Kleinzoon overvalt stief-opa (82) omdat die hem zou hebben behekst

17
politie Suriname

De politie van het bureau Zanderij heeft de 31-jarige Orpheo S. ingesloten, nadat hij zijn 82-jarige stief-opa in diens woning in de Rijsdijkweg overvallen had en een onbekend geldbedrag en zaktelefoon meenam. Bij de voorgeleiding heeft Orpheo aangegeven dat hij de diefstal met geweld heeft gepleegd omdat zijn stief-opa hem zou hebben behekst, aldus het Korps Politie Suriname.

Orpheo, die op hetzelfde erf woont, drong het huis van zijn stief-opa binnen om te stelen. Hij werd betrapt tijdens zijn snode daad omdat zijn opa wakker werd en hem in het huis zag. Zij geraakten in een worsteling waarbij de oude man een armfractuur en een verwonding aan zijn hoofd opliep. Het slachtoffer gilde om hulp waarop buren reageerden. Orpheo vluchtte toen het huis uit.

De buren schakelden familieleden in die op de hoogte werden gebracht van hetgeen Orpheo misdaan had. Die kwamen de dader tegen ter hoogte van de Meursweg en gingen ertoe over hem aan te houden en over te dragen aan de Surinaamse politie.

17 REACTIES

 1. DEZE SATAN MOET GEGOOID WORDEN VOOR DE ALIGATORS. HIJ HOEFT GEEN OUDE DAG TE BEREIKEN WANT HIJ IS HET NIET WAARD ZO RESPECTLOOS.😠😠☻☻💀💀☠☠


  Maak melding

 2. Deze gast kun je geen kleinzoon noemen. Hij is een grote idioot. Van werken heeft hij nog nooit gehoord.
  Stelen en een arme oude man beroven, is zeer schaamteloos. Gelukkig heeft deze man de aanval overleefd en kon hij het na vertellen. Blakka attie na wang bieta attie. Voor 20 jaar opbergen, zodat andere oudjes geen last van hem hebben. Deze oude man heeft zijn best gedaan om voor deze aap te zorgen tot hij groot is geworden en dan doe hij dit. Hij is een genadeloze hersenloze dwalende ziel.


  Maak melding

 3. Ja, nieuwe sport in Suriname. Dit is beter dan het A No Mi syndroom. De schuld geven aan Jorka”s Bakroe”s, Joembies, Heksen, etc. als je stoute dingen hebt gedaan. Een geluk hebben we. De rechters in Suriname geloven niet in deze spookverhalen.


  Maak melding

 4. Hebben ze hem eerst fysiek laten weten dat hetgeen hij gedaan heeft not done is? Hopelijk wel want als hij dit had gedaan met mijn (stief) vader dan had hij nu 2 gebroken armen en 10 gebroken vingers


  Maak melding

 5. de ndp bespotter, gezien je reacties blijkt dat je een obsessie hebt voor paars….een goed bedoeld advies in deze is contact op te nemen met een Patholoog aleer het nog ziekelijke vormen aanneemt. Ik meen het echt met je, we hebben mensen nodig in ons swietie Sranang die zich nuttig willen maken en zodoende de ontwikkeling en het welzijn van Suriname te bevorderen. We hebben niks aan betweters, je kent het spreekwoord toch ”de beste stuurlui staan aan wal”. Vraag niet wat je land voor jou kan doen, maar wat jij voor je land kan doen. Met je gif en gal spuwen heeft niemand wat aan in tegendeel.


  Maak melding

 6. Als ze op school hun best moeten doen geven ze een grote bek en voeren geen k# uit dan worden ze een last voor de familie.
  Werken oooh wat betekent dat?
  Hij moest mijn zoon zijn beide armen waren zeker op meerdere plaatsen verbrijzeld.
  Ellendige beest.
  Soso vloek.


  Maak melding

 7. @Visionair
  wel een medaille heeft 2 kanten een goede advies van je was om zich nuttig voor het land te maken
  maaaaaaaaarrrrr!!! Sommigen hebben het land Nuttig voor hun eigen gewin gemaakt , welke raad geef je zulke mensen ???
  of mag ik dat niet vragen ???


  Maak melding

 8. Patholoog, wat is er verkeerd aan Patholoog want dat is je vraag toch, ik zou zeggen zoek het woord op dan leer je weer wat erbij ten tweede het is Visionair en geen Visionar met een i tussen de a en de r.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.