17-jarige duorijder op bromfiets overleden na bizar ongeval met planken

10
17-jarige duorijder op bromfiets overleden na bizar ongeval met planken
Archieffoto van een brom ongeluk en NIET het ongeluk of de brom uit dit bericht.

De 17-jarige Julien Wielingen is woensdag 7 augustus in het ziekenhuis overleden, na betrokken te zijn geweest bij een verkeersongeval op dinsdag 6 augustus op de Indira Gandhiweg. Julien zat als duorijder op een bromfiets die bestuurd werd door zijn neef J. K. De bromfietsbestuurder reed op dinsdag 6 augustus met een hoge snelheid op het rijwielpad langs de Indira Gandhiweg. Ter hoogte van Pontbuiten kwam de bromfiets tegen enkele planken aan.

Deze planken waren over een plas water voor een handelszaak, een houtmarkt, geplaatst om het voor klanten mogelijk te maken de zaak binnen te stappen, zonder door het water te moeten waden. J.K. en Julien kwamen te vallen en liepen verwondingen op. Per ontboden ambulance werden zij overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis in Suriname.

Julien werd in kritieke toestand op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting opgenomen, alwaar hij op woensdag 7 augustus overleden is.

Met het overlijden van Julien staat de verkeersbarometer op 41.De politie van Latour, die belast is met het onderzoek in deze zaak, heeft na afstemming met het Openbaar Ministerie het ontzielde lichaam van Julien Wielingen voor obductie in beslag genomen.

10 REACTIES

 1. Ze kunnen de naam liever weer veranderen in pad van wanica. Misschien gebeuren er dan minder ongelukken. Sterkte aan de familie en vrienden.


  Maak melding

 2. Helaas drinkt het niet door dat de wegen allemaal verbreedt moeten worden en geordend moeten worden voor voertuigen ,bromfietsen en voetgangers zoals het hoort in een sociaal samenleving want we betalen motorrytuigen belasting toch


  Maak melding

 3. De houthandel bedrijf is in zware overtreding. Omdat nu voor zijn bedrijf een plas water ligt, plaatst hij over het fietspad/rijwielpad planken over het plas water om voor zijn klanten makkelijker te maken om overheen te lopen, heeft hij bewust het verkeer in groot gevaar gebracht. Wat in dit geval ook de oorzaak is geweest dat de bromfietser tegen het hout aanreed waardoor hij ten val kwam met de dood tot gevolg. Hoe dom kun je het zijn om niet eerst de veiligheid van derden in ogenschouw te nemen. Deze man moet direct worden opgepakt en opgesloten wegens doodslag, waarbij sprake is van het verkeer bewust in gevaar brengen. Het is niet toegestaan om door derden op openbare wegen veranderingen dan wel verbeteringen aan te brengen.


  Maak melding

 4. @@@Rbrown
  Jouw tekst ,,drinkt,, moet zijn ,,dringt,,.
  Dus helaas dringt het niet door.
  Want met ,,drinkt,, heb je alles opgedronken en is leeg.

  By the way.
  Wanneer ga je op de nederlandse cursus!!


  Maak melding

 5. Dus het lijkt alsof geen van jullie goed kunnen lezen: deze bromfietsers rijden met TE hoge snelheid op hun gedeelte… altijd een gedoe met dat rijgedrag van hun… hoe veiliger of breder moet die weg als z steeds harder rijden elke keer??? Het ligt echt niet aan de weg of veiligheidsmaatregelen: die hoeven helemaal niet als zij verantwoord en preventief rijden… ze zoeken hun eigen DOOD op… ze weten precies hoe onveilig hun rijgedrag is… blaam d persoon die onveilig rijdt, verdomme mang…


  Maak melding

 6. Djakkie
  1 “Dehouthandel” bedrijf?
  2 over “het” plas water?
  3 het “verkeer in groot”gevaar?
  4 hoe dom kun je “het” zijn?
  5 “n”ederlandse cursus?? Djakkie dombo,Ik denk dat jij beter op een cursus Nederlands kan gaan! Alleen maar fouten in je text dombo


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.