Berichtgeving omtrent start uitbetaling kinderbijslag is vals

20

Er circuleert op sociale media een bericht waarbij wordt aangegeven dat de uitbetaling van de Algemene Kinderbijslag in Paramaribo op 13 augustus 2019 zal aanvangen. Deze berichtgeving is onjuist en is niet geplubiceerd door het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SOZAVO). Dat zegt Monche Atompai coΓΆrdinator Dienst Administratie uitbetaling Sociale Voorzieningen(AUSV)

Wanneer de uitbetaling start en in welke gebieden de aanvang gemaakt zal worden, zal het ministerie de samenleving vroegtijdig informeren. Atompai roept de samenleving op om te wachten op de juiste berichtgeving vanuit het ministerie van SOZAVO en niet af te gaan op valse informatie.

20 REACTIES

 1. Nee hoor het is geen fake news. Kinderbijslag wordt uitbetaald maar verdwijnt direct op de bankrekening van de corrupte ambtenaren waar er zovelen van zijn in Suriname. Kindertjes bari ghem mi alesi keem mi roti keem mi bami goreng kiem mi chaw min


  Maak melding

 2. Wanneer gaan ze het nu leren dat je geen berichtgeving omtrent kinderbijslag het land hoeft in te sturen. De bevolking moet ervan uit kunnen gaan dat kinderbijslag in een vastgesteld periode op een vaste dag wordt uitbetaald door bijschrijving op de rekening van de belanghebbende. Achterlijk gedrag deze instantie. Wij leven niet meer in de oertijd. Nog nooit van automatisering gehoord. Hoeveel computers moet het buitenland nog hier komen deponeren, of blijft men bij het schrijven van bonnetjes????? Law mang de na ini oeng kondre e dan groot doen voor niets.


  Maak melding

 3. Hoe dom moet je zijn om zulke berichten op FB te lezen dingen over kinderen bijslag kan je nooit en nogmaals nooit op FB lezen alleen maar idioten lezen dingen op FB vooral in Suriname ,Suriname Telt maar 600000 inwoners en wij zijn nummer 1 op de wereld die de Helen dag met FB bezig is hebben ze niks te toen en vooral die creolen zijn. De hele dag bezig op FB en daarom worden ze ook Dom gehouden alleen hun zijn nog niet bewust bezig zielig is dat πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ˜,want ze denken nog steeds als ze wat op FB hebben geplaatst dat ze geweldig zijn of dat ze een andere pijn hebben gedaan ,maar vraagt ze wat ze daarmee bereikt hebben geen moer . Mensen op FB zijn zielige mensen ,ze denken dat Internet daar voor is ,positieve dingen zoeken op Internet ,maar die Negers zetten alleen maar fake en negatieve dingen op FB ,daarom zie ik hun ook alleen maar klagen en nogmaals klagen in Suriname en Feesten en de volgende dag lopen klagen dat het niet gaat ,maar ze blijven nog steeds elkedag Feesten .


  Maak melding

 4. Automatisering?????

  Nou dan zullen helle ambtenaren naar huis moeten dan is geen werk om bonnetjes uit te schrijven.

  NB

  De meeste ambtenaren zijn tijdens de twee laatste verkiezingen aangenomen.

  Dus NDP heeft werk aangeboden en zullen ook nooit ministeries automatiseren.

  anders verliezen op stemmen.


  Maak melding

 5. In Suriname kan men echt van een mug een olifant maken.Velen hebben geen moer te doen of te vreten,maar demonstreren ho maar. Een bang en laf volk met een grote bek tot Holland! Wat een dom volk onderweg op de boten naar Suriname is het genetisch fout gegaan.


  Maak melding

 6. In afwachting van het blijde nieuws kunnen wij ondertussen ervoor zorgen dat er nog wat baby’s verwekt worden.
  Wij happy en de minister kan dan zijn personeel ook weer aan het werk zetten.
  Weet iemand hoeveel.de kinderbijslag per kind is???


  Maak melding

 7. @ Djado 13 augustus 2019 at 10:39
  ATOMPAI JOU NAAM DOET JE EER AAN.
  A NO KOMPAI, DAT KOMT..πŸ’°πŸ’°πŸ’° IN JE EIGEN ZAK KLOOTZAK VETZAK/BROEKZAK. Heb je hem gezien . Ken je hem persoonlijk ? Nee maar hem wel voor rotte vis uitmaken. Zelf geen fuck doen om Suriname op te bouwen en het enige wat jij doet is negatieve reacties plaatsen.


  Maak melding

 8. Ai boy KALE. Je hebt 100% gelijk. Kujk om iets te verdienen. Nee onzin op fb. Hoop met false naam.
  Vroeger maakte mn moeder eigen jam, pindakaas, ander soort broodbeleg. We hadden elke dag eten. Een peperboom, tomatenplant, bitawiri. Nu wacht men op kinderbijslag als bedelaars. Maak meer moeite. Geef ze een voedselbon. Want ht geld komt op hun eigen kop.
  Oja ik hoop dat de politie die kinderen a de coppenamestraat oppakt en de ouders een boete geeft of de hele tad laten vegen. Rennen deze kinderen elke keer nr rossignol kopen een stuk vlees en eten. Wie houd wie vr de gek.


  Maak melding

 9. Wendy en kale..hahahahaha wat een grote dombo’s zijn jullie samen.
  Hindustanen ,Javanen en Chinezen internetten net zoveel als creolen,dus houd je domme grote idiote koppen dicht,stelletje sukkels!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.