Vrachtwagen raakt van de weg en belandt op zijn kant in Suriname

10

Deze vrachtwagen is gisteravond rond 19:00 uur op zijn kant belandt in het district Commewijne in Suriname. Dit nadat de chauffeur de controle over het stuur plotseling verloren had.

De bestuurder reed met de vrachtwagen over de Oost- Westverbinding vanuit Albina naar Paramaribo. Ter hoogte van kilometer 27 verloor hij de controle over het stuur, waarna het voertuig van de weg raakte en op zijn kant belandde in de berm. Niemand raakte gewond.

- Advertentie -

10 REACTIES

 1. Lading als deze( onzuiver? Kip met anabolen) worden in het donker vervoerd. Stel een regel in, geen zwaar vervoer vanaf schemer.

 2. Bijna iedereen verliest de macht over het stuur in Su : smeren ze soms vet voordat ze gaan rijden of zo ????? Volgens mij rijden deze debielen te hard en niet anders !

  sari tori

  Jacko

 3. Als er geen onschuldigen gewond raken zoeken ze ht zelf maar uit.
  Deze gasten krijgen te veel aandacht van nieuwssites.

 4. Eer(gisteren) schreef ik al dat het volgende ongeval niet lang op zich zou laten achten. Helaas krijg ik gelijk. Je kunt er gewoon op wachten. Zowat elke dag is het weer mis in het verkeer. Gelukkig geen gewonden.
  Next please!

 5. WEER ZO EEN BELACHLIJK NIEUWS UIT HET STUURLOOS LAND. SARI TORI….😣😥😣😥🤔

 6. Macht over stuur verloren. Je leest niks anders. Gewoon roekeloos dronken mastuberend gesnoven geen rijbewijs liefdesrelatie probleem. Gewoon echte chauffeurs de weg opsturen heren werkgevers.

 7. Boeroe.: dit heb ik ergens ook gelezen. Elke man zal ooit een noodlanding maken op een venusheuvel. Dit is niet hetzelfde maar je mag het vertalen met elke chauffeur, bevoegd of onbevoegd zal in Suriname ooit de macht over het stuur verliezen, Het is dus begonnen,

 8. Aai jawel,hier weer een aantal reactie’s van hersenloze mensen die het allemaal al opgelost hebben.
  Ze weten het allemaal zo goed ,omdat ze denken dat verkeersongevallen alleen in Suriname voorkomen!!
  Stelletje Uilskuikens !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.