VIDEO: Dc en delegatie uitgescholden door boze menigte te Brokopondo

47
VIDEO: Dc en delegatie uitgescholden door boze menigte te Brokopondo

Bij een oriëntatie bezoek van de Districtscommissaris Frederik Finisie van Brokopondo aan het gebied waar de plant van Rosebel Gold Mines/Iamgold te Brokopondo is gevestigd, zijn hij en zijn gevolg flink uitgescholden. Dat is te zien in onderstaand filmpje dat op Facebook in Suriname verspreidt wordt. In het gebied is het de afgelopen dagen erg onrustig vanwege ontstane rellen na de dood van een illegale goudzoeker.

Eerder vandaag maakte het Surinaamse ministerie van Justitie bekend dat drie ministers naar het gebeid zouden gaan samen met de Districtscommissaris. Het was de bedoeling om met alle relevante actoren tot een structurele oplossing in deze kwestie te geraken. Getuige de woorden die echter gebruikt werden richting de Dc en de rest van delegatie lijkt dat in ieder geval niet te lukken met deze boze menigte.

Het vermoeden bestaat dat het hierbij gaat om boze illegale goudzoekers. In een ander verschenen filmpje is ook te zien hoe een menigte van goudzoekers gewapende agenten uitscheldt en dreigt het goudbedrijf plat te branden.

Bekijk de filmpjes hier:

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/2530309450363082/
https://www.facebook.com/smevandaag5/videos/2393197610954851/

47 REACTIES

 1. Het zou mooi zijn als dit overslaat naar Paramaribo en de massa al die dagu’s van NDP uit het kabinet verjagen. Please let it happen. De jongens te brokopondo hebben het door, het zijn de paarse rioolratten die het land plunderen in de naam van de grootste rat van Suriname. Deze rat moet gelyncht worden.


  Maak melding

 2. Hehehe..gaat het lichtje nu pas branden..komen ze nu pas achter dat het land voor een appel en een ei word weggegeven…in ieder geval laat dan nooit!!


  Maak melding

 3. Deze gasten zijn net wilde dieren. KPS en de militairen moeten echt ingrijpen. De zachte hand helpt niet bij deze gasten. Deze snotapen horen een behoorlijke baan te gaan zoeken en niet ons milieu stelselmatig vervuilen.Al die kwiktoestanden is ook mede veroorzaakt door deze brulapen zonder verstand.

  Sarie Torie.


  Maak melding

 4. Die mijn was eeuwen al daar….niemand vond interessant. Nu een bedrijf bereid is geld in te steken om het goud te winnen, vliegen de mensen als assgieren erop af; snel geld verdienen. Laat het bedrijf met rust….zo wilt niemand nog investeren in een land.

  Tegelijkertijd, moet wel aandacht worden besteed ad bewoners. Ze hebben ook recht van bestaan; geef ze een stukje concessie war ze zelf kunnen graven en produceren. Wel met in achtneming van milieu regels…

  Als laatste, zorg voor handhaving als eenmaal regels zijn afgesproken.

  Sterkte iedereen en vooral hoofd koelhouden. Er is genoeg in het land voor iedereen…


  Maak melding

 5. Beste, Rusland wil legitieme reden om militaire steun te geven. Zulke acties rechtvaardigen deze doelstelling, er komt meer uit het vat masra Bouta heeft het goed uit gedacht.


  Maak melding

 6. Goedzo, hier wacht ik al jaren op. Langzamerhand komt de werkelijkheid naar voren. Idd datra visie, het komt eraan. Dit moeten alle surinamers doen .


  Maak melding

 7. Dit is dus de reden dat het de negers nooit zal lukken om een land op te bouwen; ze hebben niet de discipline en het is vaker een rotzooi dan beleid. Zelf doen ze weinig op een fundament te leggen maar als anderen dat wel gedaan hebben dan zijn deze mensen als eersten bij om te parasiteren.


  Maak melding

 8. De boevenbende is door de “opstandelingen” doorgeprikt.
  Districtscommissaris Frederik Finisie is onlangs benoemd, de vraag is welke opdracht hij mee heeft gekregen.
  De marrons zijn het zat dat ze iedere keer de dupe zijn van het overheidsbeleid.
  Toen Suralco hun dam wilde bouwen werden ze van hun woongebied verdreven en nu worden door de overheid, voor de gek gehouden.

  Rosebel Goldmines, heeft het bedrijf allang opgegeven en volgen de krant staat in Chinees bedrijf stand by om het over te nemen.

  ” Een zoon is gesneuveld in zijn stamgebied werkend aan zijn levensonderhoud. Eeuwenlang hebben Fiimanpaansu/Marrons gewerkt, overeenkomstig de getekende traktaten, maar hij moest sterven en wordt ook nog getypeerd als illegale goudzoeker. Hij had geen wapen en kon zich onmogelijk verdedigen tegen de wapengeweld van de gewapende macht. Weten wij en beseffen wij wat de inhoud is van de erkenning en bevestiging van de nationale vrije dag, ‘Marron dag’? En wat het ook betekent voor alle nazaten van Fiimanpaansu/Marrons in hun stamgebied?

  Weet men wat de afspraken zijn met betrekking tot het Cordonpad en de vrijheid voor zelfbehoud van de Marronvolken? Fiimanpaansu/Marrons begrijpen het, het is van generatie op generatie doorgegeven aan nazaten van de vrijheidshelden van Suriname. De Fiimanpaansu/Marron zoon wist dat hij nooit illegaal kon zijn in het verworven vrijheidsgebied van Fiimanpaansu/Marrons beschreven in de vredes traktaten met de koloniale overheid.”
  Aldus een citaat uit een lokale dagblad


  Maak melding

 9. De overheid moet repressief optreden tegen dit soort figuren die geen respect hebben voor wet nog gebod. Een duidelijk afgebakend gebied hadden zij toegewezen gekregen om goud te mogen zoeken. Maar ook het voor hen verboden gebied dat is toegewezen aan Rosebel, eisen zij op. Alleen jojo en zijn aanhang keuren dit verwerpelijk gedrag goed.De vernietiging van andermans en staatseigendom vinden zij prachtig. En het zijn deze mensen die claimen de deskundigheid te bezitten om een land te besturen.

  Dit gedrag kan niemand accepteren. In hun denkwereld bestaan er geen grenzen. Dat zijn volgens hen regels van de stedelingen. Tot over de grens in Frans Guyana laten zij dit gedrag zien. Dit accepteren de Fransen niet. Die treden dan ook hard op tegen dit soort uitwassen. Het zijn ook deze figuren die het binnenland onbewoonbaar maken met de grote hoeveelheden kwik die zij illegaal gebruiken bij het winnen van goud. Jojo en zijn kornuiten draaien het hoofd echter weg voor de daden van deze figuren die het binnenland vervuilen met kwik. Zij draaien het hoofd ook weg voor de gevolgen voor de nadelige volksgezondheid. De gezondheidstoestand van de onschuldige en onwetende mensen in het binnenland is in groot gevaar. Geen enkel gezond denkend mens kan de vervuiling met kwik en andere gevaarlijke chemicaliën accepteren.

  En toch keuren de tegenstanders van de regering dit allemaal goed. Zij gaan ervan uit dat hoe meer slachtoffers er meercinnhet binnenland vallen des te meer stemmenwinst het VHP, Abop en NPS kan opleveren.


  Maak melding

 10. Het is de 3e hond die met de kluif er vandaar zal gaan.
  De chinezen, daar moet aan gewerkt worden, eruit,eruit, rook ze eruit, gooi al hun troep in de trawlers en opzouten


  Maak melding

 11. In de afgelopen 300 jaar hebben de marrons geen enkele ontwikkeling in hun eigen gebied gerealiseerd, terwijl ze vanuit Paramaribo van alles gratis kregen. De zogenaamde boslanddignitarissen krijgen elke maand een toelage van de belastingbetalers uit Paramaribo, maar liggen de hele dag in hun hangmat of zitten achter de vrouwen. Het resultaat hiervan is dat ons land opgescheept zit met een ongeciviliseerde gemeenschap vol agressie. Het lijkt erop dat de wetten en regels niet gelden voor het binnenland. Deze gasten komen naar Paramaribo om te roven en vluchten vervolgens naar het binnenland alwaar zij alle bescherming krijgen van de binnenland bewoners en de granmans en hun handlangers. Als het leger hier geen eind aan maakt ben ik bang dat het land uiteen zal vallen en bosland bendes de dienst zullen gaan uitmaken


  Maak melding

 12. Big up deng Marrons!
  Als jullie in de stad ballen hadden, was Su niet zo een puinhoop. Alleen maar anoniem ouwehoeren en klagen, daar zijn jullie goed in.


  Maak melding

 13. @ Diana mag ik jouw bijdrage ondersteunen ? Zo is het maar net en niet anders. Zij parasiteren al te graag op het zweet van anderen oa Hindoestanen en Chinezen. In een reactie lees ik om de Chinezen uit te roken . Als men in Europa zoiets zou stellen maar dan om de negers uit te roken dan had je ze moeten horen.


  Maak melding

 14. @ Diana, je hebt volkomen gelijk ook @ RobG, heeft gelijk !!
  Waar blijft het gezag van de overheid ?? Weg met die rotsooi van een Staat in een Staat , van gramangs en kapiteins die betaald worden met belastinggelden van burger in Paramaribo en de kustvlakte !!
  Straks komen ze nog de visbedrijven,kippen kwekerijen,en veeteelt bedrijven in de kustvlakte beroven en
  bezetten !!


  Maak melding

 15. @RobG
  ik keur dit gedrag niet goed, Absoluut niet.

  Ik stel slechts “Wie wind zaait zal storm oogsten” en “Boontje komt om zijn Loontje”

  De president heeft zijn boeven niet meer onder controle omdat hij ze niet meer kan belonen.


  Maak melding

 16. @Amalia
  Door jouw reactie kan men zien dat je ongeschoold bent. Agressie beheerst jouw hele leven. Bedreigen heeft totaal geen nut, omdat jij een waardeloos persoon bent tot in je nieren. Wanneer je de juiste scholing had genoten, zou jij op een ander niveau dingen hier neer schrijven. Maar een grote brulaap zoals jij, is er geen ander. Looser.


  Maak melding

 17. Bert van Marwijk, je blaft maar wat uit je bolle nek. De normvervaging die jij openlijk tentoonstelt laat zien hoe erg je geest vervuild is geraakt door de invloed van o.a. VHP,NPS,Abop en PL. Er is bij jou helemaal geen sprake meer van enige normbesef. Gemeenschappelijke waarden en normen die wij met zijn allen moeten respecteren lap jij aan je laars. Men moet ten alle tijden van andermans eigendom / bezit afblijven. Door de goudkoorts (zeer hoge prijzen voor het goud op de wereldmarkt ) zijn de illegale goudzoekers aan het doordraaien. Zij willen goud dat hen niet toebehoort stelen.

  Ik krijg steeds meer de indruk dat je ouders jou hebben geleerd om van anderen te stelen. Dat dit de jeugdzorg is ontgaan is zorgelijk. De illegale goudzoekers begaven zich op verboden gebied, namelijk op een concessie van een ander om letterlijk te stelen en dat probeer jij op een klungelige manier goed te praten. Foei toch…..!


  Maak melding

 18. @ Diana 30 juli 2019 at 08:39
  In de afgelopen 300 jaar hebben de marrons geen enkele ontwikkeling in hun eigen gebied gerealiseerd, terwijl ze vanuit Paramaribo van alles gratis kregen.”

  Dat is nou de bottleneck, als je mensen eten en drinken geeft en ze niet leert om het zelf te verbouwen, dan komt er inderdaad geen ontwikkeling.

  Jammer dat je generaliseert. De mensen zijn over het algemeen zelfvoorzienend door te planten, te vissen en te jagen. 300 jaar lang hebben ze hun structuren en cultuur in stand weten te houden.
  Ondanks het feit dat velen meer dan jij bereikt hebben op het gebied van studie en dergelijke, schamen ze zich er niet voor om een marron te zijn.

  Jammer dat je het roven en bedriegen van de overheid niet ziet. Die met hun goudwinning die mensen keer op keer voor de gek hebben gehouden en ze vervolgens hun woongebied (laten) vergiftigen met kwik.


  Maak melding

 19. @ RobG 30 juli 2019 at 09:47

  Bedankt voor de typering die je mij opplakt.
  Mijn verdedigen of een weerwoord aan jou geven heeft gezin.

  De kinderen zeiden vroeger tegen andere kinderen die naïeve/domme uitspraken deden zoals jij doet slechts 1 ding:

  Wat je zegt ben je zelf!!!


  Maak melding

 20. Als dit bedrijf vertrekt gaan een hoop van deze families pinaren. Dank zijn dit bedrijf kunnen ze spullen planten en leveren. Deze gasten willen maar goud zoeken mt kwik en ons millieu vervuilen. Regels kennen ze niet. Ze doen geen moer voor het binnenland. Alles willen ze gratis. Denken dat het binnenland van hun is. Niets doen ze voor het binnenland.
  Met een groep hebben ze grote mond voor de rest deugen ze geen moer. Als ze zouden werken om hun kinderen te verzorgen zou ik nog zeggen. Die moeten een last worden voor anderen


  Maak melding

 21. Ik begrijp dat de mensen het nu door hebben. Maar men moet het ook niet afreageren op de gewapende machten. Ze moeten ook begrijpen dat deze mensen werken in opdracht van. Zij hebben de keus ook niet. En natuurlijk vrezen ze hun leven ook. Op hun schelden heeft dus geen zin. De opdrachtgever zit bang in z’n nestje en stuurt deze mensen. Ze komen er om de rust en orde te handhaven. Dat de situatie uit de hand gelopen is, is niet hun schuld.


  Maak melding

 22. Als door slecht bestuur in het land, slecht beleid, uitverkoop van de natuurlijke rijkdommen van het land de Surinamers in armoede leven, geen middel van bestaan vinden, Rosebel Gold Mines/Iamgold, mulinationals te Brokopondo de Surinamers dan krijg je deze chaos en onrechtvaardigheid.

  Er zijn te veel grote ondernemingen die onder slecht bestuur van het land het kinder handjevol Surinamers, hooguit 120.000 gezinnen niets gunnen. Deze multinationals en de ndp, ddb regering zijn alleen bezig met hun enige eigen belang.

  Volk van Suriname u verdient het niet om in armoede te leven. Laat Rosebel Gold Mines/Iamgold en de regeringscoalitie van de vervloekte ddb, ndp uit Suriname opzouten als ze met uw welvaart en welzijn, uw armoede geen rekening wil houden.

  Stré Dé Foe Stré, Oe No Sa Fredé. Dat goud is van alle Surinamers en niet van Rosebel Gold Mines. Iamgold.

  Rosebeldt Gold Mines/Iamgold Mines gaat over lijken als het om hun enige eigen belang gaat. Het Goud is van Suriname en de Surinamers en die hebben er als eerste recht op.

  Time4Change!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 23. Ik stel voor om alle toelagen van de bosland dignitarissen stop te zetten en hun een cursus aan te bieden waarbij de volgende onderwerpen onder andere centraal moeten staan:
  1. Bijbrengen van verantwoordelijkheid bij marron mannen, die overal kinderen verwekken en er nooit naar omkijken.
  2. De marron gemeenschap bij brengen om af te blijven van andermans bezit.
  3.De marrons leren hoe ze in het binnenland een eigen winkel kunnen opzetten.
  4. De marrons leren hoe ze met het hout van het binnenland een school of huizen voor hun familie kunnen bouwen.
  5. De marron vrouwen bijbrengen om niet meer kinderen te verwekken als zij die niet zelf kunnen verzorgen/opvoeden.


  Maak melding

 24. Weten die gasten niet wat illegaal betekent laten ze in een woordenboek gaan zoeken wat illegaal betekent en dan veder praten ,je kan toch niet zomaar op een terrein gaan van iemand anders nee toch toen Suralco er nog was ging jij ook niet zomaar op het Terrein van Paranam om bauxiet te gaan halen of alluinaarde nee toch dus mensen laten wij realistisch zijn ,zo werkt het niet als wij de regels kennen en de wetten dan heeft het niks met NDP te maken dan heeft het aan jouw als mens te maken ,ik wil weten als iemand anders op hun Terrein zouden komen wat ze zouden doen en hun spullen zouden vernietigen en in fix zouden steken zouden ze het ook niet leuk vinden ,dus meneer Santhoki en mevrouw mathoera moeten eerlijk zijn wanneer ze voor de TBN komen praten .


  Maak melding

 25. Ik heb naar die twee filmpjes gekeken ik hoor niks anders dan MPP ,meer niet geen enkel zinnig woord uit hun mond komen dus meneer santhokie als je naar die filmpjes heb gekeken en jouw oordeel er over moet geven wat je al heb gedaan bij TBN dan ben jij echt laf


  Maak melding

 26. De Moorddadige ple-si-dent … Desire Delano Bouterse … de Boefachtige mi-ni-sters en paarse parlementariërs … OORZAAK … van alle Wanordelijke …. Sodom en Gomora …. achtige toestanden in geheel Suriname.

  Mijn brothers and sisters in het achterland zijn het zat. Hun rest ….. het heft in eigen hand te nemen.
  TRA FAS’ NO DE !!!!!
  Ons eens zo prachtig binnenland is totaal vernietigd door de Muliti-Nationals en de Chinezen !!!!

  De VOLKSVERLAKKER … MOORDDAIGE PLE_SI_DENT … DESIRE DELANO BOUTERSE …. en zijn KLEPTOMANE MI_NI_STERS … winterslapen.


  Maak melding

 27. Deze mensen en hun bedrijf ook het land uitzetten want ze terroriseren onze mensen ze zijn nog erger.want je komt me neerschieten om onze eigen goud..dit is een actie van deze regering tegen deze jongens die daar wonen .het bedrijf krijgt de betere plaatsen om te werken maarde jongens die daar wonen moeten maar kijken hoeveel tonnen goud worden weggedragen..ik zou me zelf bewapenen tegen de regering als dit zo doorgaat..VOLKS PRESIDENT E KIRIE EN EIGI VOLK ..BOUTA OPSLUITEN..DAT IS DE OPLOSSING..


  Maak melding

 28. @ Diana … ik en met mij heel Suriname { m.u.v. jullie paarse Abanies } stel voor:

  * de Berm-partij bij brengen af te blijven van ’s lands bezittingen.

  * de Berm-partij duidelijk maken dat je geen ontwikkeling brengt via voedsel paketten

  * de ple-si-dent, oud- en huidige paarse mi-ni-sters, oud- en huidige paarse parlementariërs hun bezoldiging per direct stop te zetten. Alle gestolen goederen … ook de gelden die in het buitenland gestorneerd zijn … terug in boezem van de Staat Suriname.

  @ Diana { met dank aan de poknokkers }… gebruik niet de kwestie van de poknokkers om de wandaden van deze Paarse Geboefte Regering … goed te praten. What about de kwesties SPSB … EBS … daarover zwijg je in alle talen !!!!!!!


  Maak melding

 29. @RobG

  “Jojo en zijn kornuiten draaien het hoofd echter weg voor de daden van deze figuren die het binnenland vervuilen met kwik. Zij draaien het hoofd ook weg voor de gevolgen voor de nadelige volksgezondheid.”

  Beste RobG juist helemaal niet. U draait zoals gewoonlijk de zaak 180graden om. Het is helaas weer de regering die kwik toelaat, niet verbied en niet handhaaft.
  Beste RobG en waarom treed de regering niet op omdat van de 10 grootste verdiener aan de informele goud sector en 8 bewezen NDPers zijn. Naarendorp en Naarendorp, Safrina, Peneux. leest uw aub Gowtu van van Trommelen eens en u weet wie verantwoordelijk zijn voor de misstanden in het binnenland.

  Het is vrij simpel op te lossen neem alle kwlk in beslag die het land binnenkomt.

  beste RobG. je oogst wat je zaait. De president raakt het binnenland kwijt en dat zijn heel veel zetels.

  Ik ben er vrijwel van overtuigd dat Brunswijk provoceert echter geef hem eens ongelijk in het Surinaamse politieke klimaat. Dit is Surinaamse democratie.


  Maak melding

 30. De Surinaamse overheid moet nog meer de illegale goudzoekers in het binnenland faciliteren……ipv keihard op te treden als de Fransen!!


  Maak melding

 31. @jojo,
  Gij somt namen op van personen uit een of andere dubieuze roddelblad geleid door riooljournalisten. Dit blad ken ik niet. U vergeet echter de naam van de vele VHP-ers, NPS-ers en van Ronnie Brunswijk op te sommen. Deze personen bezitten goud-zoek-bedrijven en hele grote goudconcessies.Het zijn personen die behoren tot de oppositie en u neemt hen in bescherming .

  Ik heb grote twijfels over uw bewering over het goydbedrijf van Naarendorp & Naarendorp. Ik heb beide broers gekend toen zij in Groningen studeerden. De een is Ingenieur in de Chemische Techniek en arts, en de ander is een Klinische Psycholoog.Als geen ander weten zij wat de gevaren zijn van kwik voor de eigen en famile gezondheid en de volksgezondheid.

  Maar u weet ook.dat de goud business in het binnenland een piraten gedoe is. Illegale goudzoekers storten zich op het puin dat door graafmachines worden gegraven.Dit doen zij terwijl de machines aan het graven zijn.Er spelen zich levensgevaarlijke taferelen af. De illegale goudzoekers trekken zich weinig aan van verboden, geboden en regels.

  Door het gedrag van de illegale goudzoekers zijn de activiteiten op een laag pitje gezet. Het inkomen van 600 werknemers is in gevaar. Laten we ervan uitgaan dat 5 personen afhankelijk zijn van het inkomen op de locatie van Rosebel.Omgerekend ruim 3000 personen kunnen de dupe worden van de anarchie van de illegale goudzoekers.


  Maak melding

 32. Kijk hoe jullie over jullie eigem mensen praten😭samen wonen, samen leven en samen opleiden en samen geven en nemen san na torrie fu fighty. Gotoe???? 😱A no you abbing a gronma abbing. Blijf graven en elkaar kapot maken. Dat is wat satan wil dombos


  Maak melding

 33. Diana, hou toch je sm**lwerk!Je hebt geen achtergrond, geen eergevoel, geen gevoel van eenheid en geen roots.
  Je staat 1-0 achter. Blijf doorlikken, stomme plantage rat!


  Maak melding

 34. @RobG

  Ik ben dyslextisch dus geen probleem over type fouten. ik mis regelmatig hele woorden.
  Jeroen van Trommelen is een serieuze Journalist van de Volkskrant een heeft met een jaar lang de Surinaamse informele goudwereld onderzocht. Hij heeft uiteindelijk via een achter deurtje bij de KvK de jaarcijfers gevonden van de belangrijkste goudbedrijven. Een week nadat hij bij NANA resources Harvey Naarendorp met de feiten confronteerde was het lek gedicht.

  Brunswijk staat ook hoog in de top 10 en een Chinese handelaar met NPS associaties

  Beste RobG de grootste boeven uit het goud gebeuren zitten in de stad. Die verhuren voor 25% van de opbrengsten hun concessies aan voormannen die iedereen voor een deel inhuren. Ofwel iedereen snijd bochtjes af als de overheid niet kijkt en de overheid kijkt niet want dat komt de baasjes in de stad slecht uit.
  Het is wildwest omdat de regering toelaat dat de mijnbouwwet volledig aan de laars gelapt wordt en wel op 2 manieren:
  1>> Men exploiteert op een exploratie vergunning.
  2>> Concessies worden verhuurd terwijl de concessionaris zelf moet exploiteren.
  We kunnen het noemen zoals we willen maar het ontbreekt aan handhaving. De laatste keer dat ik uit het binnenland kwam heb ik op een verkeerde plaats bij Koffiekamp wat foto;s gemaakt. De hagel kletterde achter op mijn auto

  Het is wild west en dat komt niet maar zo. Het is volledig uit de hand gelopen en daar is de regering verantwoordelijk voor die zouden Orden.


  Maak melding

 35. RobGay,

  “het vernietigen van andermans en staatseigendommen” kan in jouw paarse ogen dus niet. Maar het vernietigen van 15 onschuldige mensenlevens en hun nabestaanden blijf jij recht lullen. Je bent een minderwaardige en hypocriete klootzak van het zuiverste water.


  Maak melding

 36. Datra visie you’ re right!! Den Ptata bo taki:”De wal moet het schip maar keren”!

  De big bos zit nu te denken hoe hij weer als reddende engel tevoorschijn kan komen. We benne met z’n alle benieuwd.


  Maak melding

 37. @ RobG … mislukt product van de Spinazie Universiteit … doet voorkomen Econoom te zijn … soso Shit !!!

  @ RobG … alias Pakiratirgi … Witte boord Crimineel

  @ RobG … alias Diana … smerige straat hoer !!!

  HOE VAAK MOET JE NOG ONTMASKERD WORDEN !!!!!!


  Maak melding

 38. RobG schermt met een universitaire opleiding, schermt met vooraanstaande politici en zakenlui en dezelfde RobG heeft een haat tegen alles wat Hindoestaans is. RobG is de zwarte Goebbels of de zwarte Piet Heijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.