VIDEO: Auto in trens in Suriname

8

Deze auto belandde donderdagavond in een trens na een verkeersongeval. Volgens onbevestigde berichten waren er twee voertuigen bij het ongeval betrokken. Beiden reden over de Frederikshoopweg gaande in de richting van het Magentakanaal. Door tot nu toe onbekende reden zouden ze ook beiden in de trens terecht zijn gekomen.

Voordat ze in de trens belandden zouden ze ook nog een EBS elektriciteitsmast hebben geramd. Twee personen zijn per ambulance voor behandeling vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp in Suriname.

De voertuigen liepen behoorlijk schade op zoals te zien is in het filmpje. Er is nog geen officieel bericht van de Surinaamse politie, dus later meer.

8 REACTIES

 1. Waterkant denkt dat ze CNN van Suriname zijn, het meer sensatie nieuws.

  Edit via Waterkant:
  Whaha maar je neemt de moeite te lezen en ook nog te reageren. Dan ben jij die oen toch?  Maak melding

 2. Alweer rijden zonder of vals rijbewijs,roekeloos hard rijden of onder invloed, ook geen voorrang verlenen als het moet en zo blijven door gaan achterdochtige Surinamers.Wat een prestatie mijne mensen.Een ander kant van het verhaal is dat dit hele land door satans bestuurd wordt.Betreurenswaardig… zijn ook 2 mensen gedood (Iamgold avontuurtje).


  Maak melding

 3. Nu is de tijd aangebroken om ezelskarren aan te schaffen. De regering hoort het goede voorbeeld te geven. Laat Bouta en consorten het goede voorbeeld geven. Ezels voor de vrouwen en ezelinnen voor de mannen.
  Dan zijn ze klaar. Waterbakken en vers gras voor de ezels. Geen benzine en ander gedoe. Elke dag de ezels liefde vol borstelen. 1x per maand de dierenarts langs laten komen voor uitgebreide controle.


  Maak melding

 4. Beste lui van de Waterkant, hoe je het went, keert of draait @”Times for Kranti” heeft gelijk.

  De mening van Times for Kranti of anderen over de inhoud van onze artikelen boeit ons niet. Het is heel simpel: je bent niet verplicht om waterkant te bezoeken of artikelen te lezen. En bevalt het niet ga dan lekker weg. Er zijn genoeg andere sites of begin zelf een site. Wij schrijven wat we willen en hoe we dat willen. En dat doen we al 20 jaar.


  Maak melding

 5. Kritiek hebben op de artikelen van Waterkant??? Maar elke dag als een verslaafde er van genieten en als hersenloze randdebielen erop reageren. Niemand is verplicht ze te lezen.🤣🤣😅


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.