Jongeman te water geraakt en vermoedelijk verdronken in Suriname

11
te water geraakt

Een jongeman is zaterdagochtend te water geraakt in het district Nickerie en vermoedelijk verdronken. De jongeman in kwestie was bezig te werken bij de Hazardsluis en is op een bepaald moment uitgegleden en in het water van het Larecokanaal belandt. Daarbij zou hij zijn meegenomen door de stroming en in de diepte zijn verdwenen.

Het Larecokanaal is rechtstreeks verbonden met de Nickerierivier. Vermoedelijk is de tiener door de stroming meegenomen naar de rivier. Een zoekactie is op touw gezet maar heeft tot op het moment vaan schrijven niets opgeleverd.

De Surinaamse politie heeft nog geen officiële informatie vrijgegeven. Later meer.

11 REACTIES

  1. Heel triest. Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden en vrienden van deze jongeman. Heelveel sterkte famirie. Wie dit soort werkzaamheden verricht moet toch ook minimaal kunnen zwemmen ? Maar ja dat is achteraf gepraat nu. Nogmaals sterkte.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.