Oudere MacBook Pro mag niet meer mee op vluchten Surinam Airways

5
Oudere MacBook Pro mag niet meer mee op vluchten Surinam Airways

MacBook Pro laptops die onlangs wegens accuproblemen door Apple zijn teruggeroepen, zijn niet meer welkom op vluchten van Surinam Airways. Dat heeft het bedrijf in Suriname dinsdag bekend gemaakt. De batterij van deze laptops kan oververhit raken en zelfs exploderen.

Het gaat om de 15-inch MacBook Pro die tussen september 2015 en februari 2017 is verkocht. De Europese luchtvaartautoriteit EASA stelde enige tijd geleden restricties op voor het vervoer van dit type apparaat.

De SLM stelt in een security verklaring dat deze laptop noch in de handbagage noch in de koffer of cargo mag worden meegenomen.

Apple heeft deze pagina gemaakt waarop je aan de hand van het serienummer kunt zien of jouw MacBook Pro bij de risicogroep hoort.

5 REACTIES

  1. DIT MAG OOK NOOIT NIET, CHINEZEN VAN EVERYWHERE KOMEN NAAR SU!!!!!!

    Bij ondervraging bleek dat de man Suriname met een Braziliaans paspoort was binnengekomen, maar dat hij bij de immigratieautoriteiten in Suriname een Chinees passpoort heeft overgelegd. Hij was onwillig om informatie te geven over zijn bezoek in Lubumbashi en zijn verblijf hier in Suriname. De minister hield DNA voor dat er met alle instanties worden gewerkt om meer duidelijkheid te brengen in de zaak. Hij stelde het parlement gerust dat alles “compleet onder controle is en Suriname niet op het punt staat van een Ebola-epidemie.”


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.