Drie voertuigen betrokken bij aanrijding in Paramaribo

10
Drie voertuigen betrokken bij aanrijding in Paramaribo

Bij een aanrijding aan de Waaldijkstraat te Paramaribo, waren vanmorgen drie voertuigen betrokken. Het ongeval vond plaats rond 11.00u toen een auto de straat op reed en zowel van links als van rechts werd geraakt door tegemoetkomend verkeer.

Agenten van het Korps Politie Suriname waren ter plekke aanwezig. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder van de middelste auto op de foto, niet goed heeft opgelet of de situatie verkeerd heeft ingeschat toen deze de weg opreed. De auto werd geraakt door links en rechts komend verkeer, waarbij het busje op de berm eindigde.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor; er was enkel sprake van blikschade. Het ongeluk gebeurde vlak voor SPAR auto schade herstel. Omstanders maakten de opmerking dat de voertuigen meteen afgegeven konden worden voor reparatie…

Doordat het ongeval plaats vond op een belangrijke verkeersader in Paramaribo, ontstond er een enorme file rondom de binnenstad.

10 REACTIES

 1. Hé Meoonzin: verkeersveiligheidsmaand. Het houdt niet op he. Houdt de statistieken bij ter voorkoming dat je achteraf gaat zeggen dat dit uit de duim is gezogen. Jij probeert jouw frustraties over anderen uit te storten. Nu gaan we jou met dezelfde wapens aanvallen door onze frustraties op jou te botvieren. je moet lering trekken uit deze maand en die ka niet meer zeggen.


  Maak melding

 2. Frank: Suriname is onder Bouterse gedegradeerd tot het niveau van de arme landen uit Afrika. Ja en dan wil hij nog 5. Ik houd mijn hart vast want dan zal de A.L. Waaldijkstraat een straat worden zonder asfalt.


  Maak melding

 3. Meoonzin. is dit leuk wat ik doe? Ik ga nog een maand door. de verkeersveiligheidsmaand en daarna ga ik de druk op jou opvoeren.. In de getto hebben ze een keertje tegen mij gezegd; Stop met die ka. Dus je weet wat je moet doen.


  Maak melding

 4. Meoonzin
  Jij moet wel een verschrikkelijk lange hebben er word continue op getrapt , en dan die inteligentie reactie, je lijkt wel pendaal emmer ,als jje op je tenentrapt gaat je bek open , een beetje massoschisties is het wel


  Maak melding

 5. Haco, ben je Belgisch aan het praten??? Ik snap er geen ene reet van grote dombo!!!😂🤣 wat een hoop fouten,, hahahahaha hou je domme Belgische kop!!
  Johny boy,,in de ghetto??
  Aaah je komt van krippie,,nu snap ik waarom je altijd onzin praat.😂🤣😂🤣😂🤣. Dombo!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.