Man (60) die vloeibare cocaïne via postpakket verstuurde aangehouden

14
‘Strafwetgeving in Suriname discrimineert drugsveroordeelden’
Foto ter illustratie: man in gevangenis.

De Surinaamse Narcotica Brigade heeft vorige week de 60-jarige Imro T. aangehouden. Deze verdachte heeft in de maand januari van dit jaar een pakket ter verzending naar het buitenland aangeboden bij een postbedrijf, met daarin drugs.

Volgens het Korps Politie Suriname is bij controle in dat pakket een fles aangetroffen inhoudende 750 milliliter vloeibare cocaïne. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Imro in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

De politie in Suriname stuit wel iedere maand op mensen die proberen om cocaïne via de post naar het buitenland te sturen. In vrijwel alle gevallen gaat het om vrij kleine hoeveelheden drugs in een doos of postpakket. Vorige maand werden er zelfs een directeur en manager van een postbedrijf aangehouden voor drugssmokkel op naam van postverzenders.

14 REACTIES

  1. FAILED NARCOSTATE……duikboten, vliegtuigen, helikopters, boomstammen, postpakketten, bolletjes…een drugsveroordeelde president en zijn drugsveroordeelde zoon. Wat een kansloze bende, dankzij 9 jaar paars wanbeleid.


    Maak melding

  2. De kleine drugscriminelen worden wel aangepakt en terecht ook maar tegen de grote drugsbazen (zoals bouta) wordt er geen moer gedaan door justitie/politie. Bepaalde drugsfiguren die bekend staan als financierder van de paarse partij krijgen zelfs alle ruimte om het land te ontvluchten nadat ze tegen de lamp zijn gelopen. Dat stinkt toch wel naar klassejustitie.


    Maak melding

  3. Voor 15 jaar opsluiten.De straffen hier in ons land zijn een wassen neus. Amerika daar kunnen zij goed straffen. De rechters hier in ons land, hebben teveel medelijden met criminelen of zijn schijt bang op hogere straffen op te leggen, waardoor de criminaliteit juist meer zal toenemen. In de cel hier stoppen zien de criminelen als vakantie houden, inclusief verzorging.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.