Bromfietser overleden na te zijn aangereden door dronken autobestuurder zonder rijbewijs

20

De 21-jarige bromfietser Roche Timpico is op maandagmorgen 19 augustus in het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo overleden. Dit nadat hij in de vroege ochtend van zondag 18 augustus frontaal was aangereden door een 20-jarige dronken autobestuurder zonder rijbewijs.

De Surinaamse politie kreeg in de vroege ochtend van zondag de melding dat aan de schietbaanweg, ter hoogte van de R.K begraafplaats een aanrijding had plaats gevonden tussen een bromfietser en een autobestuurder. Bij aankomst trof de politie beide partijen aan.

Roche was zwaar gewond en werd per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Echter overleefde hij de opgelopen verwondingen niet en gaf maandag op de afdeling Intensive Care de geest, meldt het Korps Politie Suriname.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de 20-jarige autobestuurder Rejano, S. op de rijhelft van de bromfietser terechtkwam met als gevolg de aanrijding. Rejano is niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en reed onder invloed van alcohol. Hij blies 360 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht.

Nadat Rejano uit zijn dronken roes was werd hij voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering is gesteld. Deze zaak is in onderzoek bij de Verkeers Unit Paramaribo.

20 REACTIES

 1. Je heb al geen rijbewijs, dan noch heb je meer laks aan de wet om te gaan drinkdn onder invloed. Zolang ze zien dat iedereen er makkelijk van af komt gaan ze door blijven drinken. Zwaarder straffen . Meerdere jaren met schadevergoeding uitkeren door de dader


  Maak melding

 2. De verzekering betaalt niets omdat deze ellendeling geen rijbewijs heeft en bovendien dronken was.
  Daar komt bij dat de surinaamse wetgeving weinig mogelijkheden biedt tot compensatie van nabestaanden en slachtoffers . Nabestaanden in Su hebben dubbel pech omdat ze ook nog afhankelijk zijn van de bereidheid van het slachtoffer om ze financieel te compenseren.

  Sterkte aan de nabestaanden


  Maak melding

 3. Dit soort mensen die dronken plaats nemen achter het stuur, moeten op het onafhankelijkheidsplein in het openbaar flink afgeranseld worden. Hun foto in de krant plaatsen. En hierna voor 50 jaar opbergen, zonder vervroegde vrijlating. Enkel zo houden zij op met zuipen. Ons volk wordt dagelijks uitgedund met die dodelijke verkeersongelukken.

  R.I.P. jongeman.
  Fam kraktie.


  Maak melding

 4. Stoere/ macho boy spelen, je krijg dit soort van zaken.
  Wat, a boi ben race gwé, kenteken nummer was allang opgeschreven dommie. Je gaat geen kant op. Gewoon de bak in en 5 jaar gevangenis is te weinig.
  Levenslang moet het zijn. Als dit niet help.
  Oog om oog, tand om tand.
  Hopelijk zal deze kuur helpen om de
  hersenen te stumieleren.
  Stuward Getrow, oud goud uit de doos halen man.


  Maak melding

 5. Weer een schoolvoorbeeld van de zelfoverschatting waaraan zoveel Surinamers lijden. Drank op?…geen probleem. Geen rijbewijs?…geen probleem. Want ik ben de man, en ik kan zelfs nog beter autorijden dan Max Verstappen.
  Dit komt op alle niveaus voor. Geen diploma’s?…geen probleem. Geen scholing gehad?… geen probleem. Want ook al heb ik maar een paar klassen lagere school gevolgd, ik ben toch nog slimmer dan een professor.
  De resultaten van deze waan zien we dagelijks terug in het verkeer, en de manier waarop de instanties in het land functioneren!


  Maak melding

 6. Met of zonder rijbewijs zijn de de zogenaamde automobilisten tussen 18 en 40 jaar een gevaar op de weg.

  Men lapt alle verkeersregels volkomen aan hun laars. Met doet gewoon waar men zin in heeft.

  Er wordt bij het leven gezopen door deze gasten.

  Deze groep veroorzaakt de meeste dodelijke aanrijdingen.

  Er moet een puntenrijbewijs bij deze gasten worden ingevoerd. Er dient nu of nooit opgetreden te worden tegen deze figuren.


  Maak melding

 7. @ Henry

  Met of zonder rijbewijs zijn de de zogenaamde automobilisten tussen 18 en 40 jaar een gevaar op de weg.

  Er moet een puntenrijbewijs bij deze gasten worden ingevoerd. Er dient nu of nooit opgetreden te worden tegen deze figuren.

  Ai mie boi


  Maak melding

 8. Is omdat ik mijn ticket van mij en mijn kinderen al hebt betaald! Suriname maakt mij bang!! Ik kom dec maar voorlopig ziet Suriname me daarna niet! Het word gekker met de dag, echt waar! Zo een mooi land.


  Maak melding

 9. Het Land Suriname kan hier aan niets doen . Het ligt aan de opvoeding . in Suriname wordt er alleen maar gedacht aan (HENZEN en kinderen maken) hoe het kind opgevoed moet worden ? dat zien we wel later , daarom is de mentaliteit onder de jongeren en soms ook de ouderen zo laag bij de grond.
  Een oplossing zou zijn dat een veroorzaker zonder geldige rijbewijs levenslang een schade vergoeding te laten betalen aan de nabestaanden , en dat hij nooit meer in Suriname ( ook al krijgt hij later een buitenlandse rijbewijs) een motor voertuig mag besturen op straffe van een X aantal jaren logement in Hotel Santo Boma , Ik weet niet of de regering bij machte is om zulke krachtige wetten te implementeren.
  even resumeren Het land Suriname kan hier niets aan doen het zijn de door God verlaten Idioten die het verknallen


  Maak melding

 10. Nogmaals dit ligt niet aan ons mooie Suriname , maar aan de Regering die durft geen krachtige wetten te implementeren, rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed moet veel zwaarder gestraft worden , maar het lijkt als of onze wet gevende macht hier toe niet in staat is , hoeveel bloed moet er nog over de straten van ons mooie Sranan vloeien voordat men dit euvel serieus gaat nemen ??
  een Crimineel zonder rijbewijs en onder invloed moet levenslang de nabestaanden een schade vergoeding betalen , en al zijn bezittingen in beslag nemen en verbeurd verklaren ..


  Maak melding

 11. Wat mij opvalt is dat de Surinamers hun kinderen steeds raardere namen gaan geven.
  Kinderen worden tegenwoordig niet meer opgevoed. Als ze ouder worden gedragen ze zich dan ook als mensapen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.