Seniore man beroofd onder bedreiging van schroevendraaier

14

Een rover gewapend met een schroevendraaier heeft maandag een 60-jarige man beroofd voor zijn woning in Paramaribo. De rover heeft daarbij een tas en twee braceletten buitgemaakt. In de tas had het slachtoffer zijn identiteits en dokterskaart bewaard verklaarde hij tegenover de politie.

Verder verklaarde de 60-jarige dat hij voor zijn woning stond en plotseling de rover gewapend met de schroevendraaier op hem zag afkomen. De dader rukte de tas weg en onder bedreiging van de schroevendraaier moest het slachtoffer zijn braceletten losmaken en afstaan. De rover rende vervolgens weg.

De seniore man bleef ongedeerd. De Surinaamse politie werkt aan de aanhouding van de roofverdachte.

14 REACTIES

 1. Schandalig wat er hier gebeurt. Wanneer de politie handelt dan wordt er aan weerskanten geschreeuwd.
  Laten de Toeristen maar weg blijven. Ons land is echt niet veilig. Niet op straat en ook niet in huis.

  Sarie Torie.


  Maak melding

 2. Slecht bestuur, eigen belang, i.p.v. het volksbelang, slecht beleid, Suralco weg, ondernemingen die sluiten, schulden maken, veel leningen met hoge rente percentages, ontslagen, schaarste goederen tegen hoge prijzen, politie, die haar werk niet naar behoren kan doen, armoede en ellende hoge criminaliteit, enz, kortom verval in alles, onderwijs, wetenschappen, geen ondernemingen die investeren, vertrouwen weg, branden in |Paramaribo, auto’s die in trenzen terecht komen, daken van huizen die weg waaien, Paramaribo en binnenland onder water, illegalen uit Brazilië, Haïti, die bij bosjes Guyana binnen komen en via back track in Suriname komen, doorvoerland van drugs, prostitutie, aids, ziekten, een al al ellende en grote armoede, totale chaos.

  Pina bai!

  ddb, ndp oe hoepel op!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamers


  Maak melding

 3. President ? Een ordinaire leugenaar en Farizeer is het. Laat de president maar zujn aanhang zoet houden want deze criminele dictator heeft geen ene fuck voor het volk gedaan. Alleen maar zujn eigen zakken gevuld.


  Maak melding

 4. @ Happy time
  6 augustus 2019 at 18:35
  Ala presi deng e roof a no sranang wang kong taki mars….laten we maar hopen dat deng no roof oenoe maar wat er allemaal geschreven wordt ie sa reke wang na sranang habi rovers. Totdat op een dag ook jij het slachtoffer van een roofoverval wordt. Dan piep je als een konijn. Je weet duidelijk niets over de wereld want niet overal wordt er gestolen. Niet in Japan, niet in Saoedie Arabie of Dubai, niet op IJsland of Zwitserland en ook niet in Luxemburg om maar een paar landen op te noemen. De samenstelling van de bevolking maakt uit of er gestolen wordt of niet. Dit zeg ik recht in jouw gezicht en of je het nou leuk vindt of niet zal mij een biet wezen.


  Maak melding

 5. Jullie begryppen best wel dat deze criminelen worden opgespoort en veroordeeld, dus laat het niet doen overkomen alsof iemandt of een party z,n handt boven zulke criminelen houdt want niemandt vindt het leuk of keurt het goedt,laten wy hier duidelyk over zyn en niet xin spelen want we hebben de toeristen ook nodig en ze moeten ook veilig over straat kunnen zo ook onze ouderen dus AUB maak er geen Politiek isseu van
  Jullie wekken de indruk als of niks in Suriname goedt is,en doen als of een ander party het beter gaat kunnen
  maar in het verleden hebben ze het altydt slechter gedaan, ons landt staat voor hele grote dilema,s er moet keuze,s gemaakt worden die niet leuk zullen zyn, maar om een staat te vormen moet men een NATIE zyn maar niet in wyken verdeeld naar etnisciteit samenleving dat z,n doorslag vindt in de economie
  laten we elkaar recht in de ogen kyken en duidelyk zeggen waar het opstaat en wat wy van ons landt willen maken LEVE de REPUBLIEK SURINAME


  Maak melding

 6. Verdachten doodschieten voordat ze gaan roven gaat beetje te ver maar tijdens de daad zeker afmaken het liefst Dwars door zijn smoel zodat het zeker is dat het afgelopen is met hem en niemand anders ellende gaat bezorgen.Hun villa/hutje ook met de grond dan gelijk maken zoals joden dat doen bij terroristen. Alle verdachten afschieten dan blijven er maar handjevol mensen over in su


  Maak melding

 7. Rbrown mensen willen begrijpen waar het misgaat tijdens de’ opvoeding’ van deze mensen en in su gaan dingen helemaal niet goed anders zou ik niet zoveel zeiken erover. Su heeft geen toeristen nodig want het wordt ze steeds moeilijker gemaakt en su schreeuwt dagelijks we hebben niemand nodig we kunnen alles zelf. Damaru die pres wil worden zou het beter hebben gedaan het was in het verleden ook geen paradijs maar was stukken beter met de beperkte kennis en miiddelen. Noem 1 ding op wat goed gaat in su de andere vier mag gekkegeit opnoemen die voor deze antwoorden naar Cuba is gegaan


  Maak melding

 8. Bouterse had bedoeld : haalt de dievenijzer weg. Zijn aanhang hoeft minder te doen om overval te plegen. Zij zijn liever lui dan moe.

  Mensen denk goed na. Laat je niet gek houden door valse belofte.
  Jullie weten wat er beloofd was door de huidige dieven bende.


  Maak melding

 9. Bertje, praat niet voor alle toeristen domme idioot dat je bent,het wordt mij helemaal niet moeilijk(er) gemaakt en ik ben een toerist!!
  Hier weer een grote dombo die denkt voor iedereen te kunnen spreken,hou toch je grote waffel als je niks beter te zeggen hebt sukkeltje.🙄


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.