Rovers die wapen van agent uit auto stalen aangehouden m.b.v. camerabeelden

15
man aangehouden in Suriname
Waterkant Archieffoto - man aangehouden in Suriname.

Twee mannen die eerder dit jaar een tas inhoudende een dienst vuistvuurwapen en sieraden uit de auto van een politieambtenaar hebben gestolen, zijn aangehouden. Het gaat om de 42-jarige verdachte Melvin Z. alias ‘rasta’ en zijn kompaan de 34-jarige Raoul L. alias ‘Jankie’. Met behulp van camerabeelden kwam de politie in Suriname het tweetal op het spoor.

Melvin en Raoul worden verdacht van gekwalificeerde diefstal. Ze werden op woensdag 7 augustus door een Arrestatie Team (A.T.) van de Surinaamse politie aangehouden te Menckendam, respectievelijk op de hoek van de Martin Luther King- en de Latourweg.

Na hun aanhouding zijn de twee rovers door het A.T. overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale delicten. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn beiden in verzekering gesteld.

De tas, het wapen en de sieraden uit de auto, die stond geparkeerd in de Martin Luther Kingweg, zijn nog niet terug gevonden meldt het Korps Politie Suriname.

15 REACTIES

 1. De cameras tonen hun effectiviteit.Misschien kunnen ze voor ddb de beweging van Santoki dagelijks volgen. Hij is geen misdadiger maar gewoon een burger.


  Maak melding

 2. Hoe laat je als agent in godsnaam jou dienst vuurwapen onbeheerd in de auto achter. Heel amateuristisch gedrag . Deze agent verdient wat mij betreft een zeer ernstige berisping.


  Maak melding

 3. goed dat ze zijn opgepakt MAAR…de agent in kwestie zal ook een stevige reprimande moeten krijgen want de achteloosheid waarmee hij met zijn wapen omgaat geeft wel te denken.


  Maak melding

 4. Aangehouden en gelijk tegen de muur zetten, en gelijk de kogel in hun hoofd jagen zou beter klinken in mijn optie ! (Mensen ) die hun handen niet thuis kunnen houden van andermans spullen, dienen gelijk gestraft te worden )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. Agenten denken dat zij onschendbaar zijn met dit gedrag. Neemt zijn werk niet serieus genoeg. Wat doet de KPS- opleiding hiermee. KPS hoort voor bijscholing te zorgen. Niet alleen hier is je uniform en een wapen en klaar. Bijscholing moet zeker herhaald worden. Anders hoef je geen politieman te zijn. Overal ter wereld worden per half jaar scholingen gehouden dat de uitvoerende macht alert moet zijn. Alleen in ons land wordt dit vergeten of zij hebben geen zin. Dit is te triest voor woorden. Juist door het verzaken van dit soort zaken zijn de criminelen de KPS te snel af. Alertheid moet ver boven het gemiddelde zijn en dit is nu niet het geval.
  Het hele korps zit volgens mij te slapen, tot dat zijn snurken. Kom op man.


  Maak melding

 6. Dit alles is het product van het beleid van DDB en zijn mannen. zolang ze voor eigen belang gaan, zullen zaken als handhaving, opsporing etc etc geen prioriteit krijgen. Het is nu de hoogste tijd om massaal af te rekenen met deze boevenbende, heeft het Surinaams volk nu nog niet door, dat er afgerekend moet worden met deze bende die zich politieke partij noemen. Volk van Suriname doe je plicht en sten ze weg in mei 2020


  Maak melding

 7. Deze twee gasten nu castreren om te voorkomen dat zij op dezelfde voet door gaan na hun vrijlating.

  Het zijn ras echte crimineen die je tot hun dood niet op het rechte pad kunt krijgen.

  Om een juiste verklaring te krijgen waar de spullen zijn gebeven, moet je deze twee gasten omgeeerd aan hun benen hangen.
  Blijven ze weigeren dan waterboarding toepassen. Moet je kijken hoe ze gaan zingen.


  Maak melding

 8. De werkelijke rovers zijn onberechte moordenaars, drugscriminelen en staatskas/bankrovers, die oerdomme dwaze idiote ndp paria’ s en paarse zombies de macht hebben gegeven in 2010 en 2015. Neks no fout, ook deze paarse stommelingen en kroost verworden als hun soso lobi a no mi misleider, didibri en co. Enne huuuu we kaa wee voo veif, ieja tog ie sabi tog kondre e go paars bung.


  Maak melding

 9. Als je iets pikt wordt je gearresteerd en opgesloten en voor het martelen, folteren, verminken en standrechtelijk vermoorden van 15 onschuldige en ongewapende landgenoten beloond met het presidentschap met zelfamnestie. Wat een achterlijke cultuur.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.