Automobilist zonder rijbewijs vast na aanrijden fietser

12
Automobilist zonder rijbewijs vast na aanrijden fietser
Foto: Waterkant Archieffoto

De politie in Suriname heeft afgelopen weekend de 23-jarige autobestuurder Kevin H. in verzekering gesteld. De man verleende geen voorrang aan een fietser op de kruising van de Boni- en de Dovenstraat en reed hem aan. Het politioneel onderzoek wees uit dat Kevin niet in het bezit is van een rijbewijs.

Het slachtoffer, de fietser H.L., werd na de aanrijding overgebracht naar de RGD polikliniek te Geyersvlijt. De heer H.L. was zwaar gewond geraakt en medische hulp bleek van grote noodzaak te zijn. Nadat het slachtoffer op de polikliniek was behandeld is hij per ontboden ambulance afgevoerd naar en ter verpleging opgenomen in het Surinaamse Academisch Ziekenhuis.

De bestuurder werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Geyersvlijt. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Kevin, K. in verzekering gesteld, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

12 REACTIES

 1. Goed zo politie. Optreden tegen wangedrag in het verkeer. Zelfs lijken zijn niet meer veilig in hun graf, helemaal daar word op ze geloerd door diverse automobilisten .


  Maak melding

 2. Wat ik niet snap, waarom moet men eerst naar een polikliniek om daarna naar een ziekenhuis te gaan. We hebben het hier over Paramaribo. Waarom niet direct Ziekenhuis??


  Maak melding

 3. Mijn vraag is waarom wordt er zonder rijbewijs gereden?? Het DNA Cabaret neemt nutteloze wetten aan waarom neemt men geen wet aan die rijden zonder rijbewijs gelijkstaat aan 20 jaar Brommen in Hotel Santo Boma , want rijden zonder rijbewijs ( velen kennen de verkeersregels niet) maakt een auto tot een dodelijk wapen , Zo’n wet heeft meer prioriteit dan Notarissen te laten stoppen met 67 jaar


  Maak melding

 4. Blijkbaar is het zo dat de meeste Surinamers achter het stuur in een fysiek en mentaal slechte conditie verkeren. Anders zou ik al die ongelukken in het verkeer niet kunnen verklaren. Een ziekelijk volk?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.