Santokhi prijkt als ware held op het Haagse Zuiderpark

63
Santokhi prijkt als ware held op het Haagse Zuiderpark
V.l.n.r. Mairan Sewtahal, Chan Santokhi en Hemant Lachman zaterdag bij de officiële opening van de campagne tent op het Milan Summer Festival.

Na een onverwacht bezoek van Chan Santokhi aan het Amsterdamse Kwaku Festival, was het afgelopen zaterdag de beurt aan het Haagse Milan Summer Festival. Een primeur voor de VHP om deel te nemen aan dit festival, dat bekend staat als het grootste Hindoestaanse festival van Nederland. Het was tevens de aftrap van de kern Den Haag, die vanaf vandaag volop campagne gaat voeren in die stad.

Den Haag is één van de grootste steden waar veel Surinamers wonen. Mobiliseren, informeren, zichtbaarheid en financiële steun aan de moederpartij in Suriname behoren tot de doelen van de kernen. Elke kern heeft als doel om minimaal €10.000,- op te halen voor de moederpartij, aldus de trekker van Kern Den Haag Mairan Sewtahal. Hij werd onlangs samen met ondernemer Hemant Lachman, mede-initiafnemer van het Milan Summer Festival, voorgedragen om de kern te besturen.

Mairan is geen onbekende in de Haagse politiek; in 2010 was hij één van de campagneleiders van Rabin Baldewsingh in de gemeenteraadsverkiezingen en in 2014 van Rajesh Ramnewash. 

Veel belangstellenden waren op deze ludieke aftrap van VHP Den Haag afgekomen. Santokhi prijkte als een ware held op het Zuiderpark. Zijn aanwezigheid was niet onopgemerkt en hij werd warm onthaalt op het  hoofdpodium, door muziekformatie Aptijt uit Suriname. 

63 REACTIES

 1. zichtbaarheid en financiële steun aan de moederpartij in Suriname behoren tot de doelen van de kernen.

  wij weten intussen wel waar al dat geld vandaan komt …lol


  Maak melding

 2. “zichtbaarheid en financiële steun aan de moederpartij in Suriname behoren tot de doelen van de kernen.”
  Wij weten intussen wel waar al dat geld vandaan komt…lol


  Maak melding

 3. Ik kan je zeggen dat het bedelen door zal gaan. Al is santokhi aan de macht. Tot nu to worden er alleen maa f zieltjes gewonnen en er is nog niets gebeurt. Ik heb persoonlijk een verzoek gedaan aan meneer jaram die ook met santokhi hier is. Hij zou mij bellen maar tot op de d a g van vandaag nooit iets gehoord!


  Maak melding

 4. Nu begint onze klootzak president D,D. Bouterse zijn in het verleden gemaakte fouten in te zien, die zich nu wreken in de huidige tijd en ook in de toekomst. Juist ja, Hij zit gevangen in Suriname . Hoe noemen ze dat? Hij komt zichzelf in de toekomt tegen door zijn in het verleden gemaakte fouten. D.D.B. Jij hebt in het verleden geprofiteerd van de zwakheden van anderen. Denk aan je Soundtruckacties. Nu profiteren anderen van jou zwakheden die je in het verleden hebt opgelopen.. Je kan niet vrijelijk naar het buitenland (ENederland) gaan om reclame voor jouw partij te maken. De Boutisten in Nederland moeten het stellen zonder hun geweldige leider of moet ik zeggen lijder? Ja, dat is ook politiek. jij wordt nu met dezelfde munt terugbetaald en je mag het wisselgeld houden. En let op: de verkiezingen van 2020 in Suriname zal door het buitenland zwaar in de gaten gehouden worden. Reden: de enige manier om de verkiezingen van Suriname in 2020 te winnen is door fraude. Bouterse: je hebt dus weinig ruimte voor fraude. Het is dus voor jou tijd om te gaan. Bedankt voor de pijn en moeite die je gedaan hebt om Suriname te breken.Jij hebt Suriname niet kunnen redden van het door jou gesignaleerd probleem van 2010 Geef anderen dus die kans.


  Maak melding

 5. Wie durft te beweren dat de president van Suriname niet durft te reizen? Kijk hem eens, helemaal in het hol van de leeuw. President Santokhi. Even op de bedeltoer. Een president moet toch wat. Santokhi de held ,de revolutionair ,de onverschrokken soldaat, de visionair en verzetsstrijder. Het voelt goed aan de huid van de beer te verkopen alvorens hij geschoten is. Lang leve de diaspora.


  Maak melding

 6. Santokhi en zijn VHP team doen zo hard hun best voor welvaart, welzijn en een goede reputatie van Suriname.

  Toch denk ik niet dat hij president wordt !

  Bouterse heeft zijn scenario al klaar staan. Bouterse wordt gesteund door Rusland en aan de Sharia gelieerde extremisten. Beide kapitaal krachtige groepen. Zij zullen de verkiezingen sterk beinvloeden / manipuleren. En de niet gebruikte stemmen misbruiken in hun voordeel.

  Bouterse blijft de vloek van Suriname tot zijn dood !


  Maak melding

 7. De Surinamers zijn snel bang te maken. Degene die meester is in bangmakerij is Delano. Dus hij gaat zeker een campagne voeren dat als men op de VHP stemt, het land in handen komt van bbuitenlanders.


  Maak melding

 8. Surinamers zijn het meest labiele volk dat ik ken. Ik heb veel van de wereld gezien en ook in contact geweest met veel volkeren maar zelden zo een lui en goedgelovig volk gezien! Je kan ze werkelijk van alles wijsmaken. Ook dat ze zonder te werken vooruit komen.


  Maak melding

 9. Meneer Santhoki is altijd in Nederland geweest hij komt vaak naar Nederland ,maar wat heeft hij toen ze aan da andere kant zaten voor Suriname gedaan helemaal niks ,nogmaals ik heb geen bewondering voor die hele meneer Santhoki, zijn soort brengen geen land vooruit als jullie steeds beweren zijn soort verkopen percelen in Euro en Dollars net al wat ik zei hebben ze toen percelen geïmporteerd zodat ze in Euro of Dollars mogen verkocht worden ,zijn soort hebben de Camboi’s zijn soort bepalen de koers dus Mensen wie houdt wie voor de Gek ,wat jullie niet weten is niet president draait een land is niet Meneer draait Nederland zijn de Multinational dus en wie hebben de grote Multinational aan hadden daar in Suriname zijn de Hindoestanen ,hun hebben de Monopoly en geen Meneer Bouterse Meneer is Maar een pion van hun ,is net als Amerika is niet Meneer Trump die het Land draaien Houdt het zijn de Joden die bepalen wat er in Amerika gebeurt Meneer Trump is ook maar een Pion .


  Maak melding

 10. @ Gady,

  En dat is nou het probleem, het huidige kiesstelsel is door een racist bedacht.
  Als je in het oerwoud woont, is je stem dubbel waard. 1000 Oerwoudbewoners krijgen meer zetels dan stadsbewoners !!!!
  Inmiddels weten we wat creoolse partijen hebben gedaan met het land !!!


  Maak melding

 11. Ik snap mensen niet die Santhokie bekritiseren…..hij is ten minste geschoold en dat kan ik niet zeggen van de huidige press tevens veelvuldige moordenaar cq allround crimineel..….

  dus men heeft liever een moordenaar aan de macht die op zijn beurt het merendeels van het volk flink laat creperen…

  zegt genoeg over de mentaliteit deze soort figuren…

  vooruit dan maar….nog VIJF….


  Maak melding

 12. Bouterse is ten alle tijden uitgenodigd in Nederland, hij moet tenslotte aan zijn burgerplicht voldoen door zich te melden bij de strafgevangenis in Scheveningen. Ieder mens op aarde moet en zal zijn straf ondergaan indien hij zich ergens aan schuldig gemaakt heeft. Kan iemand mij hier op het forum vertellen waarom DDB hier onderuit moet komen???


  Maak melding

 13. politiek interesseert mij geen moer maar deze man verdiend een kans om iets van su te kunnen maken want met ongeschoolde mensen een land willen besturen gaat nooit goed zoals Rambo het zegt als hij naar het volk luistert dan komt hij in de boeken te staan als een held of hij verkloot het en komt als de zoveelste awarie in te staan


  Maak melding

 14. Wij gaan Suriname opbouwen
  We Surinamers van de Orange movement gaan Suriname opbouwen
  We gaan Suriname weer goed in beeld zetten op de wereldkaart.
  Surinamers van noord – zuid, oost naar west sluit u aan bij de Vooruitstrevende Hervormings Partij

  We gaan samen hard werken op Suriname te maken tot een rechtsstaat, samen met andere politieke partijen die het met Surinamers en de republiek Suriname goed menen. We kennen onze bondgenoten, we kennen onze geschiedenis, we kennen onze buurlanden, we kennen onze gemeenschappelijke geschiedenis en uitdagingen.

  De VHP gaat voor 28 zetels en meer op 28 mei 2020
  Stemt u op 25 mei 2020 voor de VHP!
  Iedere stem telt en iedereen zal naar de stembus moeten gaan voor de goede koers van Suriname en voor de Surinamers.

  Time4Change!
  CS4Pres!

  Wees positief en heb vertrouwen in de VHP. We kennen onze bondgenoten en in Nederland wonen bijna net zoveel Surinamers als erin suriname wonen.

  Suriname en Nederland zijn met elkaar verbonden als een ruiter op een paard. Gemeenschappelijke geschiedenis. Landen en mensen hebben elkaar nodig.

  Surinamers, (jeugdige) kiezers van Suriname wees rationeel, wees kritisch, wees logisch en neem op grond daarvan het juiste besluit. Zie het leven van uw (klein)kids, uw leven en zie hoe het in Suriname toegaat vanaf 25 februari 1980 tot heden. U kunt hierin verandering brengen. Zie wie hiervan de oorzaak is.

  Een democratische rechtsstaat is veel beter dan een dictatuur. Zie wie de vrienden zijn van ddb. Landen als Cuba, venezuela, bolivia, equatoriaal guinee, rusland. Landen waar dictators aan het hoofd staan en het volk in armoede leeft. Suriname onder ddb, ndp gaat ook die wel opgaan. Wees waakzaam en voorkom dat

  Ben ik nou zo slim of bent u nou zo dom?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 15. @@@Boesie-steng
  Ik wil jou corrigeren.
  Het is papa Lachmon een hindoestaan geweest die dat systeem heeft bedacht voor het stemrecht.
  Dus geen evenredigheids stelsel die een democratie toekomt.

  Waarom zo!!!
  Hij had een creoolse vrouw en wilde niet dat de hindoestanen aan de macht kwamen.
  Dus stelde hij een verdeel sleutel op.
  In Paramaribo kieskring 1 woonden de meeste creolen.
  – op 10.000 stemmen 1 zetel
  District suriname kieskring 11 woonden de meeste hindoestanen.
  – op 15.000 stemmen 1 zetel
  – para 500 stemmen 1 zetel
  – coronie 500 stemmen 1 zetel
  – brownsberg 500 stemmen 1 zetel enz.

  Dus het is een hindoestaan geweest die dit systeem heeft gecreeërd en niet een neger. Het is wel diep triest voor woorden, hij is inmiddels overleden maar zijn onkunde legt een zware stempel op de democratie.

  En hij wist zijn hele leven lang de hindorstanen voor het domme te houden, zogenaamd voor hun rechten op te komen, terwijl hij ze allang een biekhari, een bedelaar had gemaakt. Vlak voor de verkiezingen zij hij in massameetings ,,kijk uit voor de nergers want zij komen straks naar je dochters,, om zo hun stem te kunnen krijgen. Zogenaamd vocht hij als het ware om de verkiezingen voor de hindoestanen te winnen, waar hij allang wist dat dit voor hem een onmogelijke zaak was. Het ondemocratisch systeem laat de creolen altijd winnen, hoe gek het ook mag klinken.


  Maak melding

 16. @@@Passant
  Wil je suriname vooruit helpen, dan zou je als eerste de kiesstelsel moeten wijzigen in evenredigheidsstelsel die de democratie tot z’n recht komt. Anders is het een onbegonnen werk.


  Maak melding

 17. @Gady,

  Pas in 2005 werd Santokhi benoemd als minister van Justitie en Politie tijdens het derde kabinet van Venetiaan. Dus hoe jij erbij komt dat hij al in de jaren 90 deel uitmaakte van een regering is een verzinsel van jou. Hou toch op met het vertellen van leugens.
  Je mag Bouterse zijn hielen schoonlikken, maar vertel wel de waarheid.


  Maak melding

 18. Passant de manier hoe jij het zegt dat we het land gaan opbouwen is moeilijker dan je denkt en dat doe je niet met een toverstok in een paar tellen. Je vergeet dat je te maken hebt met ongeschoolde mensen zowel volk als bij de overheid en de jeugd met IQ van een garnaal. Suries willen helemaal niet vooruit en vinden het best zo
  zolang ze hun bami en nasi kunnen eten
  elke dag vinden ze het goed. Men kan bij de overheid niet eens met computers werken en doen alles in schriften schrijven en in schriften weer dingen opzoeken. Mensen van de overheid spelen allemaal geweldig maar qua kennis is het om te huilen. Dus su opbouwen is niet mogelijk en gaat nooit gebeuren met mensen die hersens hebben van een 12 jarig kind met beperkingen. Zal hooguit wat beter gaan maar echt change kun je echt vergeten schrijf dat maar ergens in een schrift op!! Volk heeft teveel achterstand en heeft nergens verstand van su is een eet,vreet en feestland mensen vinden het prima zo en willen niet teveel denken of dingen veranderen , denk daar maar eens over na


  Maak melding

 19. @kale, wat santoki gedaan had toenhij aan de andere kant zat is jou soort aan de juiste kant vd tralies zetten. En vraag maar aan jou soort, de baviaan, wat hij gedaan heeft en stel Santoki niet verantwoordelijk voor alles want hij had geen macht. Jou soort moest vroeger en nu zelfs feesten eten en drinken waardoor zijn vroeger hun percelen aan de andere soort hebben verkocht. Geld wilde jou soort zien toch. Nu kan j jou soort in moengo vragen percelen te verkavelen en deze onder de 10.000srd te verkopen dan kan jou soort dit kopen. Hiermee kan j laten zien dat jou soort geweldig is en de andere niet. 1 ding is een feit dat als de hindoestanen in su niet zo hard hadden gewerkt dan was su nu 2e haiti of erger. Hou je bezig met jezelf te ontwikkelen en niet met hindoestanen te haten. Santoki is momenteel de enige die su vooruit kan brengen stem op hem en profiteer er ook van.


  Maak melding

 20. Kopt helle maal Bert
  En als er iemand opstaat die verandering voor ze wild brengen dan ziet men dat ook niet in men heeft liever een massa moordenaar drugsdealer en corrupte debiel als leider , heel goed van nederland en de VSA dat de geld zendingen zijn tegen gehouden zo pakt men de massa moordenaar en nu nog even de groenten export stil zetten en het strafeis van 20 jaar uit spreken dan zullen we zien wie president word


  Maak melding

 21. Hahaha Boesie-steng je zit niet lekker in je velletje he waar je ook zit ,t is anders geworden in Surinaame en heel veel van jou

  Soort vinden het niet lekker jammer voor jullie .


  Maak melding

 22. men heeft heel veel moeite dat Santokhi z. w in s m e als in het buitenland zo populair is, terwijl die moordenaar drugs baron het hele land in handen heeft toch niks kan bakken.. alle banken zijn al leeg geroofd alle goud van de staat is al verdwenen..
  hij heeft het ka poep volk straat arm gemaakt alles in s me is nu waardeloos geworden, alles dat het land verlaat, wordt buiten de grenzen in beslag genomen..
  vandaag nog lees je in de kranten, dat een Surinamer in India is aangehouden met coca in zijn bezit..
  ze proberen overal in de wereld die spul uit s m e te vervoeren om in Europa wat poen te maken, want ze redden het niet meer..
  die blaka s zijn allata s geworden..

  sorry hoor..


  Maak melding

 23. Problemen zijn niets anders dan uitdagingen. Wat zijn de uitdagingen?
  Alles goed inventarissen en wat alles totale kosten, financiele kant, maar ook andere zkn de rechtsstaat, criminaliteit, eat heeft Suriname te bieden: grondstoffen, kennis, wie is nodig voor welke uitdaging.

  Het buitenland
  – de buurlanden, regio,
  – relatie Suriname – Nederland,
  – India, China, Antillen, Canada, USA, enz.

  – Onderwijs en wetenschappen,
  – werkgelegenheid, kwaliteitsproducten, concurrentie, productie en export, afzetgebieden,
  Transport en logistiek, opslag, automatisering, goed opgeleid personeel, samen werking, joinventures, enz

  Het gaat om dat het Surinaamse Volk weer vertrouwen krijgt en geloof krijgt in eigen kunnen.

  Een volk met eigen waarde, trots en geen bedelaars.

  De VHP gaat daarom voor 28 en meer zetels op 25 mei 2020

  Surinamers, (jonge) kiezers van noord – zuid, oost naar west in Suriname, sluit u aan bij de kernen van de VHP en stemmen jullie op deze partij op 25 mei 2020.

  Chandrikaperkash Santokhi is de Surinaamse Moses die de Surinamers de juiste weg wijsten volgen jullie hem.

  CS4pres!

  Sluit u aan bij de Orange Movement, the movement op de Surinamese people, de juiste richting omhoog. De democratische rechtsstaat, opbouw van Suriname.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs

  Plan van aanpak maken,
  Doelen stellen. De juiste mensen op de juiste plekken en


  Maak melding

 24. Klinkt niet echt overtuigend wat je opnoemde wat er zal veranderen al deze dingen is in su niet haalbaar enigste wat haalbaar is dat de prijzen van levensmiddelen flink zakken, brandstof prijs flink naar beneden en criminaliteit keihard aanpakken met deze drie dingen zou je heel wat mensen mee blijmaken de rest is een mooie droom hoop dat ik over tien jaren kan zeggen je had gelijk maar dat gaat niet gebeuren. Suries vinden deze drie dingen momenteel en in de toekomst belangrijk derest wat je opnoemde wat er zal gebeuren of veranderen zal ze een zorg zijn


  Maak melding

 25. Crisismanagement, Crisisbeheersing, Crisismanagers hebben geen problemen met uitdagingen op te lossen (inter)nationaal.

  De VHP heeft die mensen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 26. Su is het enigste land ter wereld waar men niet eens fatsoenlijk haar eigen moedertaal kan praten als je mensen,ouders,kinderen en leraren hoort praten lijkt het of het buitenlanders zijn in eigen land en daarom kun je echt grote veranderingen vergeten men moet eerst bij deze drie dingen beginnen en dan stap voor stap verder kijken. Je kan bij de mensen niet momenteel aankomen met automatisering , joint-venture etc etc wat je opnoemde deze dingen interesseert ze geen moer omdat het te hoog is gegrepen voor hun kan nog uren doorgaan maar hopelijk is het duidelijk


  Maak melding

 27. Dingen die je opnoemt ga je de nieuwe kiezer niet mee overtuigen en dat is een hele grote fout je moet taal van het volk spreken en geen Alien Taal. Zolang je deze drie dingen niet duidelijk kan maken aan het volk kun je nieuwe kiezers vergeten


  Maak melding

 28. Suriname is skeer, criminaliteit is hoog, geen normen en waarden, geen werkgelegenheid, chaos.

  Alle politieke partijen moeten nu al bezig zijn hoe ze de crisis die ddb, ndp veroorzaakt heeft gaan oplossen na 25 mei 2020 om de kiezers en Surinamers weer met hun plan van aanpak weer vertrouwen en hoop te geven.

  De NPS, VHP enz, hebben het al keer op keer bewezen tijdens de periodes tussen 25 februari 1980 en heden, wanneer zijn in de regering zitten, dat zij orde op zaken kunnen stellen. Zij kunnen het, want dat hebben ze al vaker bewezen.

  Er moet verandering komen en daar gaat het om, de juiste richting omhoog.

  Zo eenvoudig is het.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 29. Hoe wil je problemen gaan oplossen of nieuwe ontwikkeling gaan voortbrengen als de staatskas leeg is als je erin kijkt zal je de hell zien en hopelijk verschroeit je gezicht niet. Gewoon starten met deze drie dingen dan verder kijken om de drie dingen te realiseren hoef je geen rocket scientist te zijn toch…. Prettige avond


  Maak melding

 30. Gelet op dat NPS, VHP ea het al bewezen hebben om tussen 25 februari 1980 tot heden in de period dat ze in de regering waren het hebben opgelost en orde op zaken hebben gesteld zegt meer dan genoeg dat je een koe moet zijn om hen het vertrouwen niet weer te geven om het weer te doen.

  De VHP heeft mij voorkeur om de leiding te hebben omdat ze op dit moment de politieke partij is die de grootste oppositiepartij is met de juiste personen met de juiste kwaliteiten, CS de juiste uitstraling heeft, capaciteiten en juiste persoonlijkheid het heel goed doet om de kar te trekken, nationaal en internationaal en ook goede buitenlandse contacten heeft oa, met Nederland en India, USA, enz.

  Jij hebt heel veel uit leg nodig.

  Ga je verdiepen hoe nieuw front toen zij aan het bewind was tussen 25 februari 1980 en heden, hoe ze orde op zaken hebben gesteld en Suriname weer heel goed op de kaart hebben gezet. Ervaring, kennis hebben ze om dat te doen, dat hebben ze meer dan eens bewezen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 31. Sinds 1980 tot heden is weinig gebeurd maar dat zien we beiden anders. Uitleg heeft iedereen nodig. Zoals jij met de punten aankomt zo praat elke partij eenmaal aan de macht is het zoals gewoonlijk weer zakken vullen of gaat het anders worden straks!!!!!!


  Maak melding

 32. Het komt wel goed!

  Tracht in te zien dat Nieuw Front keer op keer orde op zaken had gesteld in de periode dat ze tussen 25 februari 1980 tot heden in de regering was. ddb, ndp dé njam a moni bakka telkens. ddb, ndp na poor laai, dood en verderf, moord, bedreiging, zelf verrijking, grote werkloosheid, uitverkoop, grote criminaliteit, gewoon armoede en ellende veroorzaken ze. Het is gewoon een vloek van ddb, ndp, paarse vervloekte kakkerlakken

  El Vene – Ram Sarjoe ea ( Nieuw Front) heeft op 25 mei 2010 meer geld in kas van Suriname achter gelaten dan Suriname op 25 november 1975 van Nederland had gekregen. Suriname moest dit geld die ze van Nederland gekregen hadden in 15 jaren besteden. Het geld dat El Vene – Ram Sardjoe voor ddb op 25 mei 2010 had achter gelaten, was binnen 5 jaar op.

  CS is de juiste man en de VHP is op dit moment de politieke partij die de leiding het beste kan hebben in Suriname om nationaal en internationaal Suriname omhoog te helpen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 33. Dat al het geld verdwenen is dat is wat zeker is daarom was het beter geweest als ze er iets ermee hadden gedaan dan konden ze nu trots zijn en was het nu niet zover gekomen want geld hebben en bepaalde dingen niet aanpakken dat gaat je kop kosten en dat is wat er is gebeurd het volk wil zien en voelen dat er wat gebeurd in het land. ( ze hebben de domste keuze gemaakt om voor de nu heersende sjeiks te kiezen maar wat wil je met ongeschoolde mensen die niet eens de eigen geschiedenis kent) Anno 2019 kan men nog steeds de stroomvoorziening niet garanderen in het land wat constant uitvalt dus het nieuwe Dubai is nog ver te zoeken


  Maak melding

 34. Afbreken is gemakkelijker dan opbouwen dat is wat erin de jaren vanaf 25 februari 1980 tot heden in Suriname is gebeurd.

  ddb heeft veel afgebroken en de regeringen van Nieuw Front hebben een in mens prestaties geleverd om weer op het nulpunt te komen en er weer hoop en vertrouwen was voor de republiek Suriname en de Surinamers. De kans om dit voor verdere opbouw voor te zetten heeft het nieuw front niet gehad, omdat ddb vanaf 25 mei 2010 weer aan de macht krijgt. Gevolg weer afbraak.

  Het gaat niet om het enige belang van die pikin ingie booi,ka, nl uit de gevangenis blijven, maar om het algemeen belang van het Surinaamse Volk en de republiek Suriname. Dat moeten de Surinamers goed begrijpen en inzien.

  Boen Sari sTory!

  Hopelijk dat de Surinaamse kiezers nu rationeel zijn, kritisch zijn, logisch zijn en het juiste besluit nemen voor hun (klein)kids, zichzelf en de republiek Suriname, waardoor Suriname en de Surinamers (inter)nationaal goed op de wereldkaart kunnen worden gezet.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 35. @passant

  Het merendeels van het volk tranga jessie wreed…
  De jaren 80 toen we OA uit jampotten moesten drinken (oa warung)zijn ze vergeten, en of drinken uit plastic zakjes met een halve rietje, schaarste aan ALLES.
  Vervolgens gaan ze weer de kont likken van de moordenaar ondanks dat deze moordenaar debet is geweest aan het faillissement van SU.
  Ik durf te wedden dat indien Santhokie press wordt hy binnen de kortste tyd weer zal moeten vertrekken want hy MOET gaan saneren wat het volk niet wilt. Dezelfde mensen die dus nu het vertrek van de moordenaar eisen gaan op termijn ook het vertrek van Santhokie eisen zodra hy met het saneren gaat beginnen..

  Ik hoop dat ik het fout heb…time will tell


  Maak melding

 36. Roy het hele systeem is corrupt en verrot gaat een hele moeilijke taak worden vriendjes politiek is net als een virus en moeilijk te elimineren net als corruptie. CS schreeuwde bij de afgelopen verkiezing dat hij keiharde bewijzen had tegen de sjeik dat hij in cassave poeder zat heeft iemand ooit een bewijs gezien… nope. Net voor de verkiezingen zat hij constant in Ned met zijn diaspora gezeik dat zegt mij genoeg dat er wat onder tafel is gebeurd zeg eerlijk je wil pres worden dan zit je in Ned i.p.v. in su net voor de verkiezingen. Hopelijk zie ik het verkeerd maar zal er zeker niet veel naast zitten. Zelfs nu hoor je amper iets van hem wel beetje vreemd toch. Something smells like shittttt


  Maak melding

 37. Is chan nu gekker geworden om te gaan mobiliseren aan de mensen die geen stemrecht hebben in suriname. Onze VOLKSPRESIDENT blijft nog Jaren President en Chan gaat Jaren dromen voor zo’n post. 2010 is hij afgewezen, 2015 hetzelfde . Nu zoekt hij zetels in het binnenland en buitenland??????????
  Schaamteloos figuur. O ja olifanten mogen ook niet stemmen.
  Gajadien maakt ook klaar voor de post van First Lady.
  RARE FIGUREN en niet te vergeten racisten bij elkaar. Na stemmen worden ze traditioneel weer een echte hindoestaanse partij.


  Maak melding

 38. Fake ray als het je niet aanstaat ga naar Ghana sinds kort zijn daar de deuren geopend voor mensen die zich altijd slachtoffer voelen en liever gebraden vleermuis eten..veel plezier in het beloofde land


  Maak melding

 39. Ik ga pas slapen als ik zeker weet dat je in Ghana het beloofde land voor alle mensen die zich zielig en slachtoffer voelen bent aangekomen je hut nummer is 13 naast de schijtput van het dorp


  Maak melding

 40. Chan wilt afschaffing visum. Nl gaat die bron van inkomsten niet laten gaan. Toen Venetiaan met deze Chan aan het bewind was, zelfde sprookje.
  Chan is nu euro gaan halen voor zijn eigen zak
  Vhp zal nooit meer dan 10 zetels krijgen. Iedereen wee dat deze man een racist is. Zelf vhpers haten hem.
  Hij droomt van Presidentschap maar het gaat bij een droom blijven.


  Maak melding

 41. @ Wendy: Chan wilt afschaffing visum. Nl gaat die bron van inkomsten niet laten gaan.

  De visumplicht voor Surinamers is ingevoerd om te voorkomen dat Suriname leeg zou lopen omdat na de onafhankelijkheid iedereen, vooral mensen die gestudeerd hadden, naar Nederland kwam. Zou men het niet gedaan hebben dan zouden er in Suriname alleen nog maar mensen overgebleven zijn die niet in staat waren een ticket te kopen, de mensen dus waar je niet veel aan hebt om het land op te bouwen. Gezien de situatie in Suriname is men blijkbaar toch te laat geweest, helaas.
  Dat Nederland op die paar centen van de visums zit te wachten is te belachelijk voor woorden. Op een nationaal inkomen van meer dan 700 miljard euro maakt het echt minder dan niets uit. Waarschijnlijk is het net genoeg om de kosten te dekken. Voor Suriname echter is het een heel andere zaak. Daar zijn de visuminkomsten wel een substantieel deel van de overheidsinkomsten.
  Als men wil dat Nederland de visums voor Surinamers afschaft dan zal Suriname de visums voor Nederlanders moeten afschaffen. Dat zal men dus nooit doen.


  Maak melding

 42. Santokhi, gaat niet bedel. Hij is nu naar voren getreden, zonder angst.
  Hij weet waar hij moet zijn.
  Hij is slim en kent de geschiedenis.
  Hij heeft in ieder geval mijn zegen.

  De groeten,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.