Kilometerslange file door gekantelde vrachtwagen op Oost-Westverbinding

20
Kilometerslange file door gekantelde vrachtwagen op Oost-Westverbinding

Een gekantelde vrachtwagen heeft vanmiddag gezorgd voor een kilometerslange file aan beide kanten van de Oost Westverbinding in Suriname. Het eenzijdig ongeval heeft zich ter hoogte van kilometer 121 voorgedaan, zo’n 19 km voor Totness vanuit Paramaribo meldt Starnieuws.

Zoals op de foto’s te zien is gaat het om een een vrachtwagen van de Surinaamse firma Kuldipsingh, met lading. De oplegger van de truck ligt over de gehele breedte van de weg waardoor er helemaal geen verkeer langs kan.

Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval zich heeft voorgedaan. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Weggebruikers moesten in de felle zon wachten op berging van de truck.

20 REACTIES

 1. Nu pas zo een ongeval. Deze gasten rijden als idioten en denken dat heel de weg van hun is. Gelukkig geen onschuldigen getroffen maar wat als er ambulance etc langs had gemoeten of de pres mrt ze gevolg.


  Maak melding

 2. Dan zou firma koeldiepzing een trauma helikopter vanuit Nederland moeten bestellen. Pres kan ook met SLM vliegen naar Nickerie natuurlijk 😉


  Maak melding

 3. De oorzaak van het ongeval is niet bekend gemaakt, Is er een blaastest van de bestuurder afgenomen. Was hij onder invloed van alcohol of verdovende middelen? of was er sprake van over vermoeidheid? zijn de vrachtwagen en trailer recent gekeurd? en heeft de bestuurder een geldig rijbewijs? vragen, vragen, vragen. Is er een journalist in het land die achter de antwoorden aangaat? of wordt er niet verder gekeken of onderzocht omdat het om kuldipsing gaat?


  Maak melding

 4. De truckchauffers moeten wat rustiger rijden op deze weg. Ze zijn een groot probleem. Houden totaal geen rekening met de mede weggebruikers.
  Er is veel werk aan de winkel voor de.politie.
  Gelukkig heeft hij geen ander voertuig geramd. Thank god.


  Maak melding

 5. Ik heb allang voorgesteld dat de vrachtwagenchauffeurs een speciale certificaat moeten halen om een vrachtwagen te mogen besturen .Het is nu zo dat iedereen met een groot rijbewijs zo achter het stuur van een 10 tonner mag gaan zitten met alle gevolgen vandien.


  Maak melding

 6. Alles valt en staat met handhaving, als de politie te beroerd is om het verkeer op een fatsoenlijke manier te regelen en om daar waar er opgetreden moet worden gewoon negeert , zal het een moeilijke zaak blijven om de Surinamer in het verkeer discipline bij te brengen. Jammer maar het is een grote chaos in het verkeer roekeloos rijgedrag is verworven tot deugd in ons geliefd vaderland. Hopelijk dat als er een nieuwe politieke wind gaat waaien onder leiding van de VHP verandering in deze situatie gaat brengen.


  Maak melding

 7. @Nepnieuws. Was een joke natuurlijk! Ik ben ik blijf politiek neutraal. Ik reageerde een beetje sarcastisch op het bericht van Mr. koeldiepzieng.


  Maak melding

 8. Roep om brede wegen en het is aan geraden vrachtwagen op gezette tyden telaten ryden ,dan ontstaad een vylig verkeers situatie

  ACCRA – Steeds meer zwarte Amerikanen emigreren naar Ghana. Niet alleen om hun wortels te zoeken op het continent van hun voorouders, maar ook vanwege president Bouta.Ze geven ook gehoor aan een oproep van Ghana, dat 2019 heeft uitgeroepen tot Year of Return.

  De overheid wil dat nazaten van tot slaaf gemaakten naar het West-Afrikaanse land komen, als bezoeker of als immigrant. Deze maand is het vierhonderd jaar geleden dat de eerste groep aankwam in de huidige Verenigde Staten. Daarom greep Ghana dit jaar aan voor een terugkeercampagne.


  Maak melding

 9. Let op hier spreekt een chauffeur zwaar transport .
  Ik wil het over de oorzaak hebben .
  Zie je waar hij in de zachte berm is geraakt ,en daarna abrubt de stuur naar rechts gedraaid
  dan krijg je dit.
  Onkunde dus rijschool houders skoro deng mang.


  Maak melding

 10. Hey Sewgobind, even inbinden boi
  Jij kan dus de foto afleyden dat hy zn stuur aprupt naar reks heef gedraayd.
  Sang je lauw noh
  je moet president worden mang


  Maak melding

 11. Zijn zeker van die mensen die kuldipsingh spullen te duur vinden en dan maar bij de Chinees rotzooi kopen voor een spotprijs,,,,Hahahahah kwaliteit kost geld!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.