Auto op z’n zij bij rotonde Latour

21
Auto op z'n zij bij rotonde Latour

Bij de rotonde te Latour is vanmorgen een auto op z’n zij beland. In de auto zat er één persoon, de bestuurder. Die kwam met de schrik vrij. De oorzaak van dit eenzijdig ongeval is nog onbekend. Het Korps Politie Suriname is ter plekke en doet onderzoek.

21 REACTIES

 1. Welk idioot plaatst een muur midden op de weg.dit bevorderd niet het verkeersveiligheid ,het kan toch niet zo zijn dat de overheid gevaar creëert. Juist gevaar moet je verbannen,natuurlijk is iedereen verantwoordelijk voor haar / zijn veiligheid. Gelukkig kan hij /zij nog navertellen.


  Maak melding

 2. Aai boi. Onmogelijke dingen gebeuren op de weg in Sranan. Zijn er zoveel djoembies en bakroes op de weg…


  Maak melding

 3. Wegen zijn te smal aangelegd, te dichte rijbanen. geen fietspad, geen duidelijke belijningen, en we missen een mate van veranwoordlijkheid in het verkeer door weggebruikers.


  Maak melding

 4. Chino
  De muur is in Suriname de vervanging van een doorgetrokken witte streep waar je dus niet overheen mag.
  Surinamers hebben de neiging om doortrokken witte strepen te negeren en vooral die “wilde” bussen en toch proberen sommigen deze muren te nemen waardoor ze kunnen VLIEGEN over de weg of door een bocht of een goot INVLIEGEN


  Maak melding

 5. Er is niets mis met de wegen. Als je normaal rijdt, niet dronken of onder invloed. Dan is er niets aan de hand. Laten deze gasten zich gedragen.
  Kletsen met mobiel tijdens het rijden. Wat wil he dan??


  Maak melding

 6. Heb ik gezien bij een circusact. je rijdt met je voorband de stoep op en de auto kan op twee wielen of banden verder worden gereden mits je de boel goed in balans houdt.. Deze gast was te enthousiast en vergat te balanceren met dit tot gevolg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.