Man breekt neus van vrouw om pakje brood

27

De politie van het district Commewijne heeft een 36-jarige man aangehouden. Dit nadat hij de neus van zijn vrouw heeft kapot geslagen om een pakje brood, meldt de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag.

Volgens de krant werkt de man bij een bakkerij en mag hij van zijn werkgever wekelijks drie pakken brood naar huis meenemen. Op die bewuste dag bracht hij dus drie pakken brood naar huis. Na enig moment merkte hij dat een pakje ontbrak. Hij vroeg zijn vrouw waar die is en die liet hem weten dat zij het heeft gegeven aan haar vader.

De man werd boos om het antwoord van zijn vrouw en sloeg haar op een gegeven moment in het gezicht. Daarbij heeft de vrouw een neusbeenfractuur opgelopen en moest medisch behandeld worden. De vrouw deed aangifte, waarna de man is aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld.

27 REACTIES

 1. De surinamers zijn zwaar gefrustreerd.Alles maakt dat ze hun balans verliezen.Ze hebben gekozen voor deze ellende…ze betalen nu de prijs…


  Maak melding

 2. Praten hoort er niet meer bij. Zeker een loser. Een vrouw slaan is de grootste zonde die je kunt begaan. Sommige mannen vergeten dat zij uit een vrouw komen. Een vrouw hoor je te koesteren en met respect te behandelen.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. een zak met brood schijnt in Suriname dus harder te zijn dan een neusbeen.
  Daarom hebben Suirinamers waaronder ik zelf, zulke sterke tanden want dat moet je hebben om een puntje nuttigen
  Soso lafoe tok


  Maak melding

 4. De schoonvader heb zeker wat geflikt in zijn leven tegen schoonzoon wat hij niet vergeten was daardoor puur op zijn Surinaams die keiharde vuistklap.Brood is goud nu hier.


  Maak melding

 5. Die werknemer van de bakkerij krijgt 3 pakken brood om mee naar huis voor zijn gezin mee te nemen.
  Echtgenote geeft 1 brood aan haar vader zonder dit met haar man hierover te praten en een besluit te nemen.

  Gevolg man boos en slaat vrouw in het gezicht met als gevolg neusfractuur.

  Ja! Zaken die erin een gezinshuishouding plaats vinden moeten worden besproken. Als een ieder zijn eigen lijn trekt is het einde zoek.

  Wat van de man fout is, is dat hij losse handjes heeft en vanuit gaat door te slaan zaken voortaan smooth zullen lopen.

  Armoede! Hoe is het zo ver gekomen. De echtgenote wilde de vader niet zonder brood laten, maar moet zaken eerst met haar man bespreken. De vader zal wel geschrokken zijn en ik vrees dat deze brood niet zijn honger gaat stillen. Wellicht dat de echtgenoot nu schoonvader wel van brood voorziet, nadat hij bij zijn werkgever nog een brood vraagt voor zijn schoonvader. De echtgenote zal wel bang zijn om in de toekomst zonder overleg wat uit de keuken aan haar familie te geven.

  Welke les zullen al de partijen, inclusief de werkgever hiervan geleerd hebben?

  Boeng Sari (his)Tory

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 6. Nou denk niet dat het de reden was hij loerde dr al lang dus na a brede tjari a sani…..sla maar door ze gaat je klauwen op de tafel van de rechter zetten…sukkel je bent de grootste klootzak


  Maak melding

 7. Maar maar het kan ook zo zijn dat de vrouw het aan een andere man heeft gegeven, nu zeggen zogenaamd haar vader te hebben verblijd😆😆

  Zeker een slimme vent😎😎


  Maak melding

 8. Maar maar het kan ook zo zijn dat de vrouw het aan een andere man heeft gegeven, nu zeggen zogenaamd haar vader te hebben verblijd😆😆

  Zeker een slimme vent😎😎

  Maar hij weet niet dat vrouwen nog slimmer zijn dan mannen😅😅😍😍


  Maak melding

 9. wat ook de reden mag zyn je kan je vrouw niet slaan, ik vraag my af als ze een( broer,s) heefd
  want myn zus gaat niemandt slaan een man is geen man als hy zich zo tegen vrouwen gedraagd


  Maak melding

 10. Dure broodje voor pappie…hoeveel broodjes gaat manlief moeten verkopen om het neusje te laten repareren .
  Ik neem aan dat hij niet straks tegen een scheve neus wil aankijken.
  Wordt nog een lange story voor jou met die losse handjes🤣🤣😋


  Maak melding

 11. Het verhaal is mijn inziens duidelijk. De man heeft een bloedhekel aan zijn schoonvader gehad. Dit komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het zal ook niet de eerste keer zijn geweest dat de man lichamelijk geweld toe heeft gepast. Uit het geheel kan ik opmaken dat de vrouw vaak door haar man werd mishandeld. Het trieste is dat vrouwen zwijgen over dit soort wantoestanden binnen de relatie. Pas wanneer het uit de hand loopt krijgt de buitenwereld notitie van. Dit keer liep het behoorlijk uit de hand en met een vuistslag of een voorwerp brak hij haar neus.


  Maak melding

 12. Saaang. Wreed en schandalig van die man en heel erg zielig voor die waarschijnlijk lieve vrouw die 1 pakje brood aan haar papa gaf. Ik bemoei niet met politiek maar door dit soort berichten kunnen we duidelijk tot de conclusie komen dat Suriname elke dag een stukje achteruit gaat. Had deze meneer genoeg geld voor brood dan denk ik niet dat hij zijn vrouw had geslagen, maar dat is alleen gissen. Hoop dat Suriname er weer snel bovenop komt want a san dis no kang morro!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.