Man doodgeschoten tijdens roofoverval in woning

39
Man dood na roofmoord in zijn eigen huis

Een lijkenwagen voert het levenloze lichaam van een 52-jarige man af, nadat hij vanmorgen het slachtoffer was van een roofmoord in zijn eigen huis. De redactie van Waterkant verneemt dat een gezin lag te slapen in een woning aan de Ephraïmzegenweg in Suriname, toen twee mannen gewapend het huis binnen drongen.

De vrouw des huizes die in een andere kamer sliep hoorde een schot en rende uit haar kamer naar buiten. Ze ging op onderzoek uit en zag dat haar man dood was in een andere slaapkamer. De rovers zouden hem doodgeschoten hebben.

Volgens de eerste berichten maakten de rovers ‘slechts’ een jachtgeweer en twee zangvogels buit. De Surinaamse politie onderzoekt de zaak nog, dus later meer.

UPDATE – officieel bericht van de politie:

De 52-jarige Joe Louis Primchand is vanochtend, donderdag 9 augustus 2019, dood aangetroffen in een slaapkamer op zijn woonadres te Ephraimzegen in het politie ressort Latour.

Vanochtend werd de politie gebeld door een huisbewoner van het slachtoffer, die aangaf dat er bij hun thuis was ingebroken en dat Primchand waarschijnlijk was neer geschoten. De politie ging voor onderzoek ter plaatse en trof het ontzielde lichaam van de man voornoemd aan in een slaapkamer. Het lijk vertoonde sporen van geweld aan het hoofd en andere delen van het lichaam. Volgens verklaring van de belster hoorde zij een gestommel in het huis. Vervolgens dat zij het geluid hoorde als dat van een schot dat af ging.

Een der toegangsdeuren tot de woning vertoonde sporen van braak. Uit het huis moeten twee zangvogels en een jachtgeweer zijn gestolen. Het is vooralsnog niet duidelijk wat voor soort verwonding de overledene aan het hoofd heeft opgelopen. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lijk door de politie voor obductie in beslag genomen. De politie van Latour heeft deze zaak voor nader onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/2549174335143260/

39 REACTIES

 1. Wil niets insinueren, maar wel opmerkelijk dat zijn partner in een andere kamer sliep.
  Trouwens is er niet veel aan waarde meegenomen.
  Tevens is de alerte dame na het schot gaan kijken wat er was, wat is haar dan overkomen?
  Zal de recherche zaken een keer goed natrekken?
  Of …….


  Maak melding

 2. Echt te triest voor woorden dat je in je eigen huis om het leven wordt gebracht door dit addergebroed. En dat voor een jachtgeweer en twee zangvogels . Wat mij betreft ben je de aanduiding mens totaal kwijt . Ik zou zelf de beesten beledigen om dit gespuis met hen te vergelijken. Ik ben totaal geen voorstander van geweld maar in dit geval voor deze specifieke lafaards zou het mij niet uitmaken als ze bij hun aanhouding op zoveel mogelijk stukken lood worden getrakteerd.


  Maak melding

 3. Is duidelijk dat dit zaakje stinkt.
  Laat de recherche de ware toedracht vaststellen!!!

  Wel opmerkelijk dat rovers een bezoekje brengen aan een kale kip.


  Maak melding

 4. Verschrikkelijk man, wanneer houdt dit nou op! Wanneer gaat er nou echt worden ingegrepen?!
  Rust in vrede en sterkte aan de nabestaanden.

  @Daniel, wilde uit respect niets insinueren…maar jij zegt het en ik denk het…


  Maak melding

 5. Hoop echt dat ze deze kerst lekker gezamenlijk met kerst kunnen genieten van deze twee vogels en hun kleine neefjes de jachtgeweer onder een bed vinden en iemands hoofd eraf knalt liefst in de woonkamer zodat meerdere door de hagel worden doorzeeft geeft namelijk mooi effect op de muur


  Maak melding

 6. ook dit geval lijkt mij verdacht, sinds wanneer slaapt de partner apart en is de eerste die de schot hoorde..

  wat wordt werkelijk onderzocht door de politie..


  Maak melding

 7. @ Daniel, ik dacht precies hetzelfde.
  Of kijken we teveel CSI?

  Mijn verontschuldigingen!
  Trouwens het kan dat echtelieden gescheiden slapen. Bij overmatig snurken bvb.
  Of bij onmin. Komt in de beste huizen voor.


  Maak melding

 8. @Arlet klopt,
  Maar niet het apart slapen is alleen raar.
  Ook de rest van het verhaal.
  Wel verschrikkelijk dat er weer iemand vermoord is.
  Hoe dan ook.
  Heb elkander lief


  Maak melding

 9. Maak er geen petje van. Wanneer gaat de minister van juspol zijn werk goed doen en kunnen we snachts rustig slapen, net als de president ? Sranang waarheen ?? Condoleances…ook aan de echtgenote ..


  Maak melding

 10. Gaat om een moord, geen rassensenitment of vergelijking.
  De daders moeten gepakt worden, daarom leveren onze opmerkingen ook een kleine bijdrage.
  Alles dat afwijkt van het normale, kan als stille getuige beschouwd worden.
  Alle nabestaanden sterkte.
  Eens was de wereld en vooral Su minder geweldadig.
  Laat men het eigen belang even veel waarderen als andermans belang.
  In alles en overal.
  Dan zal men anderen niet meer benadelen en kwaad doen.
  Lobi


  Maak melding

 11. Zal niet lang duren dat deze vrouw opgepakt wordt … dus je hoort gestommel, man blijkt hoofdverwondingen te hebben en de “inbrekers” vonden die 2 zangvogels en een jachtgeweer wel voldoende buit om niet verder te hoeven zoeken. Dit kost allemaal tijd en mevrouw is maar lekker blijven liggen en heeft verder niets gezien en dat gestommel zal echt niet zo zachtzinnig zijn geweest … en ook niet even gepiept om te zien wat er aan de hand was.

  Zeer vreemd allemaal, maar moet zeggen dat ik vaak bewondering heb voor de Politie Su hoe zij snel en trefzeker daders weet op te sporen.


  Maak melding

 12. Raar verhaal maar condoleance aan de echtgenote en andere nabestaanden. Vreemd de politie moet goed speurwerk verrichten en bv de daders van deze laffe moord opeen slapende man oplossen.


  Maak melding

 13. ze sliepen apart omdat wijlen baboeram niet meer instaat was zijn opdrachten uit te voeren in de kamer daarom sliepen ze apart.Wel verdachte vrouw alsof zij op die inbraak zat te wachten en de rest….💣💣💣🥀🥀🥀 het stinkt.


  Maak melding

 14. Als ik t goed heb was d man verlamd aan zyn rechter been en misschien daarom sliepen ze apart en waarom die 2 dingen alleen genomen💁‍♀️💁‍♀️


  Maak melding

 15. Je wordt niet wijzer na het lezen van dit bericht. Het enige wat vaststaat is dat de man dood is. Het hoe en wat en waarom is voorbehouden aan de afdeling Kapitale Delicten. Het is opmerkelijk maar zeker niet verdacht wanneer man en vrouw gescheiden slapen. We horen mettertijd wel wat het onderzoek oplevert.


  Maak melding

 16. Het feit alleen dat de inbrekers precies wisten in welke kamer ze moesten zijn en tevreden waren met de buit van 2 zangvogels en een jachtgeweer en dat de vrouw niet alert genoeg heeft gereageerd op het gestommel en geknal in huis en dat haar kamer ook niet onderzocht is door de inbrekers, maakt dat deze zaak enorm stinkt. Politie, ga ga of dit alles niet een vooropgezet plan is geweest. ik heb daar in de buurt gewoond Het is Django town, maar ik geloof niet alles wat ik hoor of lees. In ieder geval Condoleances aan de familie , vrienden en kennissen van de vermoorde man..Meneer Joe Louis Primchand rust in vrede.


  Maak melding

 17. @Daniel/@Ariet…..JULLIE ZIJN ECHT TWEE SCHIJTZAKKEN,ALS JULLIE NIKS TE DOEN HEBBEN GA DAN MAAR TOILETTEN SCHOONMAKEN I P V TE OUWEHOEREN !


  Maak melding

 18. Suriname zou veilig worden onder het bewind van de moordenaar.

  Mensen denk over na.

  In je huis ben niet veilig.

  Dievenijzer kon achterwege blijven.
  Het zou voor de overvallers makkelijk gemaakt worden .


  Maak melding

 19. Mensen, iemand is zijn/haar zoon, vader, broer, partner kwijt door MOORD!!! En die lezen wellicht nu of ooit ook deze insinuaties.

  Als wij hier (VER)OORDELEN zonder feitelijke kennis, dan zijn wij net zo moorddadig als de moordenaars.
  Condoleances, medeleven hebben dan weinig zin.


  Maak melding

 20. Indien daders opgepakt worden, gelijk een jutte zak over het zetten en neermaaien.
  Nu pas ontdek ik dat onder de forummers veel geleerden zijn, o a Psychiaters Psychologen Sexuologen en Rechercheurs, knap hoor !!!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 21. Allemaal gelul met vooroordeel niks van waar. Zijn feiten. Die vrouw weet meer. Die man is opgeruimd. Willens en wetens twee daders elk een vogeltje gekregen. Gaat om geld other lover en jeuk aan poenie


  Maak melding

 22. Mpp ka domme mensen,dat je geen opleiding hebt gehad is niet erg ,maar dat je jezelf gaat bezighouden met waarom of hoezo de partners apart sliepen is echt te gek voor woorden.
  Jullie leventje is perfect zeker?? Nooit ruzie thuis,altijd geld op de bank,nooit schelden,jullie kinderen zijn engeltjes, etc etc.
  Mpp ka laagi takru liebiesma !! Ga manieren leren,maar ik denk dat jullie hopeloos zijn.


  Maak melding

 23. Ze waren aan het leven daar is nu een einde aangekomen je doet net of er een fiets bij hun is gestolen en morgen overheen zijn en verder kunnen gaan met hun leven, riool gangstertje


  Maak melding

 24. Het blijkt maar weer dat Surinamers veel fantasie hebben. De insinuaties zijn niet van de lucht; de feitenkennis is gering.
  De een weet het nog beter te vertellen dan de ander. Wat een trieste figuren.


  Maak melding

 25. Bertje Bertje tóch, jij hoort onder 1 van die mpp mensen 😂🤣😂🤣😂🤣.
  Praten over een fiets hier..🙄…, wie heeft het over een fiets??
  MPP domme Bertje!!
  Hori go.


  Maak melding

 26. Sterke opmerking Bertje 👍.
  Over een fiets praten terwijl mensen het leven laten,duidelijk geen respect maar ik had ook niks anders verwacht van een ongeschoolde werkloze alleenstaande dombo!!😂🤣😂🤣


  Maak melding

 27. Bert, ik krijg zo een zin om dit varkentje te wassen. Ik zal hem voor jou kappen, scheren , kammen en slachten.Neem mij niet kwalijk voor mijn handeling, maar ik weet intussen wat zijn zwakke plak is. en daar ga ik gretig gebruik van maken Ik zal deze gozer een wijze les leren, die hij nooit meer in zijn leven zal vergeten. Vergeef mij voor mijn niveauverlaging.


  Maak melding

 28. Johny ,,Aaaah kan Bertje de Dombo het zelf niet ???
  John jij bent nog dommer als Bertje de Dombo en je valt telkens in herhaling.
  Je bent een oude brombeer die nog in de dinosaurus-tijd leeft. Ik heb wel respect voor je aangezien je een oude dino bent 🤣😂🤣😂🤣😂.
  Bertje ,valt me echt tegen van je hoor dat je een oude dino op me af stuurt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.