Startsein gegeven voor reconditioneren en herbestrating Pandit Tilakdharieweg

17
Herstel Pandit Tilakdharieweg

De Pandit Tilakdharieweg in het district Commewijne in Suriname wordt na jaren eindelijk hersteld. Gisteren is het startsein feestelijk gegeven voor het reconditioneren en herbestrating van de weg.

De bewoners van Alkmaar en omgeving zijn heel erg blij dat een groot probleem binnenkort opgelost zal zijn als de weg volledig is hersteld. Volgens hun zitten de klinkers van de weg al enkele jaren los. En bij elke regenval blijft er enorm veel water in de verzakkingen waardoor het moeilijk is om over de weg te rijden.

De aanwezigen waren de Surinaamse districtscommissaris Ajai Kali, parlementairers Rajiv Ramsahai en Jenny Warsodikromo, de ministers Lekhram Soerdjan en Vijay Chotkan en de buurtbewoners. Na enkele toespraken vond de onthulling van de naambord plaats. Hierna was de eerste steenlegging. Het gaat om de totale wegstrekking van 8.4 kilometer die aangepakt wordt.

17 REACTIES

 1. He he. Eindelijk. Deze weg was in de jaren 80, 1 van de beste wegen van Suriname.
  Ik hoop niet dat de werkzaamheden na de verkiezingen van 2020 stopt. Ik kan mijn nog herinneren dat er in de jaren 70, telkens tijdens de verkiezingen een brug werd gebouwd over de Suriname rivier. Als al de beloftes waren nagekomen hadden wij zeker nu 20 bruggen over de Suriname rivier.


  Maak melding

 2. 8, 4 km wordt bestraat. Tig gezagsdragers. Groot feest.
  Natuurlijk zijn de mensen daar blij, na jaren en jaren eindelijk…
  Ik zou me niet vertonen als ik minister was.


  Maak melding

 3. Geen enkele verkiezing komt er aan ,wat heeft de Regering er voor gedaan niks en nogmaals niks en wanneer een ander het doen is het gelijk verkiezing komt er aan jullie moeten ophouden met zulke praatjes inplaats van dat jullie blij zijn voor die Bewoners komen jullie met praatjes van verkiezing komt er aan ,ik ben blij voor die bewoners dat hun straat wordt gemaakt πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘βœŒοΈβœŒοΈβœŒοΈπŸ‘πŸ‘πŸ‘ en niet met die Domme praatjes van jullie op de waterkant mensen in Commewijne πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽🀣πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽 Dat jullie straat wordt gemaakt want NPS en VHP ,PL hebben het niet kunnen doen .


  Maak melding

 4. Zo koop je mensen om.Maak ze blij vlak voor de komende verkiezingen.En de mensen zijn verkocht.Het kost geen fortuin om de surinamers om te kopen.Maak ze happy voor eventjes en ze vergeven en vergeten alles.
  Omkoperij ndp style.


  Maak melding

 5. Dit is gewoon een verkiezingsstunt. Gisteren eerste steenlegging en vandaag is er niemand verschenen. Ze zijn niet aan het begin of het einde van de straat begonnen maar ergens in het midden bij een school, omdat daar de vergadering werd gehouden. Dat bewoners van Alkmaar anno 2019 op deze manier zich in de maling wil laten nemen. Deze 20 meter die gisteren is betegeld is zal ook het einde zijn.


  Maak melding

 6. NDPverdediger,
  Deze weg loopt van ergens naar nergens in de jaren 80 was het bouta en nu is het weer bouta daar zit 39 jaar tussen hoe komt dat ,veel beloven weinig geven doet de gek in vreugden leven, ijzer sterk toch ,wat is er de laatste 9 jaar gebeurd weet je niet zeker


  Maak melding

 7. Heb ik het nu goed gelezen.
  Feestelijk startsein voor de eerste steenlegging, omdat een weg, na jaaaaren achterstallig onderhoud, wordt aangepakt.
  Ja, het staat er echt!!
  Deze dag wordt vast een nationale feestdag worden.


  Maak melding

 8. Het door de overheid asfalteren van wegen, het importeren van medicijnen, het vernieuwen en installeren van pompgemalen, het ter beschikking stellen van grondpapieren aan burgers, het bouwrijp maken van land voor huizenbouw, de bouw van huizen, de accommodatie van ziekenhuizen mag volgens ratingbureau Fitch niet. De overheid mag geen geld uitgeven voor de ontwikkeling terwijl de Surinaamse economie weer aan het groeien is. De regering luistert niet naar ratingbureau Fitch en doet wat goed is voor het land. Oprotten Fitch.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.