16-jarige jongen verdronken in Suriname

13

Een 16-jarige jongen is dinsdag verdronken in het binnenland van Suriname. Het ongeval vond plaats in het dorp Kajapatie in het Boven-Surinamegebied, meldt de Surinaamse krant Times of Suriname.

Volgens de krant was de tiener op een bepaald moment niet te zien waarna er een zoekactie op touw werd gezet. De slippers van de tiener werden daarbij langs de oever aangetroffen. Zo ontstond het vermoeden dat hij in het water moest zijn en daarna is verdronken. De jongen was een epilepsiepatiƫnt.

De politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Zijn ontzielde lichaam is intussen geborgen. Een ingeschakelde arts heeft de dood officieel vastgesteld. Het lijk is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Het lichaan vertoonde geen teken van misdrijf.

13 REACTIES

 1. @Surinamer

  Die watra ma was er voor de mensen, het is haar domein. Dus mensen moeten respect hebben voor het gebied en niet zomaar gaan zeuren op plaatsen en achteraf gaan huilen. De jungle is niet voor zwakkelingen, teri a presi fosi yu go dape.


  Maak melding

 2. passant 2 augustus 2019 at 14: 09
  @Surinamer

  Die watra ma was er voor de mensen, het is haar domein. Dus mensen moeten respect hebben voor het gebied en niet zomaar gaan zeuren op plaatsen en achteraf gaan huilen. De jungle is niet voor zwakkelingen, teri a presi fosi yu go dape.

  Ik zou het toch beter vinden om misverstanden te voorkomen berichten onder een eigen nickname te plaatsen. Hierdoor dat Surinamer e/o anderen niet van uitgaan dat ik op zijn bericht gereageerd heb met de bovenstaande posting.

  Aan Surinamer
  Wat ik geschreven heb, heb ik geschreven en meer hoef ik er niets meer of minder aan toe te voegen en wat jij geschreven hebt is jouw mening. Ik ben er klaar mee.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. Watra ma? You MMP!!
  Hersenloze idiote domme opmerkingen. Respect is het te zoeken hier,maar wat wil je dan. Het zijn altijd dezelfde domme sukkels die reageren hier alsof ze geen werk hebben en niks anders te doen hebben.šŸ–•šŸ½


  Maak melding

 4. R.i.p. jongeman. Niet alleen voor watra ma moet je respect maar voor het hele natuur. God heeft de aarde gecreƫerd dus de aarde is voor ons allen. Dus laat watra ma en pa met rust en gebruik j verstand. De controle op de zieke jongen was er niet en dat is jammer. De jongen is er niet meer en de ouders zitten er nu mee en dat is voor hun al een grote straf. Het had niet zo gehoeven. Sterkte voor een ieder met dit verlies. Iedereen moet zijn tijd op aarde uitzitten en misschien was het voor hem wel de tijd. Wie weet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.