Politie treft voorbereidingen voor verkeersveiligheidsmaand

23

De afdeling Verkeer van het Korps Politie Suriname heeft onlangs een bijeenkomst gehad met de verschillende diensten binnen de politieorganisatie die zich bezig zullen houden met verhoogde verkeer controlerende werkzaamheden. Dit alles binnen het kader van de verkeersveiligheidsmaand. De controles zullen landelijk plaatsvinden binnen de verschillende politie regioโ€™s.

De politie verkeersafdelingen zullen geassisteerd worden door de lokale politie, meldt de politie Public Relations. Er zal gebruik worden gemaakt van apparatuur om onder andere de tint percentage van voertuigen, de alcohol promillage van verkeersdeelnemers en de snelheid van voertuigen te meten.

De politie vraagt aan rij- en voertuigbestuurders om de bescheiden van hun voertuigen te controleren alvorens van huis te vertrekken ter voorkoming van ongerief tijdens de verkeerscontroles.

23 REACTIES

 1. Weet je wat mij opvalt? Er vallen gemiddeld juist meer slachtoffers in de verkeersveiligheidsmaand dan buiten deze periode en niemand komt op het idee om dit wetenschappelijk te onderzoeken wat de reden hiervoor kan zijn. Maar laten wij niet te hard van stapel lopen.Geef deze maand even de tijd en bij verstrijken ervan mag u beoordelen of ik gelijk krijg of niet. Hopelijk dat het resultaat nu eindelijk wetenschappelijk – iets waar Bouterse niet van houd t- wordt onderzocht en dat ik geen roepende in de woestijn mag zijn.


  Maak melding

 2. Hopelijk hebben ze instructies gehad om bij elke voertuig te controleren of het stuur wel goed vastzit zodat men niet het stuur constant al rijdend kwijtraakt en in de sloot beland


  Maak melding

 3. John waar heb jij je info vandaan,of roep je zomaar iets !!! Je bent een grote idioot want je verkoopt onzin hier dus houd aub je smoel dicht of kom met feiten!!


  Maak melding

 4. De (verkeers)politie moet 24 uur per dag 365 of 366 dagen per week haar werk goed doen.

  Dit soort poepberichten moeten ze maar voor zich zelf houden. Voor verkeersdeelnemers m/v die zich niet aan verkeersregels houden moet de verkeerspolitie die maatregelen nemen die volgens de wetten gelden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 5. Goeie zaak. Dit zou veel vaker moeten gebeuren. Maar let wel dat ze niet vragen of men de wegenbelasting wel of niet heeft betaald en men kan tot nu toe ook geen boete geven wanneer de mensen het niet hebben betaald. Dus al die mensen die in december in lange rijen hebben gewacht om het te betalen zijn gewoon een stel domme ezels en makke schapen geweest ๐Ÿ™‚


  Maak melding

 6. Bertje Bertje tรณch,gewoon gรฉรฉn onzin roepen en niet proberen interessant te doen. ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚.
  Door mensen zoals jij ontstaat er onduidelijkheid,dus kan je ophouden met onzin hier te verkopen Dombo!!


  Maak melding

 7. Voor de slimste van de klas onder ons die kennelijk niet kan lezen, kan onthouden wat hij leest, maar meer kan lullen dan de rest van dit forum een bericht uit 2018 over de verkeersveiligheidsmaand. De man die ons dombo noemt blijkt dus de grootste dombo onder ons te zijn. Als iemand iets poneert moet je met hardere tegenbewijzen komen om die persoon een dombo te noemen, ander neem jij zijn plaats in Dombo.

  Weer aanrijding tijdens Verkeersveiligheid Maand in Suriname
  14 september 2018

  PARAMARIBO, 14 sep โ€“ Een pick-up met twee inzittenden is gistermiddag over de kop gegaan na een botsing op de hoek van de H.D. Benjamin- en de Boretstraat in Suriname. De pick-up reed over de Benjaminstraat en werd in de flank geramd door een personenauto, die had verzuimd voorrang te verlenen. De veroorzaker werd zwaargewond afgevoerd in een ambulance. De inzittenden van de pick-up kwamen met de schrik vrij.
  Sinds het begin van de Verkeersveiligheid Maand in Suriname op 15 augustus 2018 is het verkeer niet bepaald veiliger geworden. De politie noteerde in de eerste helft alleen al zeker 4 doden en meer dan 10 gewonden. De meeste ongelukken zijn het gevolg van roekeloos rijden, en rijden onder invloed van alcohol.
  Het thema โ€˜Tranga rey na dedeโ€™ van de Verkeersveiligheid Maand schijnt niet goed te zijn doorgedrongen bij de verkeersdeelnemers.

  Dus vreet me onzin, kom voortaan met wat opmerkingen van hoger niveau of donder op van dit forum. Je verlaagt het niveau. Je komt op me over als een NDP-er, die bang is de verkiezingen van 2020 te verliezen en dit forum heeft gevonden om zijn frustraties op ons uit te storten. De volgende keer een niveauverhoging graag. En kom a.u.b. met positief en geen negatief gelul. dus Dombo alles wat ik zeg heb ik ergens vandaar. mijn duimen zijn nog steeds van normale grootte.
  mijn advies aan jou: ga meer lezen en lul minder of ben je soms dyslectisch.?


  Maak melding

 8. Bertje en John de twee grootste dombo,s!!
  Ik doe, ten eerste niet aan politiek,dat laat ik aan jullie 2 achterlijke aapjes over aangezien jullie 2 dombo’s zijn die het nog niet hebben begrepen.
  Ten tweede, kunnen jullie niet op zoek naar een baan ofzo???
  ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ. Maak jezelf nuttig ipv onzin te roepen hier DOMBO’S!!


  Maak melding

 9. Hรฉ Meoonzin. je hebt dit bericht geplaatst om 12.01 uur. Dan worden de steuntrekkers pas wakker. Dus niet wij maar jij moet een baan gaan zoeken. en je voor de sociale dienst de nodige sollicitatiebrieven geschreven. Ken je het lied “Heb je geschreven”?


  Maak melding

 10. Johny boy. Ten eerste heb ik lekker twee weekjes vrij genomen,Ten tweede heb ik al jaren een eigen bedrijf dus ik weet niet waar je het over hebt ouwe dino. Ik heb een boekhouder/belastingadvies kantoor. Ik denk eerder dat je dit tegen je grote dombo vriend Bertje moet zeggen ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚.
  Trouwens,nu weet ik zeker dat je een echte internetsletje bent,hahahahaha,je houd de tijd zelfs in de gaten๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
  Je hebt niks beters te doen dus zit je maar heel de dag achter je computertje. Is tuinieren of wandelen niks voor jou,oude dino dat je bent. Hahahaha. Over een paar daagjes heb je geen last meer van me,sommige mensen werken voor hun geld๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ. Dan heb ik geen tijd meer om je te pesten ouwe dino.๐Ÿฆ•


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.