hard te werken ,


  Maak melding

 9. Dit is het lichtend voorbeeld van de Surinaamse Ambtenarij ze zitten op een stoel maar kennis van zaken hebben ze niet , maar goed de politiek zet ze op die stoel .
  Auto rijden in Suriname is vaak een Kamikaze opdracht , velen hebben geen rijbewijs of weten niet wat een rijbewijs is , of hoe het eruit ziet.. De vraag is ; was die poclain operator bevoegd om met dat ding om te gaan ?? In Suriname kan iedereen alles met de mond , maar als ze het echt kunnen dat is de vraag .
  Gelukkig heeft Suriname een heel goed draaiende politie Apparaat , die de zaken goed in de gaten houdt
  Veder als deze meneer een Advokaat onder de arm zou nemen , is het doe no doe want de lvv mensen kunnen die advocaat een tjoekoe geven , en dan is hij nog steeds de verliezende Partij .
  Laten we even de ogen sluiten en denken hoe het zou voelen om in de benadeelde schoenen te staan . ook al is hij een witte man in korte broek


  Maak melding

 10. Er zijn in Suriname heel veel valse proleten die het volk van alles en nog beloven. Zo is er ene Misiekaba die het volk voorgehouden had dat Suriname een 2e Dubai wordt. Rijkdom, welvaart, scholing medische zorg dat alles zou op gelijke voet staan met Dubai. Aai boi ding ka Blaka mang di dong THE boerki. Laat in Dubai voor de proef eens je portefeuille op straat vallen. 100% kans dat de vinder achter u aankomt rennen om de gevonden portefeuille terug te geven. Probeer dit niet in Suriname want het tuig zal 3 keer in de rondte dansen dat het een portefeuille buit gemaakt heeft. Dat is het verschil tussen de inwoners van Dubai en Su.


  Maak melding

 11. Als de pocolaine onverzekerd op de openbare weg mag werken en schade veroorzaken mag U ook een wapen aanschaffen en hun mars neerknallen.
  Dan schiet de politie je dood of wat dan ook maar U bent een voorbeeld wat er met deze ellendelingen moet gebeuren. LVV en commissariaat.


  Maak melding

 12. Ook in NL zijn de auto’s van de overheid niet verzekerd. Maar dat wil niet zeggen dat de overheid niet aansprakelijk is!! De melding niet in behandeling nemen is ongepast en onacceptabel.
  Je moet het zien alsof de overheid bij zichzelf verzekerd is. De overheid moet dan ook een schade afdeling hebben waar dit soort zaken professioneel worden afgehandeld. Meestal zijn het een stel juristen op Binnenlandse Zaken of op Financiën die dit afhandelen


  Maak melding

 13. Waarom is de politie niet bij geweest bij de botsing van deze auto en de poclain van LVV op die weg. Rare zaak met heel veel vraagtekens.

  Waarom belt de bestuurder van de auto niet de verkeerspolitie op erbij te zijn?
  Als getuige zou ook de bestuurder van de auto die uit de tegenoverliggende rijrichting voorbij mocht rijden van verkeersregelaar ook zijn verhaal kunnen vertellen.

  Zoals uit de verklaring van de bestuurder van de beschadigde auto uit dit beeldmateriaal naar voren komt, is de poclainebestuurder fout.

  De vraag is van wie is de poclain? Van LVV of is het van derden door LVV ingehuurd? Waar ligt de verantwoordelijkheid en wie gaat de schade betalen? De eigenaar van de poclaine zal m.i. moeten betalen voor alle schade die deze bestuurder lijdt.

  Wat ik niet begrijp is dat de politie niet is ingeschakeld en op te tijdstip ter plekke is gekomen als er zich een botsing op de openbare weg heeft plaats gevonden. Ook dat moet nader onder de loep worden genomen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 14. Laten we eerlijk zijn. Suriname is een boevenland geworden. Je pleegt een onrechtmatige daad tegen een burger en je doet je uiterste best om de schade niet te betalen. Ik moet netjes zijn en blijven, maar de olo.s kan ik moeilijk onderdrukken. Rot land door die klote Bouterse.. Soms schaam ik mij een Surinamer te zijn.
  rot autoriteiten. betaal die man zijn schade,


  Maak melding

 15. @ papie De chinezen zorgen voor ellende niet de NDP, lees, leer, oordeel:
  Wel Papie de chinezen veroorzaken de ellende . goed laten we eens kijken
  je moet rond 22:00 uur verbandgaas hebben je kind viel uit bed en heeft een wondje de apotheek is dicht en die Hindoestaanse winkel sluit om 19:00 waar ren je naar toe??? juist naar die chinees die volgens jou de ellende veroorzaakt.
  je rijdt op een voorrangsweg , maar onze hoogbeschaafde automobilisten van Suriname vaak zonder rijbewijs komen met hun neus op de weg en dwingen zo hun wil voorrang af dit heb ik nergens ter wereld gezien , maar goed deze ellende schuiven we ook in de schoenen van de chinezen ,
  in 1968 was de ITT in Suriname ze zouden onze telefoon net perfectioneren,, in plaats daarvan hebben ze een puinzooi van gemaakt . tegenwoordig hebben wij ” ellendelingen van Huawei ” die onze telefoon net tot nu toe aan de gang houden
  oja nog iets heel belangrijk we kunnen de chinezen de schuld geven dat onze wegen zo slecht onderhouden zijn …@Papie je kan de lijst nog verder aanvullen
  Maar wel moeten we weten dat de chinees een cultuur heeft van voor Christus .
  Als wij een heel klein beetje van die Chinese mentaliteit hadden zat Suriname niet op de 9de plaats op de lijst van 10 s’werelds armste landen terwijl wij in 2010 no op de 17de plaats van s’werelds rijkste landen zaten .
  Wij kunnen heel veel van de chinees leren ..
  Maar goed de chinezen hebben tijgers gedood of laten doden
  De Amerikaan heeft indianen gedood en hun Land af gepakt
  waar de Amerikanen komen laten ze een puinzooi achter , daarom heeft Putin zijn S300 vuurpijltjes in Venezuela geplaatst om te voor komen dat de Amerikanen geen puinzooi van gaan maken .
  Helaas heb je iets over de Amerikanen gezegd , maar wel over de Chinezen die de Ellende veroorzaken …
  En oude Shao lin die later mijn Feng Shui leraar werd gaf mij een wijze raad .
  Voordat je Iemand oordeelt ga eerst bij hem wonen leer hem kennen , en kijk daarna naar je zelf


  Maak melding

 16. Je bent ouwerwets lees ik eruit tijd voor een andere aanpak ga naar de USSR:

  ges)
  Russische artsen die slachtoffers van straling behandelden na een militaire explosie in het Noordpoolgebied, hadden geen bescherming en vrezen nu dat ze zelf werden bestraald. Twee van de artsen in Arkhangelsk spraken met BBC Russian over de evacuatie van de slachtoffers, op voorwaarde van anonimiteit.


  Maak melding

 17. Goh voor een paar reageerders die zogenaamd in Suriname wonen zijn ze zeer goed geïnformeerd over wat buiten Suriname gaande is. Ik vermoed dat deze surrogaat Surinamers helemaal niet in Su wonen maar gewoon hier in Amsterdam of Rotterdam. En dan zich zorgen maken over wat de Chinezen aan ellende in Su aanrichten. Flikker toch op naar Suriname en doe het werk dat Chinezen doen; 24 uur per dag zijn Chinezen bezig om het land op te bouwen. Waarom ? Denk daar maar eens over na jij lelijke luie hond !


  Maak melding

 18. Meld je bij Abrahams of Hooghart Dagoe Hoogie of Damsco of Boerenveen .

  Neem je werk hand schoenen mee en ook zaden om te planten .

  Ga wat mantelzorg doen en stuur een pakket voor je familie of vrienden in Geliefd Suriname voor ze
  Het kan met luchtpost of zeepost ..


  Maak melding

 19. Geen lulkoek verhalen.
  Meneer had de politie erbij moeten halen en had procesverbaal moeten zijn gemaakt. De begeleider van het verkeer die toestemming had gegeven om door te rijden had een verklaring moeten afleggen. En de poclainchauffeur had moeten verklaren dat hij zonder overzicht van het overige verkeer is gaan draaien. Hij had eerst op de sein van zijn collega moeten wachten. Als dat zo was geweest dan had hij een zaak kunnen maken en voor de rechter dagen. Maar nu doet hij dingen op zijn eigen houtje zonder dat schuld vast staat. En als poclainchauffeur niet toegeeft dat hij in de fout is geweest, dan is einde oefening. Een lichtpuntje is dat de verkeersregelaar alsnog bereid zou willen, te getuigen voor de rechter hoe het precies is gegaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.