Braziliaan dood na ongeluk met ATV in Suriname

12
Braziliaan dodelijk verongelukt met ATV in Suriname
Photo credit: spartangreen293 fred barr via photopin (license)

Een Braziliaanse man is maandag 19 augustus overleden in Suriname na een ongeval met een All Terrain Vehicle (ATV). Het ongeluk gebeurde in het gebied Manlobi in het district Sipaliwini. De man was op slag dood.

De bestuurder van de ATV reed over de heuvels en zou daarbij op een gegeven moment de controle over het stuur verloren hebben. Hij kwam daarna te vallen met zijn voertuig. De verwondingen waren zo ernstig dat hij ter plekke overleed.

Volgens LPM news gaat het om de 29-jarige Braziliaan Marcio Roberto Martins. Het lichaam van de man is door de Surinaamse autoriteiten in beslag genomen voor onderzoek.

12 REACTIES

 1. Als het Surinaams volk zo een ijverig en hardwerkend volk was, had men de Brazilianen en Haïtianen niet nodig. De Surinamer is te lui om uit de ogen te kijken.


  Maak melding

 2. Wat voor onderzoek, gewoon een minder!!! Die onderzoek ga a t niets opleveren, zonde van de tijd en moeite want dat kun je liever gebruiken voor een beter beleid in su. Je zult zien d a t het niet meer gebeurt, was hij wel bevoegd om een atv te besturen
  .


  Maak melding

 3. Dood, straks zijn wij suries ook dood!!

  BRASILIA – In het Amazoneregenwoud is vanaf januari tot en met augustus een recordaantal aan branden gedetecteerd, blijkt uit nieuwe gegevens van het agentschap voor ruimteonderzoek (INPE). Met behulp van satellietgegevens stuitte het agentschap op 72,843 branden.

  Dat is een stijging van 83 procent ten opzichte van het aantal branden in dezelfde periode in 2018 en het hoogste aantal sinds het agentschap begon met de metingen van bosbranden in 2003. Alleen al sinds donderdag zijn er volgens INPE 9.507 nieuwe bosbranden in het Amazoneregenwoud gedetecteerd.

  Vooral in Brazilië heeft men last van de branden. In de stad Sao Paulo was het dinsdag midden op de dag donker, door de vele rook die uit het Amazonegebied kwam overwaaien. Bosbranden komen veel voor in Brazilië rond deze tijd van het jaar en worden soms opzettelijk gestart in pogingen om illegaal land te ontbossen voor veeteelt.

  De nieuwe onderzoeksresultaten van INPE komen in de maand dat de directeur van het agentschap ontslagen werd door de Braziliaanse president Jair Bolsonaro. De president had scherpe kritiek geuit op het agentschap, omdat dat volgens hem foutieve cijfers voorhield over de houtkap in Brazilië.

  In juli maakte het INPE bekend dat er in juni een gebied van 920 vierkante kilometer van het Amazonewoud verloren was gegaan door illegale ontbossing; een toename van 88 procent ten opzichte van diezelfde maand in 2018.

  Het Amazoneregenwoud is het grootste regenwoud op aarde. Het heeft een oppervlakte van meer dan vijf miljoen vierkante kilometer. 60 procent van het woud is gevestigd in Brazilië.


  Maak melding

 4. Papa the orgi wang 21 augustus 2019 at 09:55
  Dood, straks zijn wij suries ook dood!!

  Wie of wat ben jij ? Een onheilsprofeet zonder ballen die ons alleen maar angst aanpraat ?


  Maak melding

 5. Om Suriname op te bouwen vanuit de moeras tot steden, hebben we 1000% buitenlanders nodig.
  Wij Surinamers kunnen geen zwaar werk meer aan, ze zitten liever in de schaduw niks te doen, en kijken lachend hoe hard de Chinezen bezig zijn asfalt wegen aan te leggen.
  @Surinamers welke volk dan ook wij zijn gewoon lui, we ondernemen niks en kijken en veroordelen anderen.Jammer.


  Maak melding

 6. Hey deng reactie e klar mie😂😂😂😂😂
  serjoesoe….?? sranan??? lizzy negro,??😂😂😂
  oeng tjadeng boi😂😂😂
  1 voertuig meer voor een surinamer toch…broem broem broem🚴🚴🚵🚵🚵


  Maak melding

 7. @@@Times for kranti
  Na dat de Chinezen de weg hebben geasfalteerd, beginnen in amper na enkele weken de asfalt af te brokkelen. En bij een flinke regenbui krijg je asfaltblubber die door rijdende voertuigen wordt beinvloed.
  Hierdoor ontstaan flinke gaten in de weg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.