Randy J verheugt zich op optreden Borgoe meets Parbo Indoor Festival

8
Randy J verheugt zich op optreden Borgoe meets Parbo Indoor Festival
Foto: Raúl Neijhorst

De opkomende DJ Randy J verheugt zich op zijn optreden op het Borgoe meets Parbo Indoor Festival, dat op 5 oktober in de Maassilo Rotterdam plaats vindt. “Het is mijn eerste grote boeking dus ik heb er heel veel zin in en kijk er erg naar uit”. Randy J, die officieel Randy Verveer heet, is  de oudste zoon van de bekende Surinaams-Nederlandse stand-up comedian Roué Verveer.

Zijn interesse voor het DJ-vak was er altijd al. “Drie maanden geleden besloot ik om DJ-lessen te gaan volgen. Puur oriënterend om te kijken of het mij wel lag en of ik het wel leuk vond” vertelt hij. Randy J heeft al op diverse feesten in Nederland, maar ook op Curaçao gedraaid. “Ik heb nu al op zeker vijf feesten gedraaid en heb al concreet nog vijf toekomstige boekingen staan. Hopelijk komen er meer aan en stoppen de boekingen niet”.

Nederland maakte tien jaar geleden kennis met de ‘Borgoe Party’. Anno 2019 is dit feest niet meer weg te denken uit de clubscene en is er op 5 oktober de jubileum editie. Randy zegt nog niet echt plannen te hebben gemaakt voor zijn carrière als DJ.

De vorige editie van Borgoe -meets- Parbo:

https://www.facebook.com/Borgoeparty/videos/1068308610038092/

8 REACTIES

 1. Zonder zijn vader was hij nergens. Ik ken zat dj’s die echt goed zijn, maar geen kans krijgen omdat ze geen aansprekende naam zijn of duizenden volgers hebben. Maar dat zijn wel de dj’s die nog echt draaien en mixen. Dj’s als Freddy Moreira bijvoorbeeld, draaien allang niet meer live. Maar die verdienen wel 3 kop per uur.

  Begrijp me niet verkeerd zo een dj heeft ook keihard gewerkt om zo ver te komen. Vind het alleen jammer dat niet iedereen dezelfde kansen krijgt..


  Maak melding

 2. Rico je lult onzin,als ze echt zo goed zijn als je zegt dan breken ze wel door.
  Maar waarschijnlijk heb jij gewoon geen verstand van muziek 😂🤣😂🤣.


  Maak melding

 3. Heel veel succes Randy J. Het is je gegund. Mooi om te zien dat er zoveel succesvolle mensen met Surinaamse roots opkomende sterren zijn: rise and shine zou ik zeggen en heel veel succes toegewenst. Dat er nog veel meer succesvolle Surinamers mogen volgen. Is alleen maar goed voor het empowerment van onze Surinaamse youth. Big shout out to you Randy J.


  Maak melding

 4. Dus na 3 mnd lessen kan je al ergens draaien. Ik heb nog leren draaien op een Technics 1200 mk2. Niks geen beatcounters, beatsync en software. Beats synchroniseren puur op gehoor. Geloof me je bent minimaal een jaar verder met leren.
  Tegenwoordig draait men op een Pioneer Nexus tabletop spelers incl recordbox software. Het zijn computers. Heeft nauwelijks nog iets met het vak DJ te maken.


  Maak melding

 5. ACCRA – Steeds meer zwarte Amerikanen emigreren naar Ghana. Niet alleen om hun wortels te zoeken op het continent van hun voorouders, maar ook vanwege president Bouta.Ze geven ook gehoor aan een oproep van Ghana, dat 2019 heeft uitgeroepen tot Year of Return.

  De overheid wil dat nazaten van tot slaaf gemaakten naar het West-Afrikaanse land komen, als bezoeker of als immigrant. Deze maand is het vierhonderd jaar geleden dat de eerste groep aankwam in de huidige Verenigde Staten. Daarom greep Ghana dit jaar aan voor een terugkeercampagne.


  Maak melding

 6. Picolaas 19 augustus 2019 at 15:28
  Koos
  Wat wi je me kome zegge;
  als je na 1 ryles auto kan rye dan kan je toch na 3 maande draaie

  ==========================

  Elke idioot kan tegenwoordig draaien met een Pioneer Nexus. We moeten niet doen als of het bijzonder is. Wordt anders als je met vinyl gaat draaien zonder timecode software. Thats my point.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.