Nationaal voetbalelftal Suriname aangekomen in Nederland

15
Nationaal voetbalelftal Suriname aangekomen in Nederland
Het nationaal voetbalelftal van Suriname vanmiddag op Schiphol.

Het nationale voetbalelftal van Suriname is vanmiddag om 12.20u geland op de luchthaven Schiphol. De selectie die in Nederland is in verband met een trainingskamp, werd op Schiphol onthaald door de heer Oquemele Denz, zaakgelastigde van de Ambassade van Republiek Suriname. De heren logeren in het Corendon hotel te Badhoevedorp en zijn in Nederland tot 9 augustus.

Er zal getraind worden bij Rksv Pancratius te Badhoevedorp. Het trainingskamp is ter voorbereiding op de wedstrijden van Suriname in de B-divisie van de Nations League van september tot oktober en november aanstaande.

Op de dagen dat er niet getraind wordt, worden er wedstrijden gespeeld. Op 2 augustus bij Almere City FC, op 6 augustus bij Telstar en op 8 augustus bij RKSV Leonidas.

Het team eerder in het vliegtuig onderweg naar Nederland:

https://www.instagram.com/p/B0gO3HOin9r/?utm_source=ig_web_copy_link

15 REACTIES

 1. Kunnen ze hun niveau testen, hoewel de Nederlandse clubs ook nog in de voorbereidingsfase op de competitie zitten. Des te beter kan men het niveau van het Surinaams elftal vaststellen.


  Maak melding

 2. ik wens de Team SME/Natio veel succes toe.

  Als team gezamenlijk werken om te winnen. Alleen de overwinning telt. Optreden als zij die gaan sterven groeten u. Voor Volk en Vaderland

  Het gaat om de eer van Suriname en de Surinamers

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. Fijn om ook op te merken dan geen van de spelers zich heeft laten verleiden hun maag te vullen met dat rot spul.

  En nu succes nog met de te spelen wedstrijden!!!


  Maak melding

 4. Goed idee, maar let er wel op Surinaams voetbal niveau is niet meetbaar met de Nederlandse. verschil is te groot, in tactisch, technisch inzichtelijkheid en volharding.


  Maak melding

 5. Goedemorgen wie weet hoe laat ze vrijdag spelen in Almere
  en wat meer vertrouwen (positief) in onze Surinamers zou heel fijn zijn ook voor de spelers denk ik.
  laten we hopen dat ze een mooie wedstrijd spelen.


  Maak melding

 6. Niet vervelend of rascistisch behold maar bestaat su dan alleen uit 1 bepaalde bevolkingsgroep. Lijkt wel natio team een afrikaans land.


  Maak melding

 7. Chris, het is gewoon simpel. De andere bevolkingsgroepen herbergen ook heel veel kwaliteiten. Misschien meer zelfs dan de huidige etniciteit die ons geliefd land momenteel vertegenwoordigd. Ze moeten minder bescheiden worden en af en toe “ Een “ Grote Bek “hebben. Brutaler worden. Want geloof mij, voetballen kunnen ze wel. Maar goed. Laten “ wij” ondanks alles ff de resultaten afwachten. En lieve lieve lieve mensen. Laten wij bij het posten van berichten de realitieit niet uit het oog verliezen maar ook “ positief. Laten wij positief denken en blijven. En aan de huidige selectie. Jongens heel veel succes en speel de longen uit je lijf. Hou in je achterhoofd dat ondanks alles het een “ Eer” is om jou land te mogen vertegenwoordigen. Het is een voorrecht. Kraktie Lobie nanga vooral Blessie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.