Personeel Adek vandaag in actie vanaf 10.00 uur

10

Het personeel aangesloten bij de Werknemers Federatie Universiteit heeft besloten om vanaf vandaag om 10.00 uur in actie te gaan. De bond is boos omdat niet iedereen zijn salaris, vakantiegeld, TWK tegoeden en het geld van de overeengekomen afkoopregeling heeft ontvangen.

Suneel Soekhnandan, woordvoerder van de WFU, zegt dat de gemaakte afspraken over tijdige uitbetaling, weer niet zijn nagekomen door het Universiteitsbestuur. “Afspraak is dat op de laatste dag van de maand om 12 uur in de middag iedereen over zijn of haar geld moet kunnen beschikken, ongeacht welke bank dan ook. Het geld is van de maand weer laat afgedragen aan de bankinstellingen, waardoor niet een ieder nu over zijn geld beschikt”.

De woordvoerder zegt dat het probleem zich elk maand steeds herhaalt en dat niet meer geaccepteerd zal worden onder geen enkele voorwaarde. “Iedereen krijgt optijd hun geld maar bij ons is het steeds weer laat en dat moet ophouden. De WFU blijft in actie totdat iedereen over zijn of haar geld beschikt bij de verschillende banken. Bij ons geldt samen uit samen thuis en het Universiteitsbestuur weet dat”.

De leden van BP MWI,CWO en Bond TAPU beginnen om 10.00 uur met fysieke acties nabij de ingang van de universiteit aan de Leysweg. Daar zal verder besproken worden over de vervolg stappen.

10 REACTIES

 1. Wederom staken en ga zo door. Jullie pres zal binnen no time van de bosje brug gaan springen. Hij raakt langzamerhand aan het eind van zijn Latijn.


  Maak melding

 2. Alweer? En het gaat zo goed met Suriname. Volk van Suriname : jaag deze klote regering weg.
  en Mokro: paars houdt niet van goed opgeleide mensen. Adek is voor paars een struikelblok. toen DDB aan de macht kwam had hij ADEK toch gesloten.


  Maak melding

 3. @Mokro,

  Het zijn ook alleen maar stomme dieren zonder hersenen en zonder moraal, die op de Ndp stemmen, daarom is die partij zo groot geworden, er zijn er teveel van, van dit soort, helaas, en het meest droevige is nog, dat er marrons op deze criminele rotzooi stemmen, terwijl die moordenaar verantwoordelijk was voor die slachting in Moiwana.


  Maak melding

 4. Hij heeft toen zoveel geleerde mensen vermoord o.a. Universiteitsdocenten in 1982. Deze gasten zijn dus een soort “trefoe” voor Bouterse . Bouta is een zeer incompetente leider, inclusief zijn loyalisten. Sinds hij aan de macht is , heb nooit gehoord van korte- , middel lang en lang termijn planningen, alles wordt bepaald in de ochtend wanneer hij wakker wordt. Siki mang !


  Maak melding

 5. A K. sa dé na ddb (h)e(a)de wan boen cookook Watra Dé O poer in djin!

  Vooruitstrevende Hervormings Partij gaat bij de Algemene En Geheime DNA-Verkiezingen op 25 mei 2020 voor 28 of meer zetels voor de DNA
  Surinamers van Noord, Zuid, Oost, West in de republiek Suriname sluit u massaal aan bij de VHP en stemt u voor een het goede in Suriname. Redden jullie Suriname van de vervloekte ddb, vervloekte ndp-adviseurs vervloekte ondersteuners.
  Time4Change!

  Leve:
  – CS4Pres!
  – achterban van de VHP en huidige oppositieleden en andere buiten politieke partijen en achterban die er ook bij kunnen zijn om met Coalitieregering te vormen op 26 mei 2020 in de republiek Suriname.
  – Diaspora, Bevriende landen/bondgenoten die met hun kennis, kapitaal, ervaring hun Marschalplan ook voor de opbouw van Suriname en de Surinamers gaan zorgen. Let op! Landen en mensen hebben elkaar nodig in de wereld.

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Met de Marschaphulp hield de USA West- Europa weer op te bouwen na de Tweede Wereldoorlog, Ook hielp de USA Japan weer met haar opbouw na de Tweede Wereldoorlog.

  Ronald Venetiaan en Ram Sarjoe ( Nieuw Front) heeft er keer op keer voor gezorgd als ze in de tussen tijd aan de macht kwamen dat sinds ddb op 25 februari 1980 toen ddb de communisten de staatsgreep gepleegd hadden in Suriname het weer met Suriname goed ging. ddb, gezin njam a moni bakka en nu zal de VHP de kar trekken dat het wel weer met de economie, financiën, welvaart, welzijn, democratische rechtsstaat van Suriname goed komt.

  Suriname en Nederland zijn met elkaar verbonden als een ruiter op een paard. Er wonen in Nederland net zo veel Surinamers als erin Suriname leven. De Diaspora zal haar bijdragen leveren aan de opbouw van Suriname.

  Venetiaan – Ram Sardjoe hadden op 25 mei 2010 net zoveel geld voor ddb, ndp, achter gelaten als Nederland Suriname gegeven had bij de onafhankelijkheid op 25 november 1975 en 15 jaar in Suriname kon worden uitgegeven. ddb, ndp-adviseurs hebben dit geld binnen 5 jaar opgemaakt. Sranan Skeer.

  El Vene – Ram Sarjoe wisten uit de natuurlijke hulpbronnen gelden de schulden die ddb had gemaakt af te lossen met inkomsten uit de bauxiet ea gelden en ondersteuning van Nederland en een grote lening te nemen en orde op zaken te stellen.

  ddb is niet in staat nog met de diaspora, noch met geen enkele land orde op de schulden van Suriname te stellen. ddb is gewoon een loser. po(o)r Lai! Opzouten ddb, gezin ddb, ndp-adviseurs. Liever vandaag dan morgen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 6. Na 26 mei 2020 gaan we ddb die in Nederland een gevangenisstraf van 11 jaar moet uitzitten ruilen met Nederland voor ontwikkelingsgelden voor Suriname.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.