Surinaamse ‘onderneemster’ vast voor oplichting

16
Oom verkracht 12-jarig nichtje in Surinaams pension

De politie in Suriname van het bureau De Nieuwe Grond heeft afgelopen zondag Shivanie M. aangehouden en in verzekering gesteld voor oplichting. Dit omdat zij geld van mensen in ontvangst nam, nadat zij hun deed geloven dat zij onderneemster was en huizen verhuurde.

De verdachte adverteerde via sociale media en een aantal mensen hebben contact met haar gemaakt om een huis bij haar te huren. Shivanie nam geld van de mensen in ontvangst en loog tegen hun dat zij ongeveer een week na betaling hun intrek konden nemen in de huizen vanwege het feit dat die ontruimd moesten worden.

De ‘onderneemster’ liet daarna niets meer van zich horen. Een aantal personen hebben aangifte gedaan van oplichting tegen haar, waarna zij is opgespoord en aangehouden. De verdachte heeft toegegeven dat zij die mensen heeft opgelicht, meldt de politie Public Relations.

De politie heeft sterk het vermoeden dat Shivanie meer slachtoffers heeft gemaakt. Die personen worden opgeroepen om in contact te treden met de politie van het bureau De Nieuwe Grond op de telefoonnummers 580677 en 582204.

16 REACTIES

 1. Waar gaan we op jagen na lezen van onderstaande:

  Tijgerdelen worden verkocht als decoratie en voor de lucratieve Chinese geneesmiddelenmarkt. (Foto: Reuters)
  Meer dan 2.300 tijgers zijn in deze eeuw afgeslacht en illegaal verhandeld. Dat staat in een nieuw rapport dat aandringt op meer actie om de grote katten te beschermen. Ondanks een toename van de wereldwijde tijgerpopulatie, vertoont de illegale handel geen tekenen van afname, zegt een rapport van Conservation group Traffic.


  Maak melding

 2. Als ze ophouden lening op hun huis en perceel te nemen besparen ze zichzelf heel veel leed dan hoeven ze niet te gaan huren.
  Er zijn bevolkingsgroepen die liever een lening nemen om te laten zien dat ze auto hebben.
  Ik heb lijn 11(benentaxi) en er zijn andere bussen of taxi’s als huis staat zal auto komen.


  Maak melding

 3. Mensheid, gefeliciteerd met Krishna Janma Ashtami vandaag.

  Bhagvan Shri Krishna is de Allerhoogste Incarnatie van de Param Brahm en is de Poorna Brahm. Zoals Hij is er nog geen geweest op Aarde.

  Puur uit mededogen met de mensheid en om de Dharma te herstellen incarneert de Heer in elke tijdperk, waarbij zijn incarnatie als Heer Krishna de Allerhoogste Incarnatie is. De mensheid zal weer tot een volgende Dwaapar (tijdperk) moeten wachten om deze Poorna Avtaar te mogen aanschouwen.

  Leef volgens de regels die de Heer in de Bhagvad Gita heeft aangegeven en bevrijd jezelf van pijn, ellende, armoede, gebrek, tekorten en ziektes.

  Jai Shri Krishna.


  Maak melding

 4. Deze domme doos van een oplichtster moet al deze mensen die zij heeft opgelicht terug betalen. Waarom is een bepaald ras vervloekt tot stelen, roven,oplichten??? Dat zelfs vrouwen zich verlagen tot dit niveau kun je geen vrouw noemen maar een stinkende aasgier. Een normalen baan gaan zoeken bij een werkgever is haar teveel. Had graag een foto van haar in de media gezien, om mensen te waarschuwen voor deze oplichtster. Gewoon 15 jaar de bak in smijten zonder vervroegde vrijlating. Lekker laten wegrotten in de cel.

  Mensen kijk uit, niet in mooie verhalen trappen.

  Sarie Torie


  Maak melding

 5. Een ding is zeker in Suriname de mensen teneerste ze zijn zo lui als de vloek doen niks klakkeloos gaan ze op berichten af zonder enigszins na te denken en de oplichters komen met een mooi verhaal en wordt gelooft ook nog en dan zit je in de val een voorschot van 3000 srd van tevoren betalen en derest maandelijks.
  Snap niet waarom een foto van de oplichter geplaatst zo kunnen mensen beter op hun hoede zijn en geloof het ze hande8niet alleen zullen meerdere zíjn een paar klappen door de agenten bij het verhoor dan komen alle namen naar boven.
  Weg met deze piece of shit jarenlang de bak in geen mercy voor der .


  Maak melding

 6. @@@Jai Mangal
  Heb je met je collum op deze wijze Shivani al bekeerd.
  Trouwens zij is haar naam ook niet waardig. Wat zullen haar ouders zich schamen.

  Advies voor Shivani.
  Je bent een vrouw, wat belet je nog om geld te gaan verdienen.


  Maak melding

 7. Zooo, deze vrouw lijkt idd van het andere ras. Normaal zijn het bijna altijd die Mugabe look alike. Neem maar een kijkje in het santana boma. Als je daar binnen een kijkje neemt lijkt het alsof je in Uganda aangekomen ben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.