Tienerkoppel aangevallen tijdens flirten op openbaar terrein

27

Een jong koppel is dinsdag aangevallen in Paramaribo toen zij bezig waren te flirten op een openbaar terrein. Het gaat om een 16-jarig meisje en haar 17-jarige vriend die zijn aangevallen door twee mannen waarvan één gewapend was met een vuistvuurwapen.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat toen de twee mannen op het koppel afkwamen zij de jongeman onder bedreiging van het wapen sommeerde om weg te gaan. Vervolgens pleegde de daders seksuele handelingen met het meisje.

De jongeman handelde snel en schakelde meteen de Surinaamse politie in. De politie was gauw ter plaatse gearriveerd en wist één van de daders aan te houden. De andere zag kans te vluchten bij het zien van de wetsdienaren. Het slachtoffer werd overgebracht naar een ziekenhuis in Suriname voor controle.

27 REACTIES

 1. @john 22 augustus 2019 at 08:48, gelijk heb je, soms moet je het recht in eigenhanden nemen, 2x blokken Beton elk een poot vastbinden, en laten zinken de rest doet het natuur wel.


  Maak melding

 2. Wat is dit nou voor een idiote reactie van @ Ram Singh.

  De jongen werd onder bedreiging van een vuurwapen gesommeerd om te vertrekken en hij liep niet weg maar belde de politie dus… geen pantoffel held maar heeft hij zijn vriendin juist geholpen ,en de daders zijn de lafaards .


  Maak melding

 3. Prade: heeft in de afgelopen maanden een groot netwerk van drugs-, wapen- en anabolenhandelaren opgerold. Er is beslag gelegd op 450.000 euro aan contant geld en banktegoeden en voor meer dan 1 miljoen euro aan xtc, anabolen en geneesmiddelen.


  Maak melding

 4. De tijd van Bruce Lee is helaas voorbij. Vroeger kon Bruce Lee even iemand met een wapen mores leren. Maar als Bruce Lee nog in leven was, had hij fully loaded rondgelopen . De jongeman heeft het meest verstandige gedaan. Ze moeten nog die andere hufter oppakken. Hier en daar een paar onbedoelde klappen uitdelen in het kader van een dader onder controle houden ,zou niet misstaan. Hopelijk hebben deze smerige lieden geen ravage aangericht op deze jonge vrouw.


  Maak melding

 5. Zo zo niet meer in het geheim, niet meer een slachtoffer overvallen, maar gewoon alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
  Stelletje walgelijke honden.
  Inderdaad SU is het nieuwe Sodom
  Maar gelukkig hebben we, zoals hij zelf, dus niet zomaar.iemand
  maar hij zelf zegt, de beste president.
  Niks geen Santa.Boma
  Een maand opsluiten tussen kraa dagoes.


  Maak melding

 6. Ram Singh, jij mag stoer doen als je wil wanneer het jou partner betreft. Dan wordt je de held met een kogel in je go-olo!! De jongeman heeft juist gehandeld! Voor wat betreft de daders, die mogen van mij verwijderd worden uit de maatschappij, liefst tussen planken nadat ze flink geboeld zijn in Santo Boma!!


  Maak melding

 7. Wat een tering honden zijn deze daders…pedofiele vieze verkrachters…ze moeten de vuist vuurwapen in hun kont douwen en flink penetreren..en als het even kan een kogel doorheen jagen…!!


  Maak melding

 8. Volg a leeftijd….16 jaar😲. Da a be wang freiri in a openbaar..????
  Jeugd van tegenwoordig….pffffff.
  Laat dit een eyeopener zijn voor vele jeudigen. Vooral in deze vakantieperiode.
  Ga iets nuttigs doen, dan te lopen rotzooien en de ouders zorgen geven. Na kras deng krasi so..???!!!!!


  Maak melding

 9. Nou ik denk dat ze gewoon te Jong zijn, gaan jullie iets nuttigs doen in de vakantie ipv problemen opzoeken. Nu is het meisje voor de rest van haar leven getraumatiseerd, ouders waar zijn jullie verantwoordelijkheid?
  Suriname achterwaards !!


  Maak melding

 10. Lijkt mij dat ze nuttig bezig waren hoor die jongeren. Wie doen ze kwaad. Die smeerpijpen moet je afschieten die met vuurwapens als verkrachters rondlopen.


  Maak melding

 11. Volgens mij wordt dit bericht verkeerd gelezen en begrepen. Dit jong stel deed het niet in het openbaar, maar op een openbaar terrein.dat is een heel groot verschil. En een openbaar terrein kan ook vol bosjes zijn voorzien. Dus goed lezen en het bericht niet uit zijn verband trekken. Seks in het openbaar is harde porno. Dit jong stel was aan het experimenteren. Dat deed ik ook op die leeftijd..


  Maak melding

 12. Die ander zal wel op gespoord worden,jammer dat zo,n meisje met een trauma verder moet, maar mannen die dit doen of op hun geweten hebben ,zelf in de gevangenis zal je vervolgd worden want de mannen daar hebben ook dochters buiten dus het gaat jullie goedt stelletje boelers, dat meisje moet een vader hebben als ik
  dan is het jullie laatste daad geweest


  Maak melding

 13. Waar lezen jullie dat deze kinderen aan net neuken waren?
  Ik lees flirten. Zijn het jullie walgelijke gedachtes? Of slecht verword door Waterkant
  wikipedia.org/wiki/Flirten


  Maak melding

 14. Je bent nergens veilig in ons land. Seksueel gefrustreerde hersenloze misdadigers. Haar vriend heeft goed
  gehandeld meteen de politie gebeld anders hadden deze jonge dame het misschien niet overleefd. De wet menselijke castratie per direct invoeren zou beter zijn.


  Maak melding

 15. Mocht de wet op castratie in werking treden dan gaan 3-tal bevolkingsgroepen uitsterven in Suriname, incest, verkrachting is hun specialisme.


  Maak melding

 16. @Nathalie,

  16 en 17 jarigen moeten thuis hun huiswerk maken en niet gaan flikflooien in het openbaar. Dat kunnen ze doen wanneer ze afgestudeerd zijn en getrouwd zijn en een eigen huis hebben om het in een beschermde omgeving te doen.
  In een seksueel gefrustreerde land als Suriname ga je toch geen risico lopen als tiener? Dan nog ’s avonds ook.


  Maak melding

 17. Dis na roofsex dat zelf is nu een werk geworden. Gelul waarom in het openbaar sexen als je echt een man bent dan go juru wang ka kamra. Stel eens voor na die verkrachting hadden ze haar verwoord en hou zou reageren zou hoj de schuld nemen van haar dood. Ding pistool no be moes ab lai zeker noso kleine bo hori schot als eerste. Maar goed mi hoop tak a tjingmeid ing baarmoeder no skoifi jere en ing geslachtdeel no beschadig. Dis na roofsex en daarna verkrachting dus ding boi no plei


  Maak melding

 18. Het is de normaalste zaak van de wereld dat 2 mensen verliefd zijn of zich tot elkaar aangetrokken voelen.

  We moeten met z’n allen erop letten dat we ons zodanig dienen te gedragen en te kleden, opdat er geen aanstoot genomen kan worden aan ons gedrag en kleding.

  Houd er rekening mee dat vele personen aan het minste aanstoot kunnen nemen, omdat de kwaliteit van opvoeding verschrikkelijk laag is.
  Het gevolg hiervan is een steeds verder afnemend moraal en integriteit.

  De manier waarop wij onze taal praktiseren, bepaalt onze manier van denken.
  Ons manier van denken bepaalt uiteindelijk ons gedrag.

  Sinds Sranantongo als voertaal gebruikt wordt in Suriname, zien we de ellende in het land toenemen.


  Maak melding

 19. De wereld kent op dit moment ernstiger zaken dan deze shit.
  Jammer voor dat meisje maar hopelijk ziet ze nu in dat enkele snorhaartjes daar beneden niet betekent dat ze een grote mevrouw is en alles mag.
  Die pedofielen mogen standrechtelijk afgeschoten worden want Su kent iemand die goed is in het executeren.
  Probleem opgelost….maken jullie je nu maar zorgen om onze amazone brand.
  Er lopen genoeg misdadigers vrij rond.
  Kanti ding mars ooktoe.


  Maak melding

 20. Boro ding go nanga sopropo, en dan tjiplat deng Mars, tegen die krazie tieners zou ik zeggen ga liever je schoolboeken naaien, het is nog veel te vroeg voor zulk gedrag doe liever je best op school.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.