Publieke verontschuldigingen aan Cambio in Suriname na valse beschuldiging

11
Tekort aan contante US dollar biljetten in Suriname; banken adviseren girale overmakingen
Foto: (c) ptmoney.com

Een Surinaamse vrienden app-groep heeft onlangs publiekelijk haar verontschuldigingen aangeboden voor het doorsturen van een leugen via WhatsApp. Het gaat hierbij om de groep Sranang 2020, die een bericht had doorgestuurd dat de heer Theo Jagroep en SURORA Cambio betrokken zou zijn geweest in de zaak waarbij 1,6 miljoen US$ in de VS was onderschept.

De verontschuldiging werd als verklaring in een Surinaamse krant gepubliceerd. De vriendengroep zegt daarin dat het door haar doorgestuurde bericht op onwaarheid berust. De verklaring luidt verder als volgt:

Uit ons onderzoek is gebleken dat de heer Theo Jagroep en SURORA Cambio op geen enkele wijze is berokken in deze zaak. En dat dit leugens zijn. Wij bieden onze verontschuldigingen aan de heer Theo Jagroep en SURORA Cambio“.

De verklaring is getekend namens P. Ramdien, R. Kamta en A. Gajadien. Dit is de verklaring die verscheen in Times of Suriname:

11 REACTIES

 1. Kunnen deze figuren alleen van achter een pc mensen beschuldigen??
  Deze bevolkingsgroep heeft geen ballen. De enkele normale geen blaam. Waardeloos zijn ze. Vb voor jullie kinderen.
  Ze moesten ook een boete krijgen die ze laat poepen in hun broek


  Maak melding

 2. Kijk LEDIGHEID IS DES DUIVELS OORKUSSEN , deze 3 apparaten hadden niets te doen , dus willen ze even in het nieuws dus lanceren ze een donald duck verhaal , mensen gebruik j tijd nuttig , als je niets te doen hebt hebt en je verveelt je ga naar de marine trap en neem een duik in de Suriname rivier en laat het water je mee voeren liefst land uitwaarts zo kan je het land en volk gelukkig maken in plaats van jullie gezwam


  Maak melding

 3. Wendy 17 augustus 2019 at 22:02
  Kunnen deze figuren alleen van achter een pc mensen beschuldigen??
  Deze bevolkingsgroep heeft geen ballen. De enkele normale geen blaam. Waardeloos zijn ze. Vb voor jullie kinderen.
  Ze moesten ook een boete krijgen die ze laat poepen in hun broek

  Beste Wendy, was jij er niet een de forumbezoekers die Hindoestanen beschuldigden van dit soort praktijken. Volgens jou klopte het verhaal aangezien de Cambio’s volledig in handen van Hindoestanen zijn. Nu loop je weer op dezelfde bevolkingsgroep af te geven. Ze zouden geen ballen hebben. Welnu, je bent een soort met een gespleten persoonlijkheid toch ? En kom hier niet aanpoten dat jouw naam door iemand anders gebruikt wordt want ik weet heel wel goed hoe jij, zwarte bedorven racist, in elkaar steekt.


  Maak melding

 4. Maxi fu opo kawna sabiman fu Kawna Liba 18 augustus 2019 at 02:03
  Ik neem aan dat jouw reactie bedoeld is om
  Mensen tot zelfmoord aan te zetten ? Wat een afschuwelijke reactie en dit soort reacties bevestigen dan ook wat er mis is in Suriname. Behalve een ongelooflijk lui volk is het ook een volk dat kritiek niet verdraagt.


  Maak melding

 5. Het verwondert mij dat de politie in Suriname op grond van deze fake nieuws geen onderzoek naar deze onschuldige man is gestart. En vanuit een tunnelvisie niet hebben opgepakt en dagen vastgehouden.

  Er wordt weinig werk gemaakt vanuit de politie van valse beschuldigingen, verdachtmakingen en aangiften.

  Een ieder kan elkaar zonder enige gêne bekladden.


  Maak melding

 6. Dit zijn figuren die achter de schermen nog veel meer schade aanrichten. Ik geloof er niets van dat zij berouw hebben van hun daad. Ik twijfel zelfs aan de echtheid van hun namen. De schade hebben zij reeds aangericht. Ik zou deze figuren voor het gerecht slepen en een schadevergoeding eisen van 1miljoen is dollars.


  Maak melding

 7. 3 Lummels zijn het….!!!!!!
  Vooral die Gajadin A, kletst elke keer iets waardeloosd uit zijn vette nek.
  Deze lummels zijn van alles in staat.
  Schandalige…vreselijke….onmenselijke….ongemanierde wezens zijn het.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.