VIDEO: Twee doden nadat auto elektriciteitsmast ramt

18
VIDEO: Twee doden nadat auto elektriciteitsmast ramt
Foto: (c) Enser Kriba Erd via Facebook/Vekeersupdates Su

Na een bizar ongeluk in Suriname zijn vanavond twee mensen om het leven gekomen. Volgens de eerste berichten die Waterkant binnen kreeg reed een auto in de omgeving Reeberg/Santigron tegen een elektriciteitsmast aan, zoals te zien is op de foto.

Als gevolg daarvan zou er door laaghangende, samengetrokken kabels een kortsluiting zijn ontstaan, die een brand bij een woning veroorzaakte (foto onder). Twee personen die geprobeerd zouden hebben om een koelkast in het huis weg te halen, kregen daardoor stroom schokken.

In allerijl werden ze per eigen gelegenheid vervoerd voor medische hulp. Een familielid meldt aan Waterkant dat de slachtoffers het niet gehaald hebben. Deze informatie is nog niet officieel bevestigd dus later meer.

Volgens Starnieuws gaat het om Pastoor Erik Graanoogst en zijn schoonzoon. Hierbij een foto van de mast aan de Reebergweg ter hoogte van de Zwartbontstraat en het afgebrande huis:

https://www.instagram.com/p/B1R-rGvBiEg/?utm_source=ig_web_copy_link

18 REACTIES

 1. we moeten alle wereld beroemde Coureurs uitnodigen om te laten zien hoe goed wij het doen , wij hebben S’werelds beste Hell drivers iedere dag is het weer prijs


  Maak melding

 2. in hun drang om te helpen, hebben ze over het hoofd gezien dat ze te maken hebben met hoogsapnning kabels. en dat kan niemand na vertellen. sterkte aan de nabestaanden


  Maak melding

 3. In hun drang om te helpen, hebben ze over het hoofd gezien dat ze met hoogspanning kabels te maken hebben. Zo’n onbezonnen heldendaad kan niemand na vertellen. Sterkte aan de nabestaanden


  Maak melding

 4. R.I.P.
  Familie sterkte met dit groot verlies.

  EBS heeft de taak alle houten elektrische palen te verwijderen. Deze palen zijn reeds jaren verrot en voldoen al decennia lang niet meer aan de eisen van deze tijd. Waar gaan de ogen open van de directeur van EBS. De houtenpalen zijn levensgevaarlijk. Hoe vaak is het voorgekomen dat dit soort ongelukken plaatsvinden?? Vaak genoeg en nog gaat er geen lampje branden in hun bovenkamer. Huizen die in brandvliegen vanwege kortsluiting. Misschien is het beter om terug te gaan naar de kokkolampoe tijd. Een ieder neemt zijn eigen lantaarntje mee. EBS werkt zeer slordig. Als men op de hoogte is van laaghangende elektra traden, dan handel je acuut. Er moeten eerst doden vallen, voordat men gaat handelen. Laksheid kost mensen levens.

  Sarie Torie


  Maak melding

 5. Bij nat wegdek moet de snelheid worden aangepast, waardoor de auto niet gaat glijden.

  Waren de autobanden wel in orde, goede autoband profielen. Remmen in orde.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding

 6. Electrische palen zyn niet om tegen aan teryden,daarom staan ze langs de weg en niet op de weg, wat ik op de foto ziet is een supersnelle auto 3,5 l zescilinder ,die eigenlyk niet geschikt zyn voor surinaamse wegen en voor alle chaufeurs dus meester de paal is dode materie de persoon achter het stuur mag op aan gesproken worden want die verplaats zich de paal niet


  Maak melding

 7. De straffen zijn te Mild voor deze weg gebruikers ze zijn nog niet bewust van ze hun slachtoffers aan doen ,De politie moet echt harder gaan optreden tegen zulke weg piraten want het kan niet zolang door gaan elke keer weer het moet nu ophouden flinke boetes gaan geven en Rijbewijs intrekken voor een paar jaartjes ,Regering doe er wat aan wat dit is nu triest om elke keer te lezen dat er verkeer doden vallen door Roekeloos Rijgedrag van onze bestuurders daar in Suriname 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 ,Flinke Boetes geven dan zal men zien als ze hun Rijgedrag niet gaan aan passen ,want dies noh kan


  Maak melding

 8. Rbrown sommige suries zijn niet geschikt om een voertuig te besturen of te bezitten door toedoen van deze idioot zijn twee onschuldigen dood die door zijn schijt rijgedrag is veroorzaakt


  Maak melding

 9. Wat verschrikkelijk.
  In paniek gehandeld met dit tragische gevolg.
  Rust zacht.
  Hopelijk wordt er, al dan niet door de overheid, aandacht besteed aan de nabestaanden.
  Woonruimte en financiële steun

  In het artikel lees ik:
  “Volgens de eerste berichten die Waterkant binnen kreeg reed een auto in de omgeving Reeberg/Santigron tegen een elektriciteitsmast aan, zoals te zien is op de foto”

  Ik kan op de foto niet zien (wellicht ligt dit aan mij)
  of de bestuurder tegen de elektriciteitsmast reed en dat vervolgens deze mast omviel
  of dat de elektriciteitsmast, als gevolg van het slechte weer, omviel en de bestuurder daardoor tegen de mast aanreed.
  De bestuurder beschuldigen van het veroorzaken van het omvallen van de mast en indirect, veel erger, het veroorzaken van het tragische ongeluk is voorbarig.


  Maak melding

 10. @NDP bespotter
  Ik geloof in God en de psalm is ook mooi gekozen, maar (en ik begrijp dit echt niet)
  “17 Maar Hij vernietigt de mensen die slechte dingen doen”
  Waarom zie ik dit niet gebeuren. Ik snap maar niet dat sommige mensen (die slecht tot zeer slecht zijn) gewoon leven alsof er niets aan de hand is.
  Het is zelf zo dat een man die ik ken zo slecht is en dan nog aan mij komt vertellen dat hij in God gelooft en de vrouw met wie hij omgaat is nog slechter en ik maar wachten en wachten.
  Hoe zit het dan met de straf, de vernietiging


  Maak melding

 11. Nou ,dat is me toch een pech hebben zeg. Jammer genoeg lagen de kabels nog steeds onder spanning en als jij op de grond bent en je raakt iets (een voorwerp of de kabel zelf) aan dat nog onder stroom zit ,vraag je ongewild om geëlektrocuteerd te worden. Een omgevallen mast waarvan de kabels contact met de grond hebben is gewoon levensgevaarlijk. De palen staan vaak in de weg nietwaar? Een mast probeert zich zo discreet mogelijk op te stellen en toch zijn er automobilisten die op ramkoers zijn. Ik heb het niet specifiek over dit geval ,maar gebeurt wel vaker dat men tegen masten aanrijdt. Vreselijk ongeluk hoor. Het ene ongeluk veroorzaakt een ander ongeluk. Niemand heeft het zo gewild en zo zit een ongeluk nog steeds in een klein hoekje. R.I.P.


  Maak melding

 12. NDP spotter jij typ alleen maar rotzooi met jouw God ,waarom heeft God de Nederlanders niet gestraft en de Engelse En de Portugezen meer dan 400 Honderd jaar slavernij mensen zwaar mishandeld en Verminkt en die zelfde mensen loopt jij nu te Prijzen Nederland en het Westen is Rijker geworden maar daar over hoor ik jouw niet praten en ik zie geen Enkele vloek in het Westen dus ,die hele God en die Bijbel is jouw gewoon aan geleerd ,want de eerste bewoners in Suriname waren de Indianen ,die negers zijn naar Suriname getransporteerd en zijn niet met geloven naar Suriname gekomen en ook niet met een Bijbel ,ze hebben het God dienst van die Blanke aan moeten nemen met zweep slagen dus waar praat jij over hun hebben onze voorouders geleerd over hun God die er niet bestaat ,weet jij niet dat ze tijdens die route naar Suriname slaven onder de Dek waren en hun bezig waren God naam de prediken dat wist jij niet hè en waar was God toen die mensen zo wreed getransporteerd werd naar Suriname ,was hij er niet bij ,dus oprotten met psalm en jouw andere teksten over God ,


  Maak melding

 13. NDP spotter ik wil jouw vragen als jij Rechtvaardigheid heb gezien in het westen wat ze allemaal verricht hebben dus jij met jouw rechtvaardigheid het is zoek ,een kleine voorbeeld ga ik jouw geven want jij slaap nog ,overstroming in een Derde wereld land er wordt een oproep gedaan om die mensen te Helpen waar er Duizenden doden zijn gevallen er wordt geld verzameld voor die mensen waar duizenden zijn overleden weet jij wat het bedrag was 1,8 M ,die stomme Kathedraal die In Frankrijk was verbrand waar er geen Enkele Doden zijn gevallen binnen 3 dagen hadden ze meer dan een 300,000 000 ontvangen dus wat kom jij uitleggen over God jij ziet gewoon dat het westen jullie hebben gek gemaakt over God 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣


  Maak melding

 14. @ Pico: Je gelooft in God en begrijpt niet dat slechtheid niet gestraft wordt. Het punt is dat enerzijds het maar de vraag is of er een God bestaat (voor mijzelf heb ik die vraag al beantwoord) en anderzijds dat God de mens vrijheid van handelen heeft gegeven en dat pas na de dood verantwoording moet worden afgelegd.
  Slechte mensen zijn succesvol omdat ze niet geremd worden door hun geweten. Zij kunnen dingen doen die fatsoenlijke mensen niet kunnen omdat hun gevoel en hun geweten ze tegenhoudt. Ze hebben er geen moeite mee grenzen te overschrijden. Om die reden is er politie en justitie als collectief geweten. Als echter politie en justitie hun taak niet goed uitvoeren dan werkt het niet.
  Daarnaast is er de gemeenschap. De gemeenschap kan slechte mensen ter verantwoording roepen en ze dwarsbomen, maar als de slechte mensen genadeloos zijn en geen remmingen voelen in het terroriseren van hun medemensen dan werkt dat ook niet. Daarnaast zijn mensen zwak en geneigd eigen voordeel na te streven. Ze zijn omkoopbaar, vooral als het leven moeilijk is. Eerst komt het eten, dan de moraal zei Bertold Brecht al.

  Wat nodig is zijn moedige mensen die weten te mobiliseren en de gemeenschap de kracht geven hun angst te overwinnen en het kwaad te overwinnen. De vraag is, zijn die mensen er? Ik las eens dat als 3,5% van een volk in opstand komt tegen de machthebbers dan is het gedaan met die machthebbers. Zover is het nog lang niet in Suriname. (Type in in Google: bbc 3.5 % rule)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.