Nieuw voertuig politie Suriname zwaar beschadigd

20
Nieuw voertuig politie Suriname zwaar beschadigd

Een van de nieuwe politievoertuigen van het Korps Politie Suriname staat zwaar beschadigd geparkeerd voor het politiebureau Corantijn in het district Nickerie. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het voertuig betrokken raakte bij een zwaar ongeval in de buurt van de back-track route.

Van welke post het voertuig is, is nog onduidelijk. Er is nog geen officiƫle informatie beschikbaar, dus later meer.

20 REACTIES

 1. Auto is na een wasi netjes op bureau gezet anders zou men gaan denken dat het in de sloot is beland nadat controle over stuur is verloren door hoge snelheid


  Maak melding

 2. Boerikie’s moeten gewoon boerikie ’s wagen rijden, en geen auto besturen !
  Alle schade die veroorzaakt wordt, moet de burgers ophoesten en niet de overheid.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Een ongeluk schuilt in een kleine hoek. Wel vervelend dat de schaarste vervoersmiddelen van de politie kapot gereden worden.
  Straks moet er weer om een gift gesmeekt worden bij China om het wagenpark van de politie op peil te krijgen.


  Maak melding

 4. Ze kunnen toch niks heel laten …Hey een gegeven paard met je niet in zijn bek kijken toch…je zit dat het beestje niet te temmen is…vol uitgeschoten …laat baas het maar niet zien…


  Maak melding

 5. Een tijdje terug moesten buschauffeurs verplicht op een cursus defensive driving met als doel om verkeersongelukken te voorkomen. Hopelijk geldt dat ook voor politieagenten die een politieauto besturen en als dat nog niet het geval is dan s.v.p zo snel als mogelijk invoeren.


  Maak melding

 6. Het is wel vreemd dat er in Suriname geen openheid van zaken is. Het zou getuigen van transparantie en goed bestuur als zaken als deze openlijk met het publiek gedeeld werden. Deze gang van zaken past in het beleid van de huidige regering. Gewoon een samenraapsel van door een misdadiger , moordenaar drugsdealer gevormde zielige burgers. Volk van Suriname U heeft het recht in eigen hand gewoon wegstemmen deze rotzooi in mei 2020.


  Maak melding

 7. Iemand heeft het voertuig op een kruising aangereden? Daar is links verkeer dus als de agent zelf op een kruising geen voorrang zou verlenen dan zou de auto van links geramd zijn en dus links beschadiging hebben.


  Maak melding

 8. Neen, dat weet ik uit eigen ervaring. Iets wat je gratis krijgt heeft in de ogen van de ontvanger geen waarde. Men gaat niet met de nodige voorzichtigheid mee om. Ik heb vaak mensen in nood gratis geholpen. Ik hoef u niet te zeggen dat ik achteraf spijt kreeg van mijn goede en sociale bedoelingen. Mijn motto: gratis is in de ogen van de ontvanger inferieur en dus waardeloos. Vandaar een soort afbraak gedrag.


  Maak melding

 9. Heel erg hoor dat zo kort na aanschaf zo’n schade…..er moeten harde maatregelen vanuit de leiding komen.En voorstel dat er op elk voertuig te lezen moet zijn van welke post elk voertuig is,ook op het dak zou een volgnummer moeten zijn,(communicatie voertuig en helicopter,bij achtervolging)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.