Enorme publieke belangstelling bij uitvaart Nickeriaanse politicoloog

1
Uitvaart Nickeriaanse politicoloog
Foto: Actionnieuws Suriname/Facebook

De bekende Nickeriaanse politicoloog, Kries Brindaben Panday is zaterdag naar zijn laatste rustplaats gedragen. Hij overleed op 8 augustus bij de inrit van de Hakrinbank in Nieuw-Nickerie nadat hij kort daarvoor werd aangereden door een automobiliste. De politicoloog is 68 jaar geworden.

Het was duidelijk te merken dat het verdriet nog steeds intens is. Niet alleen voor zijn gezin, maar ook voor overige familieleden, buurtbewoners, vrienden en kennissen. De afscheidsdienst was in de ochtend bij de familie thuis in Nieuw-Nickerie, waar velen waren getogen om de politicoloog de laatste eer te bewijzen. Ondanks het verdriet is hij in een bijzondere vreugdige stemming ten grave gedragen. Dit omdat hij dat gewild heeft.

Brindaben Panday was de enige politicoloog van Nickerie. Hij was ook oud docent van SGN VWO/Havo Nickerie, oud directeur van MCP en voorzitter van de politieke partij NVP. Hieronder meer foto’s die geplaats zijn door Actionnieuws Suriname:

https://www.facebook.com/473591599340253/posts/2641758229190235/

1 REACTIE

  1. R.I.P. Kries Panday.
    Familie sterkte met dit groot verlies.
    Moge zijn ziel de eeuwige rust vinden.

    Het wordt hoogtijd dat er speciale parkeerplekken komen. Dit had voorkomen kunnen worden. Er wordt laten wij eerlijk zijn klakkeloos overal geparkeerd. Dit moet in heel ons land verbannen worden. Parkeerplaatsen tegen betaling van een klein bedrag. Roekeloos rijden moet flink gestraft worden. Het is elke dag weer raak dat er onnodig doden vallen in het verkeer..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.