Autobestuurster drukt op gas in plaats van rem en rijdt graf kapot

33
Autobestuurster drukt op gas in plaats van rem en rijdt graf kapot

Een autobestuurster heeft vanmorgen een graf op een begraafplaats in Suriname kapot gereden. Het graf raakte beschadigd aan de zijkant. Ook brak het deksel in stukken en stortte in het graf. Dit gebeurde net na de inrit van de Marius Rust begraafplaats aan de dokter Sophie Redmondstraat. Op onderstaande foto, die via Facebook werd gedeeld, is te zien hoe de auto bovenop het graf eindigde.

Enkele beheerders en dragers van de begraafplaats vertelden aan de Waterkant verslaggever dat de vrouw haar voertuig naar achteren reed om te keren op het terrein. Tijdens het achteruit rijden drukte zij per ongeluk op het gaspedaal in plaats van de rem. Hierdoor ‘vloog’ het voertuig naar achteren en kwam gedeeltelijk op het graf terecht.

De medewerkers lieten weten dat het aangereden graf niet gebruikt wordt, maar gewoon leeg is. Het voertuig raakte licht beschadigd. De autobestuurster liep geen verwonding op.

33 REACTIES

 1. Graf is leeg! Graf wordt NIET gebruikt!
  Snap niks van dit verhaal.
  Is het een lege kelder?
  Dan spreek je toch niet over een graf of wel.
  Ben niet alwetend.
  In ieder geval deze dame mag van geluk spreken.


  Maak melding

 2. Huh: rem is rem en gas is gas. Deze bestuurder weet het verschil tussen links en rechts dus ook niet, vandaar dat surinaamse rij-instruceurs vaker andere links zeggen, als ze linksaf instrueren en de leerling rechtsaf slaat. Andere links naar andere links hoor je ze dan schreeuwen. Deze bestuurder werd door een bakru geleid. Rust lekker op je zachte kussen, voor nu.


  Maak melding

 3. Als ze het verschil tussen rem en gas al niet meer weet moet ze maar gaan lopen. Hoor je vaak bij dementerende dat ze gassen i.p.v remmen. Gevaarlijk!!!


  Maak melding

 4. @Arlet 1 augustus 2019 at 21:46
  Of het nou een lege grafkelder was of een bestande, Surinaamse begraafplaatsen zijn niet toeganklijk voor auto`s. U had zeker weer haast zoals altijd wij hier op WK.net lezen, of u verloor de controle over de stuur, of u bent niet volwaardig rijbevoegd, i.p.v. te te remmen gas te geven, stel dat er een kind achter stond.


  Maak melding

 5. Gelukkig dat deze helldriver niemand heeft aangereden. Hoe in hemelsnaam kent ze t verschil niet tussen een rem- en een gaspedaal. Stel dat er een voetganger achter het voertuig liep???? Wat dan???
  Is ze wel in het bezit van een geldig rijbewijs?? Is dat onderzocht??? Zulke mensen moeten goed gescreend worden.
  Erg hoor!!!!!!!


  Maak melding

 6. Was een voorproefje hoe je in je eigen graf kan inrijden en rest treedt vanzelf in werking. De familie hoeft niet aanwezig te zijn. Einde oefening.


  Maak melding

 7. @ Karmalatie.

  Als je goed had gelezen dan zou je dit niet schrijven, in de eerste plaats het is een dame dus, het is een bestuurster ! Wat het tweede alinea betreft laat ik aan jou over, welke bakroe’s daar waren.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. De volgorde klopt niet. Die vrouw heeft niet per ongeluk op de gas getrpat, ze is gewoon vergeten de schakeling weer op vooruitrijden te zetten.
  Ze schakelde voor achteruitrijden
  Reed achteruit
  Trapte op de rem
  Schakelde voor vooruitrijden of is dit vergeten of er is iets misgegaan
  Trapte op de gaspedaal om vooruit te gaan.

  Maar aangezien de auto nog in de achteruitstand stond, vloog het naar achteren, tegen het graf aan.


  Maak melding

 9. Zelf de doden zijn niet veilig voor onze wereld beroemde Hell Drivers
  we moeten gaan evolueren en net als een spin ogen rond ons hoofd hebben
  want om uit te kijken voor onze HELL DRIVERS


  Maak melding

 10. Een Muur om een begraafplaats is in vele geciviliseerde landen waar men zich netjes aan de verkeersregels houd NUTTELOOS ..
  kijk zij die buiten zijn willen er NIET in , maar zij die binnen zijn kunnen er niet naar buiten , dus normaal gezien is die muur nutteloos
  In Suriname hebben we een extra dikke muur van gewapend schokbeton nodig , om de doden wat veiligheid te kunnen bieden , want onze HELL DRIVERS zijn wereld beroemd


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.