Oud NDP’er Dini Blokland haalt op Facebook uit naar kleinzoon president Bouterse

71
Oud NDP'er Dini Blokland haalt op Facebook uit naar kleinzoon president Bouterse

Oud NDP’er Dini Blokland heeft op haar Facebook profiel hard uitgehaald naar Walter Bouterse, de kleinzoon van de Surinaamse president Bouterse. Blokland schrijft dat ze filmpjes toegestuurd kreeg waarin te zien zou zijn dat Walter Bouterse (zoon van Dino Bouterse) sex heeft met een meisje in het bijzijn van anderen.

Tegen de president van Suriname zegt ze: “Wat gebeurt er in het land president? Er is geen moraal, ook waarden en normen zijn er niet meer. Eerst een Steve Meye, nu uw kleinzoon. De almachtige vader ziet alles en overziet alles. Dit is het voorbeeld dat jullie doorgeven. Als het een dochter van jullie was dan was het een ander verhaal, niet dan?

Hoe moet het verder President. Nu is het uw kleinzoon. Morgen zijn het anderen. Worden die dan gestraft?” vraagt zij zich af en sluit af met de woorden “Zorg dat je schoon schip maakt. Het is nu of nooit! Ik Dini Blokland zeg dat!

Mevrouw Dini Blokland, meer bekend als ‘ma Dini’, was een diehard NDP’ er. In maart dit jaar verliet zij de NDP voor de VHP. Naar eigen zeggen omdat ze vandaag de dag ziet hoe een kleine top het land plundert en het volk tot armoede heeft gebracht.

Het bericht gaat nu viraal en veel mensen vragen zich af als het wel of niet op waarheid berust. De Facebook posting:

71 REACTIES

 1. Ik wacht af met reageren tot dat duidelijk is of het bericht op Facebook klopt. Ik ben sowieso geen Bouterse of NDP aanhanger , maar wil eerst een reactie van deze mevrouw of ze het bericht zelf de wereld heeft ingestuurd en of het filmpje ook echt bestaat. Tegenwoordig kan je niet alles voor waarheid aannemen wat je op social media leest.


  Maak melding

 2. schoonschip ? als ddb vandaag of morgen er niet meer is word Walter (zoon van Dino en een brasiliaanse ….)meteen voorgeschoven als president …..kabila systeem


  Maak melding

 3. @Freddyyy, mnr. of mvr. die film zit rond te circuleren en het is beestachtig dat dit niet de eerste nog de laatste video is. Het is jammer dat jonge meisjes ook de dupe van worden maar uiteindelijk zijn zei degene die hem de toestemming geven om te filmen. Deze mensen worden heus niet opgesloten omdat ze een grote naam dragen en om geen schande te krijgen gaan ze met witte voetjes komen en vertellen dat het niet waar is.


  Maak melding

 4. Dus behalve dat Bouterse president is, moet zijn kleinzoon nu ook een koorknaap zijn?????

  Wtf is er in dit land? Zijn we opeens zo kuis allemaal?

  Wtf heeft de president te maken met het sexleven van zijn kleinzoon?

  Kritiek hebben op de man zijn beleid. Prima. Maar dit slaat nergens op!


  Maak melding

 5. Zolang je Bouterse fm bent ben je zowiezo een min punt
  Maar wat heeft dit temaken met ddb snap het niet
  Laat dini aandacht gaan zoeken bij bakaa dimi hij gaat haar het geven
  Komop zeg


  Maak melding

 6. Ze gaan weer met modder gooien he, hou toch op is dit een politiek statement of stof voor een rodelblad mensen laten we het koren van het kaft gescheiden houden, een jongenman en jongedame die aan het vryen zyn ? is dit niet van een mug een olifant maken


  Maak melding

 7. Mw blokland, u bent vast omgekocht door sherif om deze verhalen te verspreiden. Eens was u ook een fanatieke Boutiste ??!! Het kan verkeren..ga lekker van je oude dag genieten en vertrek niet met een zwart hart vol haat.. liebie den man. Er gebeuren nog ergere dingen in swietie sranang. Geniet van uw Ford ranger zou ik zeggen..


  Maak melding

 8. @shayenne ;
  Als die bewuste film inderdaad bestaat en rond circuleert is het inderdaad beestachtig. Het zal je dochter zijn die publiekelijk zo te kijk wordt gezet. Het zoveelste bewijs dat alles wat Bouterse is en heet synoniem is voor ellende.


  Maak melding

 9. Zo grootvader, zo vader, zo zoon.
  Intussen heeft Suriname genoeg van de familie Bouterse. Walter, die voorzitter van de studentenvereniging van de ADEK wilde worden is, ondanks de enorme steun van opa niet gekozen. Dit is dus een teken aan de wand. Weg met de Bouterses. We hebben genoeg van ze. en nu dit. Uit respect voor vrouwen zal ik nooit handelingen van mij vastleggen. En ik vind zulke handelingen privé. ik heb geen kijkers nodig. Als dit waar is, is dit het bewijs dat de familie Bouterse een vloek oftewel een hebie is voor Suriname.


  Maak melding

 10. Ik ga ook zeker reageren als ik de beelden zie.

  Kom OP TANTE Dini met die beelden.

  En wat heeft de pres te maken met het seksleven van zijn kleinzoon?

  Dat is toch geen staatszaak?


  Maak melding

 11. Als dit klopt waarom is Dini Blokland( als het bericht door haar geplaatst is) niet naar de politie gestapt? Die kunnen het dan verder uitzoeken. Degene die de opname heeft gemaakt is dan strafbaar( als het zonder toestemming is opgenomen en door gestuurd)De klein zoon was Nl druk met andere activiteiten. De dame in de opname kan ook aangifte doen.
  Het net maar gebruiken terwijl er instanties zijn begrijp ik niet.


  Maak melding

 12. Dit soort elementen hebben de naam van mooi Suriname naar het verdoemenis geholpen, Moorden, Drugs, Sex met minderjarigen, Suriname op het wereld opinie “failed state” Wie haalt het uit de slob ?
  Dit kan allen het volk van Suriname, TIME4CHANCE, GEEF HEM DE MANDAAT, EROP OF ERONDER!!!


  Maak melding

 13. De karma kets hard terug….straks wordt fam .Bouterse vervloek…als fam.Kenedy van Amerika.. ..God heeft geduld ..maar vroeg of laat kom ieder op z’n beurd….onderschat het niet …Blessy


  Maak melding

 14. Hoe kan men een overloopster een verraadster geloven. Zeer onbetrouwbaar, zal wel om geld en positie gaan. Eerst NDP en nu VHP niet te vertrouwen. Maar ja bij de VHP zijn ze zo naïef en dom en geloven alle overlopers. Straks wil ze weer terug naar de NDP ze is niet de eerste of de laatste. Allemaal één grote grap.


  Maak melding

 15. @ bigi man wat wij achter ons moeten laten is het slavernij verleden want de ware schuldigen van slavenhandel waren de Afrikaanse stamoudsten. Het doet mij pijn om te lezen dat wij de misdaden niet moeten veroordelen en de daders daarvan met rust moeten laten. Je hebt geen greintje fatsoen in je donder en ik hoop dat het jouw dochter was die misbruik werd. Want uit jouw reactie maak ik op dat je geen opvoeding en beschaving hebt genoten.


  Maak melding

 16. Dark gaan we weer Surinamers pfffffff. Hey gaat weer om het horen zeggen e weer geen feiten. Al’s het zo is kom dan met die video idioot. En dit heeft niets met Bouterse of zijn kleinzoon te maken hoor ,maar de zoveelste geruchten die zomaar de eter in gegooid worden zonder enig bewijs. We nemen alles klakkeloos over wat wij lezen zonder dat na te checken .


  Maak melding

 17. En waarom is ze niet naar de politie gestapt??
  Dit soort judas figuren zullen er altijd zijn. Jezus zou zeggen: wie zonder zonde is werp de eerste steen.
  Waarom laat he NDP en gaat naar VHP?? Waarom niet NPS?? Omdat Vhp na Ndp de grootste partij is. Kans is groter dat ze een gunst krijgt.
  Laat dit mens op ht dak gaan zitten. Zijn gelukzoekers. Niets meer dan dat.hypocrieten noem ik ze


  Maak melding

 18. Suriname………Na voedselschuur, de drugsschuur en nu dus de pornoschuur van de regio. Dankzij 9 jaar corrupt, crimineel en a-moreel wanbeleid van de paarse Bouta-maffia.


  Maak melding

 19. @Suresh
  Zomaar zit jij alleen Shit te kraaien..en zit achter de kleinzoon en 1 Serie Moordenaar van Suriname te adoreren!Zeker heb jij niets beters doen dan een killer aan te bidden.


  Maak melding

 20. Kondremangs
  Heeft hij geleerd van zijn grootvader DiDiBri die in het openbaar ongegeneerd zat te rijden tegen een minderjarig meisje. …die beelden zijn er. ……
  Als het verhaal niet waar is. ….heeft de exNDPSTER het geleerd vanuit de duivelse kringen in Ocer waarom ze vandaan komt. …en dan geplaatst worden in de categorie. …ze zijn op de vlucht neergeschoten. ….ze waren met een cia coup bezig. ..hij hft zich opgehangen aan zijn sportbroekskoord. ….A NO MI bende. ….etc. ….feit is dat DiDiBri en zijn boevenbende een VLOEK zijn voor suriname ipv een zegen. ….anyhow. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 21. Jammer genoeg heeft deze vrouw ook nooit schone handen gehad en deze vrouw heeft het over moraal e is de laatste die daarover moet beginnen hebzucht bigi ai jaren mensen misbruikt ook Bouterse en fam op anderen teren je wilt over haar verleden niet weten je zou daar een boek over kunnen schrijven maar dat is als je haar niet kent lijkt ze de allerliefste is breek mij de bek niet open 😡😡😡


  Maak melding

 22. Waarom komt de kleinzoon van de van moordverdachte Drugscrimineel niet zelf met een verklaring: De Cosa Nostra organisatie kwam met een verklaring uit dat Walter geen tatoeage heeft maar degene in het seksfilmpje wel een tatoeage heeft.

  MERIBA WIST TE RENNEN NAAR BAKANA TORI BIJ LIMBO DAT HIJ NIETS TE MAKEN ZOU HEBBEN MET DE ROOFOVERVAL VAN EEN AANTAL JAREN GELEDEN.


  Maak melding

 23. Ik vind deze beschuldiging als zeer laag bij de grond. Maar de NDP moet er rekening mee houden dat er meer van dit soort verdachtmakingen, verwijten en beschuldigingen als een duiveltje uit een doos getoverd gaan worden. Men moet met harde bewijzen voor de dag komen en geen vage beschuldigingen wereldkundig maken.

  Er zijn ook mensen onder de aanhang van de oppositie die het met hun eigen kleindochter, nichtje of neefje en met koeien, paarden, varkens, kippen en honden enz. doen. Dit soort wantoestanden vonden ook al plaats onder de regeringen van VHP en NPS. Deze uitspattingen hebben niets met politiek te maken. Maar de oppositie zoekt ruzie. Zij geven de aanzet.


  Maak melding

 24. Ze hadden die zoon van die ex minister ook beschuldigd zonder bewijs.
  Ze zitten nu te piepen ho ze die jongeman kunnen opsluiten.
  De sperma die op dat meisje is terecht gekomen blijkt van iemand anders te zijn,waarschijnlijk van de vader.
  In deze wereld zal men blijven liegen en bedriegen het is niet anders.
  Men zal zeker plezier aan hebben anders doet men dat niet.
  Kinderen lezen dit en gaan mee naar school en naar bed,wat een toestand.
  En dan hebben ze altijd over opvoeden van kinderen!


  Maak melding

 25. Behalve het bericht dat in eerste instantie werd doorgestuurd door ex-NDP’er Ma Dinie, nu VHP’er – die zegt dat iemand haar aandacht daarover vroeg via WhatsApp – circuleert er ook een filmpje van een jongeman die seks heeft met een minderjarig meisje, terwijl andere jongens het tafereel aanschouwen.
  Volgens de persoon die het filmpje deelde, gaat het om Walter Bouterse.
  Uit eigen onderzoek van NDP-toppers blijkt dat het gaat om een grove leugen.
  “De persoon in dat filmpje heeft een tatoeage op zijn arm, terwijl Walther Bouterse geen tatoeages op zijn lichaam heeft.”
  “Het is een zeer kwalijke zaak dat personen vanuit de politiek zich dusdanig diep verlagen tot een zeer walgelijk niveau om politiek gewin.”
  Gehoopt wordt dat er gepaste maatregelen getroffen zullen worden tegen personen die valse berichten verspreiden.

  NB: HET COSA NOSTRA BERICHT


  Maak melding

 26. Elk koninkrijk dat tegen zichzelf is gaat te gronde. Ndp gaat 100% ten gronde samen met stichter, zoon ( srotoe keba), kleinzoon, stiefzoon en alle paarse corrupte boeven en rovers. 40 jaren van mislukte onderdrukkende revo en ddb paarse woestenij zijn genoeg voor land en volk geweest. Ook ddb en roversbende zullen krijsend schreeuwen en erkennen dat de Waarheid en Gerechtigeid overwinnen van de luegen en het onrecht. Ma Dini ai ie poeroe leki djadja paars bevrijde ndper’ baas en bende deng broekoe en beri na doro. Alleen dwaze debiele idiote paarse zombies als Meye, Misika, Jenny, en gedrogeerde marionetten krijsen, ma Dini is gek.


  Maak melding

 27. @ RobG
  “Ik vind deze beschuldiging als zeer laag bij de grond.”
  ….
  “Men moet met harde bewijzen voor de dag komen en geen vage beschuldigingen wereldkundig maken.”

  even later schrijft u niet ik niet mevrouw Blokland maar u

  “Er zijn ook mensen onder de aanhang van de oppositie die het met hun eigen kleindochter, nichtje of neefje en met koeien, paarden, varkens, kippen en honden enz. doen. ”

  Hoe vaag bent u en waar is uw bewijs.

  Heeft u gelezen wat voor malige DY HARD NDPster Ma Dini geschreven heeft. Duidlijk niet. Zij heeft het over een filmpje op het internet waar op te zien is dat Dino Bouterse sex heeft met een meisje in aanwezigheid van anderen. Zij stelt daarbij een moraliteit vraag niet meer en niet minder.

  U roept om bewijs etc. Ma Dini kent de NDP door en door en is duidelijk gefrustreerd over de gedragingen en prestaties van de Partij.
  Dat u dat u dat niet uitkomt als propagandist zal duidelijk zijn echter u probeert een moraliteits vraag te laten verdwijnen door ongegronde beschuldigingen te uiten jegens de oppositie. U weet het weer ondanks dat er duidelijk geen filmpjes op het web rondzwerven en u u duideleijk ook geen live verslag kunt doen uit de slaapkamersm kippenhokken, varkensstallen, koeien weide en paardenverblijven waar de mensen die lid zijn van de VHP of NPS hun bestialiteiten of hun voorkeuren uit halen.

  Beste RobG u bent net zo grappig als limbo, Hooghart, Abdoel, Jogi en Belfort als zij in de DNA hun rommel de wereld in spuien.
  Ik noem even alle zijden van de DNA zodat u mijn niet ban voorkeur kunt beschuldigen


  Maak melding

 28. RobG,

  “Ik vind deze beschuldiging als zeer laag bij de grond.”………”Er zijn ook mensen onder de aanhang van de oppositie die het met hun eigen kleindochter, nichtje of neefje en met koeien, paarden, varkens, kippen en honden enz. doen.”

  Als je pek omgaat, wordt je er uiteindelijk mee besmet…
  De splinter in andermans oog wel zien, maar niet de balk in het eigen oog???


  Maak melding

 29. Mijn visie over die hele torie, ook al zou t nie waar zijn.
  Want ik wil graag bijdragen aan ee hoge moraal.

  1. Die film hoeve we nie te zien; t is prive en te gevoelig.
  2. Hoeft opa , de president, niet erbij te hale.
  3. Sex in t bijzijn van anderen is lage moraal; ik weet niet of dat strafbaar is in Su.
  4. Fout, om de film te verspreide en daarover rond te vertelle.


  Maak melding

 30. De papegaaien geloven alles wat er gezegt wordt al vorens grondig te onderzoeken.Ziek volk en bedelen om bonjo bij offerfeest,daar zijn hun smoel dicht ziek volk,ze weten het beter en zitten achter een pc te blerren.Die jongen zijn opa is bekend dan denk ik niet dat hij zijn reputatie op het spel zet


  Maak melding

 31. @ Wendy 13 augustus 2019 at 12:12
  “En waarom is ze niet naar de politie gestapt??
  Dit soort judas figuren zullen er altijd zijn. Jezus zou zeggen: wie zonder zonde is werp de eerste steen.”

  Als variant op de tekst
  :”je kunt de mens wel uit de goot halen maar de goot niet uit de mens”
  Zo ook
  “je kunt de mens wel uit de NDP laten gaan, maar de NDP niet uit de mens”

  Ma Dini heeft haar detox nog niet gehad en leeft nog steeds naar de regels van de NDP. Het zijn haar primaire handlswijzen die boven komen bij dit soort incidenten.

  Waar rook is is vuur anders had Limbo of Junior wel gereaheerd. Opa bouters zal indien het filmpje correct is goed gekeken hebben en kleinzoon een cijfer gegeven hebben voor de geleverde prestaties.
  x voor stijl
  y voor uithoudings vermogen.
  z voor de show etc.


  Maak melding

 32. Dit soort figuren als Dini Blokland blijkt zonder te verifieren over te gaan tot het uiten van beschuldigingen aan het adres van haar kleinzoon over een porno filmpje. Met dit soort berichten op Facebook brengt zij haar ex kleinzoon, een nette jongeman, in zware diskrediet.

  Er schuilt hierachter veel meer. Het bericht blijkt door een ander voor haar zijn opgesteld. Met deze publicatie haalt deze vrouw zeer grote verontwaardiging van de gemeenschap over haar heen.

  Maar hoe je het ook draait of keert deze vrouw is voor geen cent te vertrouwen. Zij is net zo onbetrouwbaar als de luizen op het hoofd van Redskin en Ray. Zij heeft zich uit rancune aangesloten bij de VHP, puur uit eigen, mogelijk financieel gewin omdat zij naar alle waarschijnlijkheid op gunsten rekende. De NDP is niet corrupt. Men doet niet aan cliëntelisme. Deze lichtgewicht mevrouw hoopt bij de VHP haar buit binnen te halen.Maar zij maakt een grote vergissing.


  Maak melding

 33. Volgens een bericht door de NDP op GFC geplaatst zou het niet waar zijn. Ze zeggen er dit over:

  Uit eigen onderzoek van NDP-toppers blijkt dat het gaat om een grove leugen.
  “De persoon in dat filmpje heeft een tatoeage op zijn arm, terwijl Walther Bouterse geen tatoeages op zijn lichaam heeft.”

  “Het is een zeer kwalijke zaak dat personen vanuit de politiek zich dusdanig diep verlagen tot een zeer walgelijk niveau om politiek gewin.”

  REACTIE: Ik heb het beeld materiaal niet gezien, hoeft ook niet.
  aar als de NDP-toppers het gezien hebben had ik toch echt verwacht dat het afkeurde wat daar gebeurde en en fimen er van. Ook is het vreemd dat ze geen melding maken van het feit dat ze het materiaal aan het OM hebben gegeven. Dat is toch het minste wat ze moesten doen bij dergelijk wangedrag en norm vervaging.
  Of telt alleen hun eigen stoep??


  Maak melding

 34. Ma dini, als zij zich inderdaad zo betrokken voelt met de slachtoffer dan moet zij eerst met de videofilm naar het OM stappen en niet profileren via de social media.
  Op deze wijze komt ze onbetrouwbaar over.


  Maak melding

 35. Dit soort figuren als Dini Blokland blijkt zonder te verifieren over te gaan tot het uiten van beschuldigingen aan het adres van haar kleinzoon over een porno filmpje. Met dit soort berichten op Facebook brengt zij haar kleinzoon, een nette jongeman, in diskrediet. Ik snap ook niet waarom de affaire van Steve Meye ook ineens wordt opgerakeld.

  Er schuilt hierachter veel meer. Het bericht is warrig. Uit de schrijfstijl blijkt dat het bericht door meerdere personen is zijn opgesteld. Met deze publicatie voor haar VHP haalt zij de grote verontwaardiging van de gemeenschap over haar heen.

  Maar hoe je het ook draait of keert deze vrouw is voor geen cent te vertrouwen. Zij is net zo onbetrouwbaar als de luizen op het hoofd van Redskin, Sabaku en Ray. Zij heeft zich uit rancune aangesloten bij de VHP, puur uit eigen, mogelijk financieel gewin omdat zij naar alle waarschijnlijkheid heeft gecalculeerd op gunsten van de VHP. De NDP is niet corrupt. Men doet niet aan cliëntelisme. Deze mevrouw hoopt bij de VHP haar buit binnen te halen. Maar zij maakt echter een grote vergissing. De VHP zal nooit een multiculturele politieke partij worden als de NDP. Denkt deze vrouw dat zij ook de ondervoorzitter vande VHP gaat worden? Amehoela /Aan me hoela…..! Haar stem hebben ze nodig om straks de eigen financierders goed te situeren.


  Maak melding

 36. Beste RobG
  U woest steeds grappiger.
  Nu LIMBO niet meer zo actief is profieleerd u zich wel heel erg als de digitale beschermer van de familie B.

  u moet wel wanhopig zijn want de BHP wordt steeds meer een nationale partij. Zelfs christelijke voorlieden van creolse origine bidden voor Chantohki voor de kracht om Bouterse weg te sturen.

  wellicht heeft u de legestoelen gezien bij de HVB in Marienberg en het volle veld bij Somo in Nieuw Amsterdam.

  Heeft u de voorman van de VIB niet horen verklaren dat Bouterse verdeeldheid creert in het Binnenland.

  Etc. etc etc.
  beste RobG zelfs Misielkaba heeft z’n stem verloren. De enige NDPer die overeind staat is mevrouw Simons.
  Zij kan nog proberen de restanten van de NDP bij elkaar te houden en te hopen.

  Mevrouw Bloklnad gedraagt zich zoals zij decennia getreind is door de NDP. niet meer en niet minder.


  Maak melding

 37. `Deze mevrouw is voor geen cent te vertrouwen`, zegt de
  Paarse Slaaf, Rob-G !

  PAARSE DREK :
  Hoogte staatsschuld
  Hoogte geleende miljoenen
  Hoogte werkloosheid in Sranan
  Hoogte criminaliteit in Sranan
  Hoogte corruptie door Paarse politici
  Hoogte aantal niet gerealiseerde Paarse showprojecten
  Hoogte aantal onnodige Paarse ambtenaren
  Hoogte kwikgehalte in water en bodem

  Is de huidige Paarse Pres, de man van oa de 16.666 NIET-
  GELEVERDE Sleutel-klare Volkswoningen, DAN WEL TE
  VERTROUWEN, Robje-G ?????


  Maak melding

 38. Eke ndper, van stichter tot paars misdadig bededelen vevallen straatrat zijn dwaze, debiele oerdomme stommelingen die niet van land en volk houden, maar van de allergrootste misdadiger van vervallen misdaadstaat Suribabwe, didibri. Alles draait om deze vervloekte moordenaar, drugscrimineel en staatskasrover, zijn familie, vrienden en paars corrupte zakenlieden en roversbende. Al die marionetten in de regering zijn ook paars misdadig vervloekt.


  Maak melding

 39. Damsco
  nu schelt u iemand uit die jaren lang de schouders onder de NDP was. Wat denkt u dat dat met de aanhang van de NDP doet die deze mevrouw kennen en haar een warm hart toe dragen.

  U helpt de oppositie.


  Maak melding

 40. Damsco 14 augustus 2019 at 07:01
  @@@@@aartjes,..
  de ndp bespotter ,..Srafu ,..JoJo,..Ray ,alias takroe bigi berte,..Redskin,..en nog meer van deze, wij ndp dagoes and SELL OUTS.BUCK DANCING IDIOTEN,stemmen weer oerdom paars misdadig verziekt in..2020 op de moordenaar DDB PRES BAKKA.beginnen jullie maar DIAREE tabletten op voorraad te zetten, want schaartse van a tot z ligt in hyet verschiet door onze dwaze stemkeuze, om op rovers en crilimele drugsbonzen te stemmen , wi ndp dagoe na lawsma met een IQ van -60, ie sabi tog a wiens wbaas e gi oenoe eng ka en pisi foe njnag em drinki, soso lobi a didibri sa e knel oenoe te dede.…NDP ers houden van BOUTA ,….PUNT UIT….jullie winnen noooooooooit meer een verkiezing !Wahahahahahahahahahahahatot Venezolaanse wantoestanden.


  Maak melding

 41. damsco ….geeft amsterdammers schaande …met zijn bekrompenheid .want hij zit in akka…..amsterdamnera zijn niet zo bekrompen als damsco ..neem hem daarom niet serieus ….damsco .is de specialist nu wel tevreden met je vooruitgang …


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.