Politie verhoogt controles in het verkeer

13

De afdeling Verkeer van het Korps Politie Suriname zal in verband met de verkeersveiligheidsmaand verhoogde surveillance houden op de diverse openbare wegen. In het bijzonder op de openbare wegen in het district Para.

De reguliere verkeerscontroles zullen worden opgevoerd waarbij er op de navolgende zaken of overtredingen zal worden gelet: de bescheiden van het voertuig, snelheidscontrole op de weg, rijden onder invloed van alcohol en de wijze van vervoer en het aantal passagiers in autobussen of andere voertuigen.

13 REACTIES

 1. En controle op bevoegdheid, rijbewijs, om motorrijtuig te besturen kennelijk niet zo belangrijk wantdit MOET als eerste vereiste worden vermeld


  Maak melding

 2. Niet alleen controles in het verkeer opvoeren, maar de samenleving ook voorlichten. Corrupte rijscholen en examinatoren aanpakken. RVB aanwenden om de infrasstructuur te vebeteren. Verkeersborden, drempels en verkeerslichten herstellen. Lagere school verkeerslessen educeren. Hoge boetes uitdelen bij overtredingen en geen onderscheid in rang en stand maken bij overtredingen. Er vallen teveel doden in het verkeer en de roekeloosheid waarmee in het verkeer deelgenomen wordt is schrikbarend hoog.


  Maak melding

 3. Ik ben benieuwd. Al de bestuurders die doodgewoon keihard door rood rijden op de hoek van de domineestraat. En de getatoueerde cubanen die bij de stoplichten stoppen uitstappen en doodleuk een torie gaan praten met de bestuurder van een andere auto. Paramaribo is django city.


  Maak melding

 4. KPS kan een voorbeeld nemen aan Justice T. Beaufort. Deze zet z’n auto vesrscholen ergens en zodra iemand passeert die harder rijdt dan toegestaan, gaat de sirene aan, hij volgt ze en ze krijgen een fikse boete.


  Maak melding

 5. Zal dit allemaal wel helpen.Hoe zit het met de keuringen van de voertuigen
  Je hoort steeds de macht over het stuur verloren. Vliegende auto’s. Versleten autobanden. Remmen.die totaal versleten zijn. Geen stuur bekrachtiging. Geen geldig rijbewijs etc. Er gaat geen dag voorbij of auto.’s vliegen de goot in of liggen op hun zij.
  Sarie Torie


  Maak melding

 6. A SPIKRI !!!

  EINDELIJK WORDT ER EEN GOEDE POGING DOOR DE OVERHEID ONDERNOMEN, OM DE VERKEERSCRIMINELEN EN MOORDENAARS UIT TE SCHAKELEN.

  DEZE ELLENDIGE MISDADADIGERS VAAK BEZOPEN OF ZONDER RIJBEWIJS HEBBEN IN DE AFGELOPEN JAREN VEEL DOOD, LEED, ONGELUK EN VERDERF GEZAAID.

  HET ERGSTE, IS DAT VELEN VANWEGE VRIENDJES POLITIEK ER VRIJUIT ZIJN GEKOMEN.

  WAT ZE NOOIT MOETEN VERGETEN, IS DAT GOD NIET SLAAPT.

  JIJ EN JE BESCHERMERS ZULLEN EEN DAG TOCH MOETEN BOETEN.


  Maak melding

 7. @Roy Kaikusi groenberg,

  Volgens u neemt de (R)overheid eindelijk een “poging”
  Volgens mij moet er geen “poging” maar een strikt beleid gevoerd worden, en gewoon regels zíjn die door burgers zowel de (R)overheid nageleefd dienen te worden.

  Het is geen gunst die de (R)overheid richting de burgers doet. Het is een plicht van de (R) overheid.


  Maak melding

 8. Vooral blijven controleren en zichtbaar blijven ook tot na 2020 dan zal blijken dat de Surinamer niet hardleers en met discipline in het verkeer zal omgaan met de regels. De politie is meestal zelf de kwaal vriendjes politiek corruptie noem maar op is hen hen niet vreemd, dus het volk blijft achter deze jongens aan huppelen.


  Maak melding

 9. Zelfs een verkeers overtreding durft men tot een politiek isseu te promoveren,waar zyn wy mee bezig mensen
  of kunnen we geen appels van peren onderscheiden. als men over verkeer spreekt dan hebben wy het over verkeers overtreders en handhavers \boetes ,wat ik niet snap waar komt een verkeers bordt van een of andere politiek party tevoorschyn of is dat by sommigen een soort van sluik reclame of heefd het temaken met onverwerkt trauma


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.