Santokhi ontmoet Surinaams elftal Natio in Nederland

21

VHP voorzitter Santokhi, die momenteel in Nederland is, heeft vandaag een ontmoeting gehad met het Surinaams elftal dat ook in Nederland vertoeft. “Als volksvertegenwoordiger te samen met de VHP Den Haag delegatie en Luna Thakoerdien, oud international, heb ik zojuist staf en spelers van de Nationale Selectie van Suriname geïnspireerd en een hart onder de riem mogen steken in Badhoevedorp en hun veel succes toegewenst namens het volk van Suriname” aldus Santokhi.

Na een verlies tegen Almere City en gelijkspel tegen Telstar hebben de Surinaamse Natio jongens motivatie en volharding getoond, en zijn nu in goed balans aldus de VHP voorman. Natio sluit het trainingskamp donderdag af met een laatste oefenwedstrijd tegen amateurclub RKSV Leonidas.

“Ik ben trots op coach Dean Gorré en zijn team en dat onze jongens zulke prestaties kunnen neerzetten tegen top teams uit Nederland. Opgeven is geen keus, we gaan ervoor! Uiteraard mogen alle inspanningen morgen resulteren in een dikke winst tegen RKSV Leonidas in Rotterdam” zegt de voorman.

Het duel begint om 20.00 uur aan het Erasmuspad 9 in Rotterdam-Schiebroek. Entree is voor staanplaatsen € 6,00 en voor zitplaatsen € 10,00. Kaartverkoop alleen aan de kassa aan het Erasmuspad.

21 REACTIES

 1. De heer Chandrikaperkash Santohki geeft het juiste voorbeeld hoe een volksvertegenwoordiger van een land zich in het buitenland moet zijn.

  Jouw mensen ontmoeten, naar ze luisteren en aanhoren, aanspreken om de eer van Suriname en de Surinamers hoog te houden. Het gaat om goede eer en naam, strijdvaardig, respect, normen, waarden, goed gedrag, principes, waardigheid.

  CS is het goede voorbeeld voor de Surinamers en Surinsme

  CS4pres!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. @Wendy,

  Je bent OLIEDOM als je tweelingbroer DAMSCO.

  Santhoki gaat Suriname uit het moeras halen en dat vind jij natuurlijk niet LEUK.

  Dit geeft aan hoe DOM je bent. Achterlijk mens dat je bent.


  Maak melding

 3. De heer Chandrikaperkash Santohki geeft het juiste voorbeeld hoe een volksvertegenwoordiger van een land zich in het buitenland moet gedragen/optreden.

  Jouw mensen ontmoeten, naar ze luisteren en aanhoren, aanspreken, voorlichten en informatie verstrekken, aanmoedigen om de eer van Suriname en de Surinamers hoog te houden. Het gaat om de goede eer en naam, strijdvaardig, respect, normen, waarden, waardigheid, goed gedrag, principes, moed en durf, het beste willen bereiken en het alles beste willen doen, waardigheid, respect hebben voor anderen en respect afdwingen, Suriname bekend maken en goed uitdragen, enz. Suriname en de Surinamers goed uit te dragen in het buitenland. De vlag van Suriname hoog te houden en bekendheid willen geven aan Suriname en de Surinamers.

  CS is het goede voorbeeld voor de Surinamers en Suriname en de Surinamers die aan hem een voorbeeld kunnen nemen. Hij geeft het goede voorbeeld aan en verwacht dat Surinamers in het buitenland dat ook doen, ongeacht waar ze mee bezig zijn, leeftijd, geslacht, zo lang het goede zaken/daden zijn, die de eer van Suriname en de Surinamers in stand houden.

  CS4pres!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 4. Wij gaan Suriname opbouwen
  We Surinamers van de Orange movement gaan Suriname opbouwen
  We gaan Suriname weer goed in beeld zetten op de wereldkaart.
  Surinamers van noord – zuid, oost naar west sluit u aan bij de Vooruitstrevende Hervormings Partij

  We gaan samen hard werken op Suriname te maken tot een rechtsstaat, samen met andere politieke partijen die het met Surinamers en de republiek Suriname goed menen. We kennen onze bondgenoten, we kennen onze geschiedenis, we kennen onze buurlanden, we kennen onze gemeenschappelijke geschiedenis en uitdagingen.

  De VHP gaat voor 28 zetels en meer op 28 mei 2020
  Stemt u op 25 mei 2020 voor de VHP!
  Iedere stem telt en iedereen zal naar de stembus moeten gaan voor de goede koers van Suriname en voor de Surinamers.

  Time4Change!
  CS4Pres!

  Wees positief en heb vertrouwen in de VHP. We kennen onze bondgenoten en in Nederland wonen bijna net zoveel Surinamers als erin suriname wonen.

  Suriname en Nederland zijn met elkaar verbonden als een ruiter op een paard. Gemeenschappelijke geschiedenis. Landen en mensen hebben elkaar nodig.

  Surinamers, (jeugdige) kiezers van Suriname wees rationeel, wees kritisch, wees logisch en neem op grond daarvan het juiste besluit. Zie het leven van uw (klein)kids, uw leven en zie hoe het in Suriname toegaat vanaf 25 februari 1980 tot heden. U kunt hierin verandering brengen. Zie wie hiervan de oorzaak is.

  Een democratische rechtsstaat is veel beter dan een dictatuur. Zie wie de vrienden zijn van ddb. Landen als Cuba, venezuela, bolivia, equatoriaal guinee, rusland. Landen waar dictators aan het hoofd staan en het volk in armoede leeft. Suriname onder ddb, ndp gaat ook die wel opgaan. Wees waakzaam en voorkom dat.
  TIME 4CHANCHE TIME 4CHAN


  Maak melding

 5. @ Wendy. Je bent nog steeds de loopse Juffer die overal commentaar levert vooral als het om Hindoestanen gaat. Jouw haat tegenover Hindoestanen is onbegrensd. Maak je geen zorgen er zijn gelukkig ook velen die een haat tegenover neghers en zwarten hebben.


  Maak melding

 6. Wendy
  8 augustus 2019 at 01:35

  In Suriname kijkt hij ze niet eens aan.
  Aandachtshoer. Vraag hem of hij ooit een wedstrijd van ze heeft gezien in Su??

  ================================

  Wanneer heeft jouw Pres. Bouterse omgekeken naar de bevolking ? Neem nu als vb de verkwanseling van de staats reserves, devaluaties, schulden en belabberde sociale vorozieningen. Anno 2019 zit het land aan de bedelstaf. Bouterse zit gevangen in Suriname en de man is desparate op zoek naar een beetje erkenning. Santhoki wordt tenmiste met open armen ontvangen in het buitenland.
  Voor hem gaan de poorten open en investeerders nemen hem serieus.


  Maak melding

 7. Henry thanks hahaah. Ze zijn doofstom en blind,ze zien niet dat het land helemaal naar de klote is. Waarschijnlijk familie in de regering vandaar haar domme comment. Als haar fam in de honing pot zit dan weet je dat het niks wordt met Suriname .


  Maak melding

 8. Hij probeert zijn best te doen maar het lukt hem,het praten alleen is moeilijk voor hem.
  Deze man wil president van het land Suriname worden wat een lachertje hé.
  Hij moet blij zijn of 6 zetels krijgt meer is er niet.
  De Verenigde Hindoestaanse Partij jaren de kans gekregen om het land op te bouwen maar tevergeefs!
  Santhoki ga tadja dansen dat is beter voor jouw!


  Maak melding

 9. Jullie zijn bang dat hij jullie weer aan het werk gaat zetten, net als de blanke meesters van toen.
  De klagers zien het als ooit vrij altijd vrij,”mi mars” Suriname kent 1 juli, maar dat wil niet zeggen dat jullie nog in de bossen schuilen.Er is totaal geen bedrijvigheid in de binnenlanden van Suriname, en daatom is het land naar de afgrond, CHAN IS ONDERWEG, MEI 2020 KOMT VERANDERING. NO SPANG CHAN Ě KONG…TIME4CHANE


  Maak melding

 10. De critici van Santokhi blussen niet, maar gooien juist olie op het vuur.
  Santokhi, doet zijn best, zodat de bevolking van het rijkdom kan profiteren.
  Ik geef hem een kans. Wie weet komen er betere tijden voor ons.

  De groeten,


  Maak melding

 11. Leonidas – Nationale Team Suriname 2 – 3

  Ik heb ook hele mooie foto’s van jullie.

  De sfeer was goed en we stonden als de 13 e man achter jullie.

  Hup Natio Hup!

  De eer van Suriname en de vlag van Suriname hebben jullie in top gehouden.
  Ik wens jullie veel succes toe, Triest dat jullie niet prof status hebben en alleen met het voetballen bezig kunnen zijn. Want jullie hebben bewezen dat jullie wel kunnen voetballen, ook als team.

  Een mooie wedstrijd en bedankt

  Recht En Waarheid Maken Vrij


  Maak melding

 12. Wendy ben jij naar al die wedstrijden geweest, NEE want tien euro is een vermogen voor jouw voor een kaartje. Is goed dat hij de mannen even een peptalk heeft gegeven zijn toch landgenoten en laten we het bij houden dat het goed bedoeld was zonder bijbedoelingen . Trouwens Wendy is de meest voorkomende naam in de prostitutie dus wie is dan de AandachtsHoer hier !!! Precies, zuig ze en veeg je mond daarna staat wel zo netjes


  Maak melding

 13. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  OFF TOPIC.

  Tussen boomstammen verstopte megapartij coke onderschept in Rotterdamse haven.

  De Douane heeft half juli een megapartij cocaïne aangetroffen in de Rotterdamse haven.
  Het poeder zat verstopt in boomstammen.
  Om het onderzoek niet te verstoren, is de vondst nu pas bekend gemaakt.

  De containers met de boomstammen waren afkomstig uit Suriname en onderweg naar Bangladesh.
  Het Openbaar Ministerie meldt dat het bedrijf in Bangladesh vermoedelijk niets met de smokkel te maken heeft.

  De coke is vernietigd. 1500 kilo cocaïne heeft een straatwaarde van ongeveer 75 miljoen euro.
  Foto van de BOOMSTAMMEN zijn ook te zien bij het artikel vandaag. 09-08-2019


  Maak melding

 14. Helloooo wij suries zijn niet de slimste maar weten heus wel hoe boomstammen eruit zien en hoeven niet een verwijzing naar een artikel waar ze te zien zijn. Blijkbaar heeft Asha de assistent van de sjeik goede contacten daar in de omgeving gelegd met zijn werkbezoeken


  Maak melding

 15. Deze Nederlandse clubs zij echt geen top teams. Maar misschien wel voor de Surinaamse internationals.
  Wat zou Bouterse graag in de schoenen van Santokhi staan om zich ook vrijelijk over de hele aardbol te kunnen bewegen.
  Santokhi en de VHP zullen het straks zwaar krijgen wanneer de NDP de anti-VHP en anti-Santokhi propaganda opvoert. Bruine bonen was in de aanbieding in de Nederlandse supermarkten. Het schijnt dat de NDP – via Combe Market – dit item flink heeft ingeslagen.
  Het wordt straks een vreetpartij in Ocer. Gratis BB met R en varkensstaart en hitserige toespraken van de top NDPérs.
  Surinamers gaan wat beleven straks.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.