Suriname zet aangehouden oplichter vandaag op het vliegtuig naar Nederland

24
Suriname zet aangehouden oplichter vandaag op het vliegtuig naar Nederland

De beruchte Haagse oplichter Harry O. wordt zometeen op het vliegtuig naar Nederland gezet en uitgeleverd aan het land. Dat bevestigt hoofdinspecteur Humphrey Naarden, hoofd van de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname, zojuist aan de redactie van Waterkant. O. zal dinsdagochtend arriveren op Schiphol en overgedragen worden aan de Nederlandse justitiële autoriteiten, aldus Naarden.

Volgens de Nederlandse politie is de man al dertig jaar actief als oplichter in de Haagse vastgoedwereld en heeft hij miljoenen euro’s verdiend over de rug van honderden slachtoffers. Meerdere malen werd hij veroordeeld voor onder meer oplichting, valsheid in geschrifte, hypotheekfraude en witwassen, maar desondanks ging hij altijd door met zijn praktijken schrijft De Telegraaf.

O. was al sinds 2015 op de vlucht voor de Nederlandse autoriteiten. Om hem op te sporen werd hij op de Nationale Opsporingslijst geplaatst en werd zijn foto verspreid door de politie. Uit onderzoek bleek dat hij al vanaf 2015 in Suriname was, waar hij binnen een paar dagen na het verspreiden van het opsporingsbericht op 11 juli door een Surinaams arrestatieteam werd ingerekend.

24 REACTIES

 1. Boos of niet…vele die opgelicht zijn hoe zouden die zich voelen…recht zal zegen vieren….nu de eerste schaap wordt uitgeleverd staat mij ergens nog een verdachte die al berecht is op de lijst…hoop dat onze hoofdinspecteur Naarden…dit niet vergeten is….


  Maak melding

 2. De Nederlandse Jus /Pol zullen hem met openhanden ontvangen, en de gedupeerden zullen weer kunnen lachen met zijn komst !

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 3. Opgeruimd staat netjes. Ze hadden hem 6 mnd in Su gevangenis moeten zetten.
  Ik denk dat we nu effe genoeg hebben van de familie Oemrawsingh


  Maak melding

 4. ER ZIJN NOG MEER OPLICHTERS DIE OPGEPAKT MOETEN WORDEN. ZE GAAN NU ZOGENAAMD ALS CHRISTEN DOOR HET LEVEN. MAAR KARMA ZAL DE VUILE WAS OPRUIMEN…💀☠💀☠💀☠💀☠💀☠💀☠💀☠💀💀☠💀☠💀☠


  Maak melding

 5. Er is nog een veroordeelde die nog een straf in Scheveningen heeft uit te zitten. De politie kan hem niet vinden. Maar iedereen weet zijn naam en address, ook meer bekend als plee-si-dent ka-olo-bouta.


  Maak melding

 6. @Kel : Je vergeet de toekomstige president van Suriname Brunswijk en natuurlijk de “volkspresident” die
  ook op de lijst van “opsporing” voorkomen.
  Te scotoe see dem, dang dem e-plasje in dem broekoe !!


  Maak melding

 7. Deze rat gaat zijn laatste dagen in het mooie ervan is dat zijn begrafenis met het gestolen geld van zijn slachtoffers zal worden bekostigd


  Maak melding

 8. Wanneer wordt de vervloekte ddb die een vonnis van 11 jaar gevangenisstraf voor drugshandel naar Nederland door de rechtbank van Nederland heeft gehad aan Nederland uitgeleverd.

  Als deze oplichter wordt uitgeleverd, waarom dat de vervloekte ddb die een nog zwaardere misdaad tegen de menselijkheid heeft begaan niet.

  Ik ga vanuit dat het uitleveringsverdrag van Suriname en Nederland voor alle misdadigers in beide gelijkwaardig is.

  Surinamers pakken jullie de vervloekte ddb in zijn nekvel en slaan jullie hem in de boeien en leveren jullie hem onder zeer zware professionele en goede Nederlandse bewaking uit via een KLM lijnvliegtuig aan Nederland. Den Orion Militaire vliegtuig van de NATO op de Antillen kan hem ook komen ophalen.

  Het kan ook via de Gendarm via tussen stoppen in Frans-Guyana en Luchthaven Orly Parijs Frankrijk aankomen en geboeid in een militaire gevangenisauto wordt geplaatst en via een konvooi in de nachtelijke uren over de weg weg aan Nederland worden uitgeleverd, eerst bij de Belgische grens, aan Belgische militairen die het dan overnemen en vervolgens weer bij de Belgische Nederlandse grens door Nederlandse militairen wordt afgeleverd die hem aan de gevangenis in Scheveningen afleveren. Daar goed achter meerdere sloten van deuren in deze gevangenis terecht komt en in een ondergrondse cel goed wordt opgesloten tot het einde van zijn straf en aan de DEA aan Miami USA wordt uitgeleverd voor poging en het plan van drugshandel van Suriname naar USA.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 9. Welkom. Ik betaal genoeg belasting hier zodat ze voor je kunnen zorgen in ” 5*Golden Tulp Belmer bajes” Weer een inwoner rijker.


  Maak melding

 10. Laat de surinamers jullie rechtssysteem niet beinvloeden Nederland.We leveren deze crimineel uit omdat we alle geloof hebben in jullie rechtssysteem.In Suriname is het oog om oog,tand om tand…dat noemen ze klasse justitie.
  Ze kunnen het niet helpen,Suriname is een kapotte land met een kapotte justitie systeem en een vernielzuchtige en op macht belustte crimineel als lijder.En de surinaamse bevolking…hoo maar…
  Als het aan de surinamers zou liggen zouden ze hem het liefst willen neer knallen…..


  Maak melding

 11. Maarrre deze meneer had erg veel euro’s contant bij zich en bovendien stond er een prijs op zn hoofd.
  Sang psa nanga a spek…wie is de lachende derde???
  Het zou de Su se overheid sieren als dat geld aan een goed sociaal doel wordt besteedt.


  Maak melding

 12. Passant,

  alleen volkeren met ballen maken korte metten met hun corrupte, criminele leiders zoals Mussolini…Ceaucescu…Saddam Hoessein…Khadaffi. Maar de laffe, lamlendige en bange Surinamer steekt liever zijn kop in het zand en kiest, in ruil voor een paars petje en vlaggetje, voor een drugsveroordeelde meervoudig moordenaar. Iets wat je nergens op deze aadkloot vindt. FAILED STATE.!!!!!!


  Maak melding

 13. Wij zijn nu eindelijk beland op de juiste weg. Het volk van Suriname wilde graag de namen van de grote bonzen in de drugshandel en corruptie. De families Oediet en Oemrawsingh zijn door de mand gevallen. wie volgt. Velen kenden we reeds al.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.