Reisbureau ontkent verspreiden bericht over artiesten met ticketschuld

12
Reisbureau ontkent verspreiden bericht over artiesten met ticketschuld

De afgelopen dagen werd er een uitgebreid bericht via social media verspreid waarin werd aangegeven dat Surinaamse artiesten op tournee naar Nederland zijn met een ticketschuld. Volgens het bericht zouden 12 artiesten uit Suriname een openstaande rekening van duizenden Amerikaanse dollars hebben bij Paramaribo Travel Centre NV.

Het gaat om een vrij gedetailleerd stuk in de vorm van een nieuwsbericht, waarin artiesten met naam en toenaam worden genoemd en zwart gemaakt worden, welk wordt afgesloten met de naam van het reisbureau. In het verspreidde bericht wordt voorts aangegeven dat er door het reisbureau op maandag 19 augustus zowel in Suriname als in Nederland aangifte wegens oplichting zou worden gedan.

In een op maandag uitgegeven verklaring zegt Paramaribo Travel Centre echter dat zij het bericht niet heeft verspreid. De verklaring luidt als volgt: “Hierbij verklaart Paramaribo Travel Centre dat de berichtgeving die momenteel via social media rondgaat – waarin wordt aangegeven dat Surinaamse artiesten met een ticketschuld naar Nederland zijn vertrokken en hun betalingsverplichtingen aan het reisbureau niet zijn nagekomen – niet door Paramaribo Travel Centre is verspreid”.

Het reisbureau geeft niet aan wie er dan wel verantwoordelijk is voor het verspreiden van het bericht, waarin gedetailleerde informatie staat en zegt op dit moment geen uitlatingen te doen over eventuele problemen met de betalingsregeling.

12 REACTIES

 1. Waar rook is, is er altijd vuur. Tjies deng mooi beet, deng sma moes de ndper, want dit soort type mensen staan werkelijk berucht om hun gebedel en geleen, net als de paarse roverheid die ze verdienen en ze verarmen.


  Maak melding

 2. GOOI ZE IN DE TRAWLERS, WEG ERMEE!!!!

  Bij ondervraging bleek dat de man Suriname met een Braziliaans paspoort was binnengekomen, maar dat hij bij de immigratieautoriteiten in Suriname een Chinees passpoort heeft overgelegd. Hij was onwillig om informatie te geven over zijn bezoek in Lubumbashi en zijn verblijf hier in Suriname. De minister hield DNA voor dat er met alle instanties worden gewerkt om meer duidelijkheid te brengen in de zaak. Hij stelde het parlement gerust dat alles “compleet onder controle is en Suriname niet op het punt staat van een Ebola-epidemie.”


  Maak melding

 3. Een onderneming die dergelijke gegevens verspreidt, laat verspreiden of door haar toedoen of nalaten openbaarmaking mogelijk maakt, dient strafrechtelijk en civielrechterlijk vervolgt te worden. Verder moet iedereen dit bedrijf geboycotten, want straks liggen ook jou gegevens op straat.


  Maak melding

 4. Dit is Suriname reizen op de pof. Maar eigenlik heeft de reisburo net zoveel schuld. Je kan geen vliegticket op de pof verkopen . Onzettend dom!!!


  Maak melding

 5. RobG 21 augustus 2019 at 09:39
  Waterkant lijkt mij steeds meer te vervallen tot een beerput van sensaties en berichtgevingen voor mensen met een beperkt verstand. Hoe simpeler het nieuws des te meer emotionele reacties denken zij los te krijgen van figuren die pas later gaan nadenken over wat ze schrijven. Zij werken bewust mee aan de geestelijke vervuiling van mensen die in bijna alles ondersteuning nodig hebben. Mijn inziens valt dit onder een misdaad tegen de menselijkheid.

  ==============================

  Maar 15 vooraanstaande Surinamers die op een beestachtigewijze zijn afgeslacht en vervolgens de moordenaar op een voetstuk plaatsen noem je een held. Kom niet met je gelul over misdaad tegen de menselijkheid.
  Een NDP er weet niks af van fatsoen en menselijkheid.


  Maak melding

 6. Koos weet je hoeveel mensen vermoord zijn door de blanken?? Nee over het verleden van de slavernij mag je niets zeggen. De binnenlandse oorlog hft ook veel doden gekent. Zo anders waren deze 15 mannen niet. vooraanstaande burgers??? tjoerie. Mens is mens
  De reisbureau’s doen het altijd om de gasten alvast te sturen. Na de shiws krijgen ze hun geld. Zij mieten onderzoeken hoe hun zaken op straat liggen. Daarom boek ik niet overal.


  Maak melding

 7. @ Wendy

  Waarom haal je de blanken weer aan die veel mensen vermoord zouden hebben. Dat heeft toch niks met dit onderwerp te maken . Moet ik mij als blanke Nederlander nu schuldig gaan voelen ???? Laten we lering trekken uit de geschiedenis en deze niet steeds misbruiken om elkaar in etnische groepjes in te delen . Denk daar eens over na.


  Maak melding

 8. Shame voor de band. Heb je geen geld, ga niet reizen. Reizen kost geld en verblijfskosten. De familie in Nederland wordt ook hier belast. Al die zogenaamde bandjes richting Nederland, de mensen aan de overkant van de oceaan hebben al hun bik vol hiervan. De bandjes moeten nu maar lekker in eigen land blijven. In Nederland zijn er ruim voldoende Surinaamse bandjes, die zorgen voor gehoor beschadiging. Teksten zonder degelijk inhoud. So so waardeloze bebarie. Opzouten met deze ongeschoolde gasten. Veel geschreeuw en weinig inhoudt. Zou geen cent aan het geschreeuw uitgeven. Vraag ze welke school diploma ze hebben, notie nada.


  Maak melding

 9. Als ik een reisburo zou hebben gewoon betalen dan je ticket pas vooral bij Surinamers die staan bekend erom lenen stelen en bedriegen. BOEBOE goedzo je hebt gelijk. Veel geschreeuw en geen enkele meerwaarde. Nummers als the Rajans Rudy Tangali Rajesh Khanna dat is poekoe


  Maak melding

 10. “Het gaat om een vrij gedetailleerd stuk in de vorm van een nieuwsbericht, waarin artiesten met naam en toenaam worden genoemd en zwart gemaakt worden”

  Zwart gemaakt. Duh


  Maak melding

 11. Paramaribo Travel Centre geeft aan het bericht niet verspreid te hebben maar ze hebben niet ontkend dat het niet waar is!
  De zogenaamde artiesten verpesten het voor een ieder.Van tijd tot tijd worden deze zogenaamde artiesten opgepakt met coke in hun bezit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.