Chauffeur verliest controle over het stuur: bus in goot

26
Chauffeur verliest controle over het stuur: bus in goot

Deze bus kwam gisteravond in een goot terecht nadat de chauffeur de controle over het stuur verloor. Het eenzijdig ongeluk gebeurde op de kruising van de Lelydorperweg en de Fajalobilaan in Suriname.

De buschauffeur reed over de Lelydorperweg en wilde met zijn voertuig inslaan in de Fajalobilaan, maar zou op dat moment de controle over het stuur verloren hebben. Het is niet bekend of er naat de chauffeur ook passagiers in de bus aanwezig waren.

Niemand raakte gewond; er was slechts sprake van materiële schade.

26 REACTIES

 1. Voor wat dan ook voor de aanleg van de tram uitgerekend was en de kosten nog niet bekend waren,gingen de min 18 en plus 60 gratis reizen en toen ging het bedrijf failliet voor het begon.


  Maak melding

 2. Neen. een buschauffeur en vele ander bestuurders van auto’s zitten met “mooi bakka” achter het stuur. Door deze houding in te nemen leg jij jezelf een heleboel beperkingen op en kan ook niet tijdig reageren op gevaarlijke of onverwachte situaties in het verkeer. De politie moet deze “mooi bakka” chauffeurs op de bon slingeren want ze vormen een gevaar in het verkeer. Waarom ze dit doen? Om indruk te maken op mooie vrouwen. jongens business before pleasure. maak “mooi bakka” voor je vrouw thuis of in de slaapkamer en niet achter het stuur tijdens het rijden.,


  Maak melding

 3. Denken jullie zogenaamde “slimme” surimamers dat er alleen in Suriname verkeersongelukken voorkomen??!! Dan zijn jullie nog dommer dan ik dacht. Hahahahha. Ow ja,jullie hebben zelf nooit een verkeersongeluk gehad of nergens tegen gebotst ooit???


  Maak melding

 4. Eentje heeft het over “mooi bakaa” en de ander over trams en de meest domme heeft het over vet ??
  Wat een domme onnozele idioten hier 😂🤣😂🤣.


  Maak melding

 5. weet je wat we gaan doen ??? we richten een GOOT CLUB OP en een club voor piraten zonder rijbewijs
  dus in plaats van elle lange berichten gewoon een korte melding NIEUWE LID DIE EN DIE


  Maak melding

 6. Omdat ze hard rijden en kletsen mt mobiel in hun klauwen. Als ze alleen zijn en zichzelf te pletter rijden is ht hun zaak. Jammer voor de mensen ie hun moeten opruimen.
  Ik hoop dat de politie hoge boetes hiervoor geeft.


  Maak melding

 7. Mense, die busreider moet hart werke foor sein gelt. As sie je hoefeel konkurensie is, dang je kang foorstelle dat hei wort gedwonge om te neeme die riesiekoo. Hei leide ook feel aan stres door deese toestande.
  Misgien as sou jei bestuure die bus, jei sou na 1 dag opgeefe.


  Maak melding

 8. Het wordt een dagelijkse gewoonte dat auto/bus bestuurder/ster de macht over het stuur verliezen en al vliegend in de goot belanden. Het wordt hoogtijd dat de KPS inspecteurs van elk voertuig de bandenprofielen controleert. Dit kan toch niet waar zijn. Dit heeft niets meer te maken met steeds de macht over het stuur verliezen. Negen van de tien keer is er meer aan de hand met hun vervoermiddel. Laksheid om hun vervoermiddel elk halfjaar door een deskundige te laten checken. Mensen willen rijden en laten het bewust achterwege hun vervoermiddel ter inspectie te laten controleren. Het kost hun teveel moeite en geld met alle gevaarlijke gevolgen van dien. Ze zijn een groot gevaar op de weg.


  Maak melding

 9. Er zijn regels maar af en toe denk je dat er geen regels zijn. Wat mij opvalt is dat je weinig of geen politie op straat ziet, alleen in hun pick up. En dan de mensen met grote wagens, die wanen zich onkwetsbaar tov mede weggebruikers. Laat de politie niet alleen zijn voor snelheidsovertredingen maar ook voor correctief optreden.


  Maak melding

 10. ik werd een keertje geconfronteerd met een heel mooi Nederland gezegde dat luidt: Als je niets te doen hebt, doe het niet hier. Wie de schoen past trekke hem aan.


  Maak melding

 11. Meoonzin ik heb in die 30 j dat ik mijn rijbewijs heb nooit een aanrijding hoeven meemaken. Aan jou reaktie te lezen ben je een brokkenpiloot, jij blaaskaak


  Maak melding

 12. Wat een onzin uit sommigen hier.
  Het is gewoon zo dat het in su al te vaak voorkomt.Mensen die zo negatief reageren naar anderen die verkeersongevallen beu zijn vraag ik mij af hoe zo een negatief mens gaat reageren als hij of zij hoort dat een famillie van hen onschuldig geschept door een vliegende auto…..dan wil ik haar of zijns negatieve reacties horen….🥀🥀🥀🥀


  Maak melding

 13. Meoonzin. deze bus valt net buiten de verkeersveiligheidsmaand. Anders had je hem mee moeten nemen in de statistieken. Dus met dit ongeval kan ik je niet mee om de oren slaan. maar geen man overboord. er volgen nog veel meer in de verkeersveiligheidsmaand en die ga ik zeker onder jouw aandacht brengen. Jij valt mensen aan. Laten we kijken of je een goede incasseringsvermogen hebt wanneer mensen jou frontaal aanvallen. Gedenk: wat ge niet wilt dat u geschiedt, doe het dan een ander niet. Sterkte.


  Maak melding

 14. Johny boy,dat gezegde slaat een beetje op jou!!!
  Hahahha je hebt weer eens niks te doen.
  Sterkte?? Bajaa, ik denk toch eerder dat jij dit nodig zal hebben ouwe,ik leef nog lang en gelukkig.
  Hanu,hoeveel uren rijd je per dag gemiddeld??? Domme idioot…weet waar je over praat! Chauffeurs maken veel meer uren gemiddeld dan een normale bestuurder en dus meer kans op een ongeluk.
  Je bent geen echte hindustaan,,Je bent een domkop!!! Ga je schamen met je domme opmerking. Noem jezelf bandar ipv Hanu. 🤣😂🤣😂😂😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.