VIDEO: Frans-Guyana levert Surinaamse verdachte uit

26
VIDEO: Frans-Guyana levert Surinaamse verdachte uit

Op social media zijn onderstaande beelden opgedoken van een man met een zak over zijn hoofd, die door vier politie agenten wordt weggedragen. Het zou gaan om een Surinaamse verdachte die is aangehouden in Frans-Guyana. Vervolgens is hij gisteren (dinsdag) uitgeleverd en via water vervoerd naar Albina. Daar is hij overgedragen aan de Surinaamse politie.

Volgens de eerste informatie zou het gaan om de man die zijn vrouw in het weekend heeft vermoord in haar woning in Marowijne en haar daarna opgerold in een vloermat heeft achtergelaten. Het hoofd van de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname, Humprey Naarden, ontkent dit echter in een gesprek met een medewerker van Waterkant.Net.

Bekijk het filmpje hieronder op ons Instagram kanaal en volg ons ook daar:

https://www.instagram.com/p/B028d37hNTa/?utm_source=ig_web_copy_link

26 REACTIES

 1. ddb kan zijn borst flink nat maken, want het zal een warme 2020 worden en op deze wijze zoals in dit bericht zal hij ook aan Nederland of USA worden uitgeleverd na 26 mei 2020.

  Criminelen die zich schuldig hebben gemaakt aan misdrijven tegen de menselijkheid behoren goed achter slot en grendel te worden opgesloten. ddb is een zware crimineel die hieraan voldoet. Hij kan zich na een andere regeringscoalitie na 26 mei niet meer verschuilen om president van Suriname te zijn. Hiermee zal de inzet worden gegeven om het tijdperk neks no fout af te sluiten.

  Time4Change!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. DDB wordt niet uitgeleverd reageer op dat van die heer niet op DDB je hebt zeker geen moer te doen ga aan je ballen trekken als een tijger je dwaalt eeuwig af van onderwerpen als juru recht en waarheid maken vrij soso Ka zoek iets anders is 1tonig geworden DDB is teveel in je gedachten na unu eh bigup a mang want jullie schenken teveel aand8 aan m. Laat de Surinmars daar want ze leven vrijer dan wij hier…ok


  Maak melding

 3. Mooi werk! iemand van haar leven beroven en wegduiken? Dit is een les voor iedereen die een ander vermoord. Iemand van zijn leven te beroven, is nooit goed te praten!


  Maak melding

 4. @ Almeregirl,

  We gaan die moordenaar en drugsdealer opsluiten. We gaan hem niet uitleveren maar zelf opsluiten. Je zit lekker in Almere en laat die mensen daar met zo een grote idioot als leider. Daar komt alleen lijden van.


  Maak melding

 5. Hoe dichter bij 2020 des te grimmiger de reacties hier.
  Is dat angst of twijfel. Wie zeker is van zijn kracht en goed
  bezig is twijfelt niet en is niet angstig. Woorden zijn verraders.


  Maak melding

 6. Opositie maak je zelf niet belachelyk, Dromen zyn bedrog . jullie hebben steeds het negatieve van het beleidt belicht en er politiek mee bedreven,maar de keerzyde van de munt zyn de Positieve aspecten die nooit worden aangekaart ,en wees eerlyk deze Party heefd jullie voorspoedt gebracht,men is zelfs nooit zo vry geweest om zich in het openbaar zo negatief te manifesteren dus je weet wat je heb maar je weet niet wat je krygt, en geloof my het kan veel erger dan nu ,


  Maak melding

 7. In elk land wordt door de oppositie altijd de negatieve kanten besproken van het beleid de regering.
  Dat is ook de taak van de oppositie. De oppositie zit niet in de DNA om de zittende regering te knuffelen, maar om de regering te wijzen op het verkeerde beleid dat gevoerd wordt. Dat gaat praktisch altijd in en met harde woorden.
  En ja dat is politiek bedrijven.


  Maak melding

 8. Deze varkentje moet geknipt, gewassen, drogen,
  overal geharst worden, ingevet worden en in haar hokje worden gestopt en in Almere op een pleintje aan het publiek tentoon stellen. Kinderen een kwartje, drie keer in de rondte.

  Wie het hier niet bevalt kan zijn taitai nemen en op hoepelen naar waar ze vandaan komen.

  Suriname en Nederland hebben een uitleveringsovereenkomst. Wie zich schuldig heeft gemaakt aan criminele daden en of voor veroordeeld is wordt uitgeleverd.

  ddb is in Nederland voor 11 jaar veroordeeld voor drugshandel en moet zijn straf hiervoor komen uitzitten. Hij mag zich verschuilen achter president van Suriname te zijn, maar zodra hij president af is zal Nederland om zijn uitlevering aan Suriname vragen.

  Ook de USA zou om zijn uitlevering vragen als het om drugszaken gaat. Zie boerenveen weet daar alles over.

  Als je last heb van je taja, vraag oom nel om hulp.

  De crimineel in dit bericht heeft zich schuldig gemaakt aan een criminele daad en was gevlucht naar Frans Guyana. Frankrijk/Frans – Guyana hebben een uitleveringsverdrag, op grond daarvan heeft de Franse Gandarm hem opgepakt in Frans – Guyana en opgeleverd aan Suriname.

  Ook USA kan om de uitlevering van ddb aan Suriname vragen en zal als dat gebeurt, ook plaats vinden na 25 mei 2020.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname.


  Maak melding

 9. De crimineel in dit bericht heeft zich schuldig gemaakt aan een criminele daad en was gevlucht naar Frans Guyana. Frankrijk/Frans – Guyana hebben een uitleveringsverdrag met Suriname en op grond daarvan heeft de Franse Gandarm hem opgepakt in Frans – Guyana en uit geleverd aan Suriname.

  Ook USA kan om de uitlevering van ddb aan Suriname vragen en zal als dat gebeurt, ook plaats vinden na 25 mei 2020.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname.


  Maak melding

 10. Wees voorbereid surimamers.Bouta gaat deze crimineel een award uitreiken of vrees voor het ergste..misschien wordt hij in dienst genomen door bouta want je toch..soort zoekt soort.
  Maar goed we weten hoe het toe gaat in Suriname..deze crimineel gaat binnenkort vrij.Nu bidden dat hij niet de next plesjident word.


  Maak melding

 11. @ passant,
  Ronnie Brunswijk is veroordeeld in Nedferland !!En toch durft Suriname hem niet uit leveren aan Nederland ook ondanks het feit dayt Interpol naarstig naar hem zoekt.
  Na soso lawsanie joe e-taki over Bouta ! Niemand durft hem uit leveren;geen Tjan,geen Somo,geen Rusland, nog minder Carl de Judas die ons “het Dodsoneren” heeft geleerd !!
  Blijf maar lekker dromen !!
  Hij vindt wel een schuilplaats bij Moodi van India om Joga te beoefenen!!!


  Maak melding

 12. Kijk dit bedoel ik dus met mijn standpunt dat Surinamers het meest achterlijk en schijnheilig volk is dat ik ken. Het artikel gaat over een moordenaar die naar Guyana was gevlucht en na arrestatie uitgeleverd wordt aan Suriname. Waar gaan de meeste reacties over ? Juist ja over de dictator Bouterse . Velen vinden dat deze crimineel niet uitgeleverd moet worden en het domste kind uit de klas dat woonachtig is in Almere beweert zelfs dat men in Nederland minder vrij is dan in Suriname. Als zij zo op haar vrijheid gesteld is wat doet ze dan nog hier ? Ik zou zeggen pak je spullen in en rot op.


  Maak melding

 13. wanneer gaat Holland vragen naar de uitlevering van d d b om zijn vakantie te vieren op Scheveningen voor de tijd van 11 jaren..

  Amerikanen willen hem ook verhoren..


  Maak melding

 14. Prachtig zeg. Die Fransen grappen niet. Ze hebben die crimineel als een postpakket keurig afgeleverd aan de Surinaamse politie. Wat een show. Hopelijk leveren ze DDB op dezelfde manier af aan Nederland. DDB. Je dagen zijn geteld. tegen de tijd dat je uit de Nederlandse gevangenis ontslagen wordt met korting voor goed gedrag ben je in de 80 en dement als een tierelier. sterkte. Het wordt dus bijltjesdag als je de verkiezing in 2020 verliest en zwart van de mensen voor jouw deur. Niet om te investeren in Suriname , maar om jou te komen ophalen. Prachtige gedachte. Ik koop die fles Champagne nu al . Wat zal het zijn Help me. Ik kan kiezen tussen::
  Moet
  Moët & Chandon.
  Veuve Clicquot Ponsardin.
  Nicolas Feuillatte.
  G.H. Mumm.
  Laurent-Perrier.
  Taittinger.
  Pommery.
  Piper-Heidsieck.
  jij mag het zeggen. je bent ervaren op het gebied van drank en drugs.


  Maak melding

 15. John,denk je echt dat hij jouw berichtje gaat lezen?? Je bent een nog grotere dombo als DDB!!
  En je bent zelf ook een zuiplap,met al je verschillende champagne’s . Pot verwijt de ketel. 🤣😂😂


  Maak melding

 16. Geachte Rbrow,

  Ik vind u postings heel lastig om te lezen daar u veel spellingsfouten maakt en incongruente zinnen typt. Misschien opnieuw een cursus Nederlands volgen, is maar een idee hoor !!!!


  Maak melding

 17. @ Diampolo

  Ik heb de zelfde kleur als de dader die als een dooie beest wordt gedragen, maar…….ik geef je 100% gelijk !!! Gelukkig is niet iedere ( zwarte ) ook zo, evenmin zijn niet alle Hindoestanen drugsbaronnen en huismelkers ! Ik had liever gezien dat ze hem rechtstreek naar de crematorium hadden gebracht.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 18. Een leuke uitstapje voor de Franse Gendarmes , er zit nog meer achter deze show , ze laten zien dat alles wat niet mag FOUT IS en dat Guyana geen walhalla is voor criminelen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.