VIDEO: Twee woningen binnen 24 uur volledig afgebrand in Suriname

3

De rode haan heeft binnen 24 uur twee keer gekraaid. In beide gevallen ging het om een woningbrand. De brandweer heeft geen van de woningen kunnen redden, beide zijn volledig afgebrand.

De eerste woningbrand vond maandagavond rond 22.00 uur plaats aan de Somariastraat te Zorg & Hoop. Een woning op hoge neuten is daarbij compleet vernietigd door brand. De brandweer had de brand binnen een half uur onder controle. Het bovenste gedeelte van de woning stortte daarbij in. De bewoner zou niet thuis zijn geweest, maar was op het werk ten tijde van de brand. Hieronder een live verslag van de brand:

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/403679860497859/

De tweede woningbrand vond dinsdagmiddag rond 16:30 uur plaats aan de Parelvisweg, een zijstraat van de Botromankiweg te Livorno. Een laagbouw houten woning is daarbij totaal afgebrand. Een oma was met haar twee kleinkinderen thuis op het moment van de brand.

Volgens de eerste informatie was de oma buiten op het erf bezig en de kinderen waren in het huis. Op een gegeven moment renden de kinderen uit de woning en sloegen alarm over vlammen in het huis. Het vuur verspreidde zich heel snel over de woning, waarbij alles verloren is gegaan. De brandweer kon bij aankomst slechts nablussings werk verrichten. De woning was niet tegen brand verzekerd. Het onderzoek naar de oorzaak in beide gevallen duurt voort. Hieronder een kort filmpje van de woningbrand aan de Parelvisweg:

3 REACTIES

  1. Ik hoop dat de eigenaren een brandverzekering hebben afgesloten.
    Verschrikkelijk was hier gebeurd in ons land. Zijn er pyromanen bezit????


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.