Tyrone Spong aangeklaagd in VS voor illegaal poema bezit

21
Tyrone Spong wint weer voor Suriname in Palm Beach

Tyrone ‘The King of the Ring’ Spong is in Florida, de Verenigde Staten aangeklaagd voor het illegaal in bezit hebben van een poema. Het beest ontsnapte begin van het jaar en Spong hield hem gevangen thuis. Toen het beest aangetroffen en gepakt werd moest het verdoofd worden door de politie schrijft het AD.

Volgens AD was de poema ondervoed toen het werd aangetroffen, maar is nu aan de betere kant. Het beest zou in gevangenschap groot geworden zijn en is momenteel ondergebracht in een opvang. De politie laat weten dat er in Parkland, Florida wel wilde poema’s voorkomen. Maar wat bij Spong thuis is aangetroffen is volgens onderzoekers een ’tam’ exemplaar.

De manager van Spong heeft lokale media laten weten niet te willen reageren op de zaak.

21 REACTIES

 1. Alleen de zwaarste straf voor deze dierenbeul is goed genoeg. Een dier zo verwaarlozen vraagt om een gerichte actie maar laat dit gerust aan de Amerikanen. 25 jaar vastzetten en sleutel weggooien.


  Maak melding

 2. Tyrone Spong ,de zogenaamde King of the jungle is dat niet meer. Geen vergunning en nota bene dit van oorsprong wilde dier verwaarlozen. Deze kerel is echt in mijn achting gedaald. Je bent je bonuspunten kwijt jochie. Wat moet men eigenlijk met dit soort grote katten in huis? Een heleboel staten in de US hebben een ban hierop maar in Florida is het nog steeds toegestaan onder strikte voorwaarden. Tyrone , als straf kijk ik niet meer naar je verrichtingen. Pas als je mans genoeg bent om te erkennen dat je er helemaal naast zit en spijt betuigt, vergeef ik je. Voor nu ; mars go boi!


  Maak melding

 3. Tyrone Spong ,de zogenaamde King of the jungle is dat niet meer. Geen vergunning en nota bene dit wilde dier verwaarlozen. Deze kerel is echt in mijn achting gedaald. Je bent je bonuspunten kwijt jochie. Wat moet men eigenlijk met dit soort grote katten in huis? Een heleboel staten in de US hebben een ban hierop maar in Florida is het nog steeds toegestaan onder strikte voorwaarden. Tyrone , als straf kijk ik niet meer naar je verrichtingen. Pas als je mans genoeg bent om te erkennen dat je er helemaal naast zit en spijt betuigt, vergeef ik je. Voor nu ; mars go boi!


  Maak melding

 4. @ pakiratigri

  En jij pakiratigri denkt dat T. Spong je gaat missen als jij, niet naar zijn gevechten kijkt ????
  Wat een mooie grap zeg !!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. Dom dom dom
  Dom dommer domst
  Wetende dat dit een beschermde diersoort is en zelfs in Suriname een beschermd dier is dan zal dit helemaal een beschermd dier zijn in USA.

  Dus gewoon je boete betalen en straf ondergaan zodat dit een leering is voor de toekomst dus ook in Suriname geen beschermde dieren houden


  Maak melding

 6. Gewoon dom. Hij had moeten weten dat hij omdat hij dikke matie is van Desi en zijn bende, nauwlettend in de gaten wordt gehouden door yankie kondre. Je wil er wonen dan moet je ervoor zorgen dat je geen outen maakt. Anders moet je hier komen wonen onder de vleugels van je matie dan kan je zelfs een dozijn poema’s en tigri’s laten verhongeren in je huis zonder consequenties.


  Maak melding

 7. Uit het gezang boek van dina bouta, rechter ik heb spijt van wat ik gedaan heb, ik heb zoveel kofoe’s tegen mijn hoofd gehad dat ik niet normaal kan denken. Mijn vader en moeder hebben mij niet opgevoed met normen en waarden, daarom, wilt wilt u mij aub niet terugsturen naar de narco state van suriname dat ook een narco plee si dent heeft.


  Maak melding

 8. So what, jullie zijn jaloers op een brada, een exponent van de nieuwe macht, een kind van NPD, een monument van toekomst, een bundeling van techniek,power, brain power, een baken voor de jeugd uit SU.
  Komt goed baas stuurt wat geld, no spang.


  Maak melding

 9. Hey melvin en dat bedoel ik nou he het afkraken van ons eigen soort.Een poema moet zoveel teweeg brengen.Ik had nooit geweten dat sommige surinamers zo diervriendelijk waren het lijken wel hollanders hen dat hier zo negatief spuugt op onze brada spong .Ze moesten eens weten wie de grootste dierenbeul is op asrde…zelfs gen die zo negatief reageren op spong vrasg ik mezelf af hoe vaak zij hun honden thuis te eten geven…spong mag de negatieve reacties lezen of te horen krijgen maar wat zal hij ze uitlachen of uitnodigen in de ring voor een gesprek😂😂🐂🐂🐅🐅🐅


  Maak melding

 10. De mensen die het zo nódig vinden negatief uit te laten kijk eens naar je zelf en lees 3 keer en denk goed naa wat je typ want een ieder kan een fout maken zo zijn mensen maar blijkbaar zijn ze zwak van geest dus denken ze dat zij volmaakte zijn


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.