Roué Verveer terug met Surinaams gesproken show

1
Roué Verveer zelf naar Suriname om kaarten voor zijn show te verkopen
Roué Verveer - Foto Raúl Neijhorst

Na het grote succes van Typisch Surinaams (2013) en Tjar a lobi (2016) keert Roué Verveer terug met een gloednieuwe Surinaams gesproken stand-up comedy show genaamd Verveer Tori. Te zien in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam!

Met Typisch Surinaams en Tjar a Lobi stond Roué maar liefst zeventien keer in de Nederlandse theaters. Hij wist tienduizenden bezoekers geheel in het Surinaams te vermaken met alle gekkigheid en fatu’s die wij van hem gewend zijn. Verveer Tori is inmiddels waanzinnig goed ontvangen in Suriname en binnenkort in Nederland te zien.

Met gastoptredens van Murth Mossel en Jörgen Raymann wordt het weer een echt Surinaams feestje!

Shows:
26 oktober – 19:00u en 23:00u
World Forum, Den Haag

16 november – 19:00u en 23:00u
Nieuwe Luxor, Rotterdam

17 november – 15:00u en 20:00u
RAI, Amsterdam

De kaartverkoop start donderdag 1 augustus om 10:00u via roueverveer.nl
Let op: Surinaams gesproken en de show begint op tijd!

ATTENTIE‼️ATTENTIE‼️“Verveer Tori”, mijn 3e Surinaams gesproken🇸🇷 stand-up comedy show is binnenkort te zien in AMSTERDAM, DEN HAAG en ROTTERDAM🎉🎉Shows:🔹26 oktober – 19:00u en 23:00uWorld Forum, Den Haag🔹16 november – 19:00u en 23:00uNieuwe Luxor, Rotterdam🔹17 november – 15:00u en 20:00uRAI, AmsterdamDe kaartverkoop start donderdag 1 augustus om 10:00u via www.roueverveer.nlLET OP: SURINAAMS GESPROKEN🇸🇷en de show begint op tijd‼️#LeefEnLach #VerveerTori #ASanOwBossss

Geplaatst door Roue Verveer op Woensdag 31 juli 2019
- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.