VIDEO: Rookontwikkeling bij KLM vliegtuig op luchthaven Suriname

19
VIDEO: Rookontwikkeling bij KLM vliegtuig op luchthaven Suriname

Flinke consternatie afgelopen dinsdag op de Internationale luchthaven van Suriname. Onderaan een KLM toestel ontstond een enorme rookontwikkeling. In de tekst bij onderstaand filmpje, dat hierover werd gedeeld via social media, werd gesproken van een landingsgestel dat in brand zou zijn gevlogen. Dat klopt echter niet; het ging om een liftvoertuig dat vlam vatte.

Het liftvoertuig van het bedrijf Surair Ground Services, dat onder de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) valt, wordt gebruikt voor passagiers met een beperking. Ook wordt het gebruikt om rolstoelen en ander equipement in het vliegtuig te laden. Om onduidelijke reden vatte de motor van het liftvoertuig vlam. Het toestel van de KLM dat op dat moment werd afgehandeld, werd omringd door de rook die ontstond.

De vlammen werden binnen een minuut met brandblusapparaten gedoofd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor, aldus Suriname Herald. Bekijk het filmpje hieronder en volg ons ook op Instagram:

- Advertentie -

19 REACTIES

 1. ik vermoedt dat rondt het tydtstip het enorm warm was waarschynlyk is daar door deze truck overhit , men schynt met xulke dingen geen rekening tehouden, en zeker op zo,n open vliegveld

 2. Mensen namens de eigenaar van de over verhitte truck, dochter van de baas, wil ik mede delen dat er niks, nada, nothing aan de hand is. Volgend jaar bij onderhoud van de truck word alles gechecked, moni no deh dus effe rustig aan, i sabi tog.

 3. Alles in dat land is van inferieure kwaliteit. KLM kan deze bestemming beter schrappen voordat er zich desastreuze ongelukken voordoen.

 4. wat onduidelijke redenen.Achterstallig onderhoud en niets anders. Surinamers: onderhoud is Behoud, Neem deze kreet als slogan over.

 5. he maar wacht even. alles rondom Zanderij is toch van de familie Bouterse, dochter en schoonzoon. klote bedrijven dus. Een grote puinzooi in Suriname. Weg met de hele familie Bouterse en aangehuwden.

 6. Het was gewoon dat deze truck zyn langste tydt gehadt heefd, en aan ouderdom is heengegaan. een truck kan niet comuniceren dus moest het maar op deze manier

 7. Stelletje ouwe wijven en stemmingmakers zijn jullie. Er is toch uitleg gegeven dat er niks mis is met onderhoud. Het was de stoom uit jullie hete hoofden @van Trikt ik sta volledig achter jou uitleg hoor. Kus

 8. @ Branson

  Waarom moet de piloot van KLM aan 100% controle onderworpen worden ??????
  Als je goed heb gelezen dan had je wel kunnen weten wat de oorzaak van de brand is.
  “En geen stommiteit geschreven”

  sari tori

  Jacko

 9. Totaal geen aandacht tekort ben er om je op te voeden tot opperdier. Hoor wel wat je er van vind als je weer muntjes op de grond hebt gevonden om te internetten, laterrr riool gangstertje

 10. Zeker iemand die met bonu bonu dingens naar Holland wilde gaan. Maar is niet gelukt, is in rook opgegaan

 11. Punten komma’s 😂🤣😂🤣😂🤣. Dyslectisch Dombo…..saaang het leven zit je niet mee. Arm domme sloeber

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.