Nieuw bushuisje voor bewoners Latour

6
Nieuwe bushuisje voor bewoners Latour
Foto: (c) BIC Paramaribo-Zuidwest.

Vanmorgen heeft Lions Club Paramaribo Ready een nieuw bushuisje overgedragen aan de gemeenschap van Latour. Het bushuisje staat aan de Latourweg nabij Telesur in Suriname.

De overdracht vond plaats in tegenwoordigheid van de bestuursdienst van Latour, de vertegenwoordiger van districtrscommissaris Eric Grauwde, districtssecretaris R. Themen-Naarden, de coordinator tevens trekker van dit projekt van de Lions E. Simbhoedatpanday-Binda, de chairperson van de Lions H. Bosk-Noordwijk, overige Lionsleden en de pers.

Lions Club Paramaribo Ready deed een dringend beroep op de bestuursdienst om toezicht te houden, dat het bushuisje en de omgeving rondom worden onderhouden. Verder werd aan de gemeenschap van Latour gevraagd zuinig en zorgvuldig om te gaan met het bushuisje, meldt het districtscommissariaat Paramaribo-Zuidwest.

6 REACTIES

 1. Mooi gebaar. Hoop dat ze het onderhouden en dat er geen hangjongeren daar gaan huishouden. Dat is taak van de politie.
  Het was niet nodig dat ziveel mensen voor de overdracht daar moesten zijn


  Maak melding

 2. Dit is zeker goedt voor hun carrie’re waarom zouden ze op kantoor blyven, dat doen ze toch al het hele jaar
  nu weten ze tenminste waar de halte staat en hoe het erby staat


  Maak melding

 3. Binnen een mum van tijd gaan ndp kwaadwillige nozems het bekladden vol scheldwoorden en vuile termen. Wacht maar af. Ndper’ s staan net als hun soso libi didibri lijder berucht aan vernietiging en vernieling van ander mans have en goed, doet niet toe of het ook nog gratis krijgen, na soso vernietig.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.