Dronken autobestuurster rijdt elektriciteitsmast kapot en ‘vliegt’ in goot

15

Vanochtend moest deze auto uit de goot langs de Welgedacht A-weg in Suriname getakeld worden. Dit nadat de bestuurster die onder invloed van alcohol verkeerde iets voor middernacht knalde tegen een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname en daarna rechtstreeks ‘vloog’ in de goot.

Volgens de eerste informatie reed de bestuurster met een vrij hoge snelheid. Op een gegeven moment verloor zij de controle over het stuur en kwam tegen de mast aan. Door de slag hing de mast schuins over de weg.

De auto had flinke materiële schade, maar er raakte niemand gewond. Doordat de mast was aangereden hingen ook een paar kabels laag over de weg. De bestuurster is afgevoerd naar het politiebureau ter ontnuchtering. Hieronder een foto van de aangereden mast:

15 REACTIES

 1. Het blijkt weer dat mensen sollen met hun eigen leven en die van anderen.
  Glaasje op laat je vliegen in de goot rijden.
  Hopelijk wordt haar rijbewijs voorgoed ingevorderd en een cursus gevaren van alcohol misbruik.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. Door dit soort gasten zal de buurt zonder electriciteit hebben gezeten. Jammer dat die dronken bestuurder niet omgekomen is want als je met je dronken kop achter het stuur gaat zitten om deel te nemen aan het verkeer dan verdien je het om in aanmerking te komen voor de Darwin award.


  Maak melding

 3. Reeds 5300 jaar geleden heeft Bhagvaan Vyaas Dev gewaarschuwd dat de maatschappij kapot zal gaan aan 5 euvels, tenzij men ze vermijdt.
  Deze 5 holocaust veroorzakers zijn:
  1. Alcohol (bierbrouwerijen als MNC’s)
  2. Vleselijke lusten (prostitutie)
  3. Gokken (casino’s)
  4. Consumptie van dieren (slachterijen)
  5. Goudkoorts (materialisme, geldzucht)

  Dagelijks zien, lezen en horen we hoe mensen hieraan ten onder gaan. De overheden doen er niets aan. Integendeel, ze stimuleren het om er belastinginkomsten mee te verwerven.
  Yathaa Raadjaa, tathaa Pradjaa.


  Maak melding

 4. Velen vertellen mij dit . ALS JE AUTO IN SURINAME KAN RIJDEN KAN JE OVERAL TER WERELD RIJDEN
  wel dit klopt HELEMAAL NIET als je in het buitenland auto wilt rijden moet jij je eerst laten bij scholen betreffende verkeer fatsoen bv je nadert een voorrang weg maar je voelt je zo superieur dat jij de neus van de auto op de voorrang weg steek , na een paar seconden zal je merken dat je auto geen neus meer heeft en dat kan lelijk zijn want in andere landen is voor rang echt VOORRANG ,, maar goed we hebben de beste HELL DRIVERS en daar moeten we trots op zijn de auto verkopers zijn heel blij


  Maak melding

 5. Ja toch,want jullie allemaal hier hebben nooit met een drankje teveel op of te snel gereden toch???
  Dom schijnheilig gedrag….en dan nog van die achterlijke doodswens van die domme idioten hier,wens je bekenden maar dood als ze ook te veel op hebben en autorijden debielen!!


  Maak melding

 6. aaai petrus leuke reactie je haalt de woorden uit mijn mond…..niet die paal moest nu scheef liggen maar die dronken koning achter het stuur en wat mij betreft had hij het niet gehaald.Dit soort gasten gaan in herhaling en nemen volgende keer misschien ook nog onschuldige mensen mee naar marius rust…saka sakas…💣💣💣💣


  Maak melding

 7. aaai petrus leuke reactie je haalt de woorden uit mijn mond…..niet die paal moest nu scheef liggen maar die dronken koningin achter het stuur en wat mij betreft had zij het niet gehaald.Dit soort gasten gaan in herhaling en nemen volgende keer misschien ook nog onschuldige mensen mee naar marius rust…saka sakas


  Maak melding

 8. Ja en jouw zogenaamde echte naam “Bert van Marwijk” zegt ook genoeg over jouw dombo hahahahha.🤣😂🤣😂🤣😂
  Nickname noemen we dat hedendaags ,oude dinosaurus die je bent. 🤭🤣😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.